probleem txt document in div krijgen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jo colling

jo colling

01/06/2010 12:09:40
Quote Anchor link
beste

Ik heb een probleem.
Ik ben bezig met een site en daarbij wil ik alle evenementen die gaan komen laten zien ik heb alles juist behalve 1 ding als mijn txt bestand meer als 1 regel bevat krijg ik alleen de 1ste regel te zien ik heb gezocht wat ik moest doen en ik kwam uit op de functie feof. Maar ik weet niet waar ik hem moet plaatsen als ik hem in een while lus voor mijn echo zet krijg ik alleen de laatste regel en ik krijg het niet opgelost. Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$teller
=fopen('teller.txt','r');
$teller=fgets($teller,6);

for($i=1;$i<=$teller;$i++)
 {

$tel=$i*50;
$event=fopen('evenement_'.$i.'.txt','r');
$evente = fgets($event, 4096);
echo '<div style=" top='.$tel.'px;" class="evenement">'.$evente.'<br><br></div><br>';
fclose($event);
 };

?>


srry als het bericht een beetje onduidelijk is, vraag maar uitleg erbij als je het nodig hebt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:32:56
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/06/2010 12:12:53
Quote Anchor link
Als elk evenement in je txt bestand op een aparte regel staat, zou ik het uitlezen met file(). Die functie geeft een array terug met elke regel van de txt als nieuwe entry.

En dan de voor de hand liggende vraag: waarom gebruik je geen database? Dat zou e.e.a. zo veel makkelijker maken voor je.
 
Jo colling

jo colling

01/06/2010 12:19:48
Quote Anchor link
Heb het gevonden heb het gewoon zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$teller
=fopen('teller.txt','r');
$teller=fgets($teller,6);
$evente='';

for($i=1;$i<=$teller;$i++)
{

$tel=$i*50;
$event=fopen('evenement_'.$i.'.txt','r');

   while (!feof($event))
   {


   $fget=fgets($event,300);
   $evente = $evente . $fget ;

   };


echo '<div style=" top='.$tel.'px;" class="evenement">'.$evente.'<br><br></div><br>';
fclose($event);
};

?>
Gewijzigd op 01/06/2010 12:26:39 door jo colling
 
Chris -

Chris -

01/06/2010 12:47:27
Quote Anchor link
Je style klopt niet helemaal, moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="top: 123px;"></div>
(: ipv =)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.