Probleem plugin wordpress en plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren senior C# developer in Arnhem gezocht

Organisatie Voor een van mijn businesspartners uit de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een ervaren senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie maakt complexe software producten voor bepaalde bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan beslisregelsystemen, klachtenmanagementsystemen, digitale formulieren of een combinatie hiervan in één portaal. De software wordt specifiek op elke klant zijn wens aangepast. Bij de klanten moet je denken aan enerzijds provincies, gemeenten en overheidsinstanties en anderzijds aan banken, hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Binnen het bedrijf, van circa zestig man groot, heerst een informele sfeer. Collegialiteit staat er hoog in het vaandel, wat je terugziet in de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Bekijk vacature »

Bollie Zwollie

Bollie Zwollie

11/07/2019 13:32:55
Quote Anchor link
Ik heb een plugin geactiveerd in mijn wordpress. Wanneer ik deze plugin activeer word bijvoorbeeld de pluginlijst in wordpress met dikke letters weergegeven.

Hoe kan ik het beste beginnen om dit probleem te debuggen. Heb al diverse dingen geprobeerd zoals het veranderen van de laad volgorde van de css files. Helaas helpt dit niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/09/2019 20:52:51
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2019 14:39:31
Quote Anchor link
De webdeveloper debugger van je browser loslaten op die tekst en kijken welke CSS-rule dit veroorzaakt.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.