Probleempje met joomla...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wout C

wout C

20/01/2012 18:36:12
Quote Anchor link
Hey,

Als ik mijn administrator paneel van joomla open, ziet het er zo uit:Afbeelding

Iemand oplossing?

Toevoeging op 20/01/2012 18:36:32:

Ow, zo te zien werkt het niet

browser link:

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img861/6040/aaahn.png&via=mupload&newlp=1
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:50:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/01/2012 18:40:51
Quote Anchor link
Nieuwste versie?
 
Wout C

wout C

20/01/2012 18:42:03
Quote Anchor link
Ik heb het vandaag via de officiele joomla site gedownload... ik denk het wel...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/01/2012 18:44:08
Quote Anchor link
Apart, misschien maar eens melden aan het development team?
Hiermee kan je ze wel wegwerken, hoop ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
Gewijzigd op 20/01/2012 18:56:44 door - Ariën -
 
Wout C

wout C

20/01/2012 18:44:32
Quote Anchor link
waar moet ik die code schrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/01/2012 18:50:57
Quote Anchor link
In je config of index.php bovenaan in je PHP-script.
 
Wout C

wout C

20/01/2012 18:54:25
Quote Anchor link
Als ik de code erin zet krijg ik een andere error... Gewoon een wite pagina met een error waarop de lijn en de map staat...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/01/2012 18:56:30
Quote Anchor link
Vergeet die punt-komma niet aan het eind.
Gewijzigd op 20/01/2012 18:57:17 door - Ariën -
 
Wout C

wout C

20/01/2012 18:58:58
Quote Anchor link
Ik was de ';' vergeten... xD

Bedankt Aar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.