Problemen met nieuwe server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen de wilde

Jeroen de wilde

10/07/2019 10:31:11
Quote Anchor link
Beste,

IK wil mijn website verhuizen naar een nieuwe server.
Nu gebruik ik telkens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $naam; ?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $achternaam; ?>
op mijn pagina.
Op mijn nieuwe server als ik alles
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $naam; echo$achternaam ?>
binnen de php tags gebruik heb ik geen problemen. gebruik ik meer dan 1 soort tags lukt dit niet.

Kan ik dit instellen in de php.ini?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:35:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/07/2019 10:47:55
Quote Anchor link
Best practice: Leer jezelf aan om gewoon volledig <?php te gebruiken.

In serverconfiguraties kan <? als tag uitgeschakeld worden, maar dan ligt dan meteen je code op straat, wat je zeker niet wilt. Met de volledige <?php hoef je je geen zorgen te maken.

Als je tussentijds in een HTML-blok iets uit PHP wilt echo'en voldoet dit ook wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$blaat?>
Gewijzigd op 10/07/2019 11:00:48 door - Ariën -
 
Jeroen de wilde

Jeroen de wilde

10/07/2019 11:00:00
Quote Anchor link
Alvast bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.