Problemen met mail() function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

09/05/2004 21:52:00
Quote Anchor link
Ik heb een eigen server staan met daarop Apache 1.3.23 en PHP draaien. Nu wil ik graag een reactie formulier maken die mij een email stuurt, dit kan met de mail() functie binnen php. Als ik een form maak met de juiste parameters krijg ik als resultaat in mijn browser : <b>Server Error in e:\web\email.php on line 14</b>
In de PHP.ini heb ik de SMTP als op de SMTP van mijn ISP gezet zodat er altijd een werkende SMTP is. Is deze fout en fout in mijn script of ligt dit aan mijn server???
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:41:08
 
Mitch X

Mitch X

09/05/2004 22:35:00
Quote Anchor link
/dev/null --- Dubbeltopic ---
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.