Probleempje met query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George van Baasbank

George van Baasbank

22/03/2015 12:10:21
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een klein probleempje met de definitie van een query.
Kunnen jullie mij helpen?

Ik wil uit mijn logfile een top 10 maken van meest geraadpleegde pagina's van DE AFGELOPEN 30 DAGEN.

Ik heb een code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
SELECT
   omschrijving AS pagina,
   COUNT(id) AS aantal
FROM
   sys__logfile
WHERE
   omschrijving != '/index.php' AND
   robot =0  AND
   datum <= CURDATE() + INTERVAL + 30 DAY
GROUP BY
   omschrijving
ORDER BY
   aantal DESC
LIMIT
   10


Maar deze query toont steeds het zelfde aantal als ik het aantal dagen wijzig.

Het probleem zit 'm dus in de berekening van het aantal dagen dat er geteld moet worden.

WAT DOE IK FOUT ???

Voor de belangstellenden klik hier

George
Gewijzigd op 22/03/2015 12:16:53 door George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:11:17
 
Willem vp

Willem vp

22/03/2015 13:00:39
Quote Anchor link
Je vraagt nu het overzicht op van alle data die eerder zijn dan een maand na vandaag. Dat is dus alles. ;-)

Probeer het eens met

datum > CURDATE() - INTERVAL 30 day
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/03/2015 13:06:01
Quote Anchor link
Bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.