Problemen met IF in WordPress function

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Hamers

Mark Hamers

10/07/2021 08:37:13
Anchor link
Ik wil een IF command gebruiken in een WordPress function om een veld te veranderen op basis van taal. Ik denk dat ik er bijna ben maar krijg het niet werkend, wie kijkt er mee om te zien wat ik fout heb gedaan?

Het probleem ligt bij de IF die de taal moet checken, zonder dit argument werkt de code goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
add_filter( 'woocommerce_get_price_html', 'cw_change_product_html', 10, 2 );
function sv_change_product_price_cart( $price, $cart_item, $cart_item_key ) {
 if ( 3770 === $cart_item['product_id'] ) {
if ( ICL_LANGUAGE_CODE == 'en' ) {
 $price = 'On request';
} elseif ( ICL_LANGUAGE_CODE == 'nl' ) {
 $price = 'Op aanvraag'; }
 }
 return $price;
}
add_filter( 'woocommerce_cart_item_price', 'sv_change_product_price_cart', 10, 3 );
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:55:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/07/2021 09:09:46
Anchor link
Wat gebeurt er dan?
Al bezig geweest met debuggen?
Gewijzigd op 10/07/2021 09:10:09 door - Ariën -
 
Mark Hamers

Mark Hamers

10/07/2021 10:19:22
Anchor link
Er ontstaat een kritieke fout, er is iets niet in orde met de code, ik kom er niet achter wat. Waarschijnlijk een teken te veel of te weinig.


- Ariën - op 10/07/2021 09:09:46:
Wat gebeurt er dan?
Al bezig geweest met debuggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/07/2021 11:03:27
Anchor link
Gokje: Na lijn 8 mist een } ?

Wat zie je dan precies? Wees a.u.b. zo gedetailleerd mogelijk!

Zet in je vorige bericht eens de standaard PHP-start/sluit tags om je code, zodat de code gehighlighted wordt. Benut ook je TAB-toets om if-statements netjes in te springen.
Gewijzigd op 10/07/2021 11:07:16 door - Ariën -
 
Christopher Lopez

Christopher Lopez

08/11/2021 07:55:09
Anchor link
If you are encountering a WordPress error message or white screen, don't panic. ... Your database has met its quota and has been shut down.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/11/2021 10:04:26
Anchor link
Christopher Lopez op 08/11/2021 07:55:09:
If you are encountering a WordPress error message or white screen, don't panic. ... Your database has met its quota and has been shut down.


Wat een bullshit.

Toevoeging op 08/11/2021 10:04:42:

.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.