Probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 09:42:00
Quote Anchor link
Hey.

Ik zit met een klein probleempje. Ik heb namelijk een script gemaakt waar je clips kan mee bekijken. Nu is het volgende. Je hebt de pagina clips.php, en elke clip heeft een id, nu, als ik op de naam klik van het filmpje, wordt hij niet doorgestuurd. ik zie wel de juiste link (clips.php?id=1) maar toch roept hij niets aan. Waar loopt het fout

De code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?
require("configp.php");

//Connect To Mysql
mysql_connect($config[dbHost],$config[dbUser],$config[dbPass]);
mysql_select_db($config[dbName]);

if(!$id){
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "We Don't Have Any Clips";
}

else{
?>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="515">
<tr><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e"><b>ID</td><td><b><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">Filename</td><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e"><b>Clicks</td></tr>
<?
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>

<tr><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">&nbsp;<? echo $object->id ?></td><td><font size=1 face=verdana color="white">&nbsp;<a href="clips.php?id=<? echo $object->id ?>"><? echo $object->filename ?></a></td><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">&nbsp;<?php echo $object->clicks ?></td></tr>
<?
}
}

echo "</table>";
}

else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips WHERE id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "This file don't excist";
}

else{
mysql_query("UPDATE clips SET clicks = clicks + 1 WHERE id = '$id'");
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>
  
<font size="2" face="verdana"><b>Filename: <? echo $object->filename ?></b></font><hr color="555555">
<center>
 <OBJECT ID="MediaPlayer" width=350 height=250
   classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
   codebase=
    "http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
 #### encoding problem on this line, not shown ####
         type="application/x-oleobject" style="border: 1px dotted #555555">
   <PARAM NAME="AutoStart" VALUE="True">
   <PARAM NAME="AutoSize" VALUE="True">
   <PARAM NAME="DisplaySize" VALUE="1">
   <param name="EnableContextMenu" value="True">
   <PARAM NAME="FileName" VALUE="http://<? echo $object->fileURL ?>">
   <PARAM NAME="ShowControls" VALUE="False">
   <PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="True">
 <EMBED type="application/x-mplayer2"
    pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
    SRC="http://<? echo $object->fileURL ?>"
    width=425
    height=293
    DisplaySize=0
    EnableContextMenu=0
    autostart=1
    ShowStatusBar=1
    showcontrols=0> </EMBED>
  </OBJECT></center><br>
<font size="1" face="verdana">
<b>Clicks:</b> <?php echo $object->clicks ?><br>
<b>Source:</b> <?php echo $object->source ?><br>
<b>Submited On:</b> <?php echo $object->subdate ?><br>
<b>Submited By:</b> <?php echo $object->subname ?><br><br>
<a href="clips.php"><b><< go back</b></a>
<?
}
}
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:02:36
 
Harmen

Harmen

12/07/2006 09:44:00
Quote Anchor link
'$id' kan toch niet? dat moet dan toch met " en "?
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

12/07/2006 10:06:00
Quote Anchor link
Waar heb je $id gedefineerd.

ergens zou er $id = $_POST['id'];
moeten staan denk ik
 
Harmen

Harmen

12/07/2006 10:20:00
Quote Anchor link
ow ja.. lol.. dat is het.
Zet dat dan ff boven in je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
require("configp.php");
$id = $_POST['id']
//Connect To Mysql
mysql_connect($config[dbHost],$config[dbUser],$config[dbPass]);
mysql_select_db($config[dbName]);
?>
 
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 10:26:00
Quote Anchor link
Ik heb wat gesleuteld, en het werkt half. Maar nu zie ik altijd mijn clip maar nooit mijn lijst. Raar systeem.

$id = $_POST['id']: Dit werkt niet bij mij :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 10:30:00
Quote Anchor link
Doe maar GET want hij staat in een URL.
 
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 10:41:00
Quote Anchor link
so far so good, maar nu wil hij mijn gegevens niet uit mijn MySQL lezen waardoor ik volgende fout krijg.

This file don't excist

Dit is de code om die info uit men MySQL te halen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips WHERE id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 11:38:00
Quote Anchor link
Lijkt mij een php error en geen mysql.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/07/2006 11:42:00
Quote Anchor link
Edit:

Foute post, het is een fout inderdaad dat die het bestand niet kan vinden.. Kopieer de locatie eens uit de bron, plak dat in je browser en kijk of dat werkt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.