Probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

TJVB tvb

TJVB tvb

28/02/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat we weten wat er aan de hand is, het is wel balen maar ik denk nog veel vervelender voor Halma.

In ieder geval wens ik ze veel succes.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:22:50
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Dank je wel TJVB :). Het is redelijk snel opgelost vind ik! Slim om er een proxy tussen te gooien..

Users online scriptje heb ik even uitgezet totdat de proxy server er weer tussenuit is (totdat de ddos attack is afgelopen). Er zijn nu namelijk problemen met het registreren van de gebruiker zijn IP adres.

$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] gebruik ik nu om inlog informatie op te slaan, dus wees niet bang dat we je IP adres niet meer registreren ;).
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/02/2008 21:12:00
Quote Anchor link
Bas: op chat zegt 'Niek' dat hij niet meer verbannen is, mss even naar kijken, mss zijn nu alle bans verdwenen? /me vind Niek niet zo leuk.. :P
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Ach, misschien een goede tijd om ook Niek weer toe te laten tot de website..

Ik wis de ban lijst nu wel ff, people change! Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Ja dan is men ander account weer proper :p

Grtz
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 28.02.2008 21:13:
people change!
Wes?

Quote:
Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).
Tja...

;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 28.02.2008 21:13:
Ach, misschien een goede tijd om ook Niek weer toe te laten tot de website..

Ik wis de ban lijst nu wel ff, people change! Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).

Misschien toch wel, maar moet je wel ff mijn andere account aanzetten. Nu moet ik echt super hard janken omdat ik die niet heb!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/02/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Was wes verbannen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/02/2008 21:20:00
Quote Anchor link
Ach, je ziet ook wel eens een generaal pardon bij wisseling van machthebbers. Misschien dat het bij de nieuwe lay-out ook goed uitpakt ;-)
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Idee : Stuur iedereen een mail met de nieuwe layout (als hij uit is)
In de hoop meer actieve gebruikers te hebben.
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Ja als alles stabiel draait na de lanceren is dat een goed idee :)
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:37:00
Quote Anchor link
ej gozer, unban me account dan ook
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Als je een ID nummer hebt ofzo dan wil ik dat best doen, maar wel ff rustig blijven nu he? En vriendelijk; want 'ej gozer, unban me account dan ook' komt niet echt vriendelijk over.. Ban zit er nl zo weer op..
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:51:00
Quote Anchor link
770
 
Aaa Trump

aaa Trump

28/02/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Waar slaat die reactie op?

Ban!
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:54:00
Quote Anchor link
omg doe normaal robin, frikandel.

Bemoei je niet met zaken waar je niks mee te maken hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek
 
Aaa Trump

aaa Trump

28/02/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Die sloeg al hellemaal nergens op + uitschelden van leden == ban();
exit();

Edit:
+ off topic

Edit;

start_ontopic();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door aaa Trump
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:56:00
Quote Anchor link
omg, jij bent echt een adje he ? :S Waarom bemoei je je met mij!? ga een leven zoeken.

En je mag ook wel normaal praten, ipv zo wannabee PHP te doen ..
 
Niels Janssen

Niels Janssen

28/02/2008 21:59:00
Quote Anchor link
Niek, robin, ga dit even over privé berichten uitvechten.

@Robin: lok geen ruzie uit door het melden van Niek's oude lidnummer een nutteloze reactie te noemen en ga al helemaal niet rondslingeren met bans die je niet kunt uitdelen.

@Niek: doe even rustig anders veranderd Bas straks nog van gedachten.
 
Niek

Niek

28/02/2008 22:01:00
Quote Anchor link
Niels, ik ben rustig. Maar ik kan er niet tegen dat een noob zoals robin zo tegen me doet.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.