probleempje met include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik Roderik

Roderik Roderik

19/09/2007 13:25:00
Quote Anchor link
hallo,



edit:

ik ben al uit mijn probleem



Mijn probleem is dat ik iets wil include maar dat het dan verkeerd is, dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('bekijk_attack.php?user_id=$aFetch['member_id']') ?>



mijn error is :

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/runescapemoderator.bruins-uneken.nl/test_attack.php on line 84

Ik heb nog meer tekst maar line 84 is die regel.
Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:28:02
 
- wes  -

- wes -

19/09/2007 13:27:00
Quote Anchor link
kijk nou eens naar de kleuren en quotejes

probeer in ieder geval je ogen te openen volgende keer voordat je een domme vraag stelt
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

19/09/2007 13:30:00
Quote Anchor link
huh? wat bedoel je, en dit is geen domme vraag voor mij
 
Winston Smith

Winston Smith

19/09/2007 13:31:00
Quote Anchor link
Gaat ook niet werken ook. Include voegt alleen bestanden toe, en kijkt niet naar het ?user_id= bla bla verhaal.

Sowieso heb je hele gekke code (echo in een include) :/
 
- wes  -

- wes -

19/09/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Als dit geen domme vraag is voor je is je PHPkennis prut. Sorry maar dit is basic quotje openen quotje sluiten, dubbel enkele quotjes.

Dat je er een echo in zet weet ook elk persoon die er 10 minuten mee bezig is dat dat gewoon niet goed is.

Dat je er een GET var achter hebt staan is tot daaraan toe.
 
Hans Q

Hans Q

19/09/2007 15:28:00
Quote Anchor link
misschien kan je een boek kopen.. daar kan je veel van opsteken.. ook over includes...
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

19/09/2007 15:50:00
Quote Anchor link
wes schreef op 19.09.2007 13:37:
Als dit geen domme vraag is voor je is je PHPkennis prut.


omg... laat maar

karoen schreef op 19.09.2007 15:28:
misschien kan je een boek kopen


Ik heb al een boek en dat echo dat was ik vergeten weg te halen
 
- SanThe -

- SanThe -

19/09/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$user_id
=$aFetch['member_id'];
include('bekijk_attack.php);
?>
 
- wes  -

- wes -

19/09/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Voordat je ons ermee lastigvalt, ga de volgende keer EERST je code nakijken. Een simpele echo vergeten kan je zelf ook wel direct zien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.