Probleem: T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »
Patrick S

patrick S

25/05/2011 20:36:52
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg op mijn hosting de volgende melding.
Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /home/cms/index.php on line 12
Op mijn Synology krijg ik deze melding niet. Iemand een idee hoe dit kan?

Alvast bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
class Test
{
    public static function detest()
    {

        echo 'Dit is een test';
    }
}


$controller = 'Test';
$controller::detest();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:45:20
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 21:00:35
Quote Anchor link
Hmm grappig.
Misschien werkt dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php {$controller}::detest(); ?>

Anders
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php call_user_func(array($controller, 'detest')); ?>

Hoezo wil je dit eigenlijk?
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:11:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php {$controller}::detest(); ?>
Dit werkt niet. Dan krijg ik syntax error, unexpected '}'.

De 2e werkt wel maar dan zou ik mijn hele cms zo moeten aanpassen.
Is er nog een andere oplossing?

Ik wil dit omdat ik de url aan $controller koppel.
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 21:20:30
Quote Anchor link
Haha, wat voor crappy code heb je in je CMS zitten dan? Waar zou je dit in godsnaam voor nodig moeten hebben?
Ik dacht/hoopte dat je gewoon wat geks uit wou proberen...
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:29:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
class HomeController
{
    private static $instance = null;
    public static function instance()
    {

        if(self::$instance === null) self::$instance = new self();
        return self::$instance;
    }

    public function render()
    {

        echo 'Home'
    }
}

class TestController
{
    private static $instance = null;
    public static function instance()
    {

        if(self::$instance === null) self::$instance = new self();
        return self::$instance;
    }

    public function render()
    {

        echo 'Test'
    }
}



$controller = $_GET['controller'];
$controller::instance()->render();
?>


Zo gek is dit toch niet?:D
 
Niels K

Niels K

25/05/2011 21:45:48
Quote Anchor link
Waarom heb je gekozen voor een singleton? ;)
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:47:34
Quote Anchor link
Kan ook net zogoed zo.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php call_user_func(array($controller, 'detest')); ?>

Bedankt
 
Niels K

Niels K

25/05/2011 21:48:38
Quote Anchor link
Dat klopt. Alleen dit kan veel beter opgelost worden, vandaar dat ik je vraag waarom je voor een singleton heb gekozen..
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:57:43
Quote Anchor link
Heb nu de singleton weg gelaten was eigenlijk ook nergens voor nodig.
Dus het werkt nu weer.

Bedankt.
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 22:23:13
Quote Anchor link
Denk ook aan overerving. Ik zou persoonlijk altijd een abstracte basis-controller gebruiken.
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 22:45:03
Quote Anchor link
Heb je daar misschien een klein voorbeeldje van?
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 22:56:00
Quote Anchor link
https://github.com/kohana/core/blob/3.1%2Fmaster/classes/kohana/controller.php

Ik kan even niks beters vinden en heb geen zin iets te schrijven.
Als iemand een beter voorbeeld heeft, ga je gang.
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 23:18:39
Quote Anchor link
Dankje.. Snap het al een beetje.
 
Kees Schepers

kees Schepers

26/05/2011 11:00:00
Quote Anchor link
Als ik het goed heb kon dit in PHP < 5.3 niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
::$var();
?>


en in PHP 5.3 wel, dus waarschijnlijk is het PHP script alleen geschikt voor PHP 5.3
 
Patrick S

patrick S

26/05/2011 11:17:00
Quote Anchor link
Dat klopt wel denk ik. Mijn Synology heeft versie 5.3 en mijn host 5.2
Gewijzigd op 26/05/2011 11:58:23 door patrick S
 
Dennis de Swart

Dennis de Swart

11/06/2011 23:13:35
Quote Anchor link
Beter laat dan nooit:

Zoals boven aangegeven, dit:

$controller = 'Test';
$controller::detest();

werkt alleen in 5.3 en hoger. Host vriendelijk vragen of hij 5.3 kan indraaien. Een goede host doet dat gratis.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.