problemen met maken van arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jo colling

jo colling

23/10/2009 18:08:00
Quote Anchor link
Beste PHP'ers

Ik ben bezig met iets te maken en daarvoor zou ik iets op deze aard moeten hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script type="text/javascript">
for (tel = 0; tel <= 10; tel++)
{
[tel]naam="test";
}
document.write([1]naam + [2]naam + [3]naam);
</script>


uitleg code: eerst word er met de for lus een getallen lus aangemaakt dus 1,2,... tot 10 en nu wil ik hebben dat er een nummer voor "naam" staat zodat "[1]naam" gelijk is aan "test" en "[2]naam" gelijk is aan "test"(en zo door) maar deze code werkt niet

Wie weet het probleem?

groeten
Jo
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:22:14
 
Stien ss

stien ss

23/10/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Arrays werken juist precies andersom:

array[index] = 'test';

Dus in jouw geval:
naam[tel] = 'test';
 

23/10/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Op w3schools staat ook goede uitleg en meer info over javascript array's:
http://www.w3schools.com/js/js_obj_array.asp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.