problemen met pagina beveiligen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maikel

maikel

30/09/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Ik heb al een tijdje een probleem om mijn admin paginas te beveiligen. IK doe het volgende.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
require_once('logindata.php');

//
// Start Sessions
//

ob_start();
session_start();

//
// Check sessions
//

if($_SESSION['logged'] != '73de8dhas7'){
    header("location:index.php");
    exit;
}

?>


Hij geeft deze error steeds aan.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/praktijksilvia.nl/praktijksilvia.nl/
httpd.www/admin/main.php:2)
in /customers/praktijksilvia.nl/
praktijksilvia.nl/httpd.www/admin/main.php on line 9
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maikel
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:47:02
 
Maikel

maikel

30/09/2006 16:42:00
Quote Anchor link
wie kan me helpen
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

30/09/2006 16:49:00
Quote Anchor link
ik weet het niet zeker.. maar ik denk dat je ob_start(); verkeerd gebruikt..
 
Maikel

maikel

30/09/2006 16:50:00
Quote Anchor link
ow hoezo moet ik het weg laten.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/09/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
session_start();
require_once('logindata.php');

//
// Check sessions
//

if($_SESSION['logged'] != '73de8dhas7'){
    header("location:index.php");
    exit;
}

?>
 
Maikel

maikel

30/09/2006 16:52:00
Quote Anchor link
ik zal een sproberen.
 
Maikel

maikel

30/09/2006 16:54:00
Quote Anchor link
helaas ook dat werkt niet echt.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/praktijksilvia.nl/praktijksilvia.nl/
httpd.www/admin/upload.php:9) in /customers/praktijksilvia.nl/praktijksilvia.nl/
httpd.www/admin/upload.php on line 10
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Maikel

maikel

30/09/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Is er misschien ook en andere manier om je pagina te beveiligen dus dat als je zo op de pagina komt dat er een tekst komt van deze pagina is niet voor onbevoegde.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/09/2006 16:59:00
Quote Anchor link
session start moet helemaal bovenaan de pagina staan..

voordat je <html> enzovoorts typt, begin dus echt helemaal in het begin je code zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
Maikel

maikel

30/09/2006 17:00:00
Quote Anchor link
oke en dan gewoon die ik eerst had
 
Maikel

maikel

30/09/2006 17:07:00
Quote Anchor link
dan moet je zeker ook ob_start(); erbij in zetten
 
Maikel

maikel

30/09/2006 17:13:00
Quote Anchor link
dus dan zit het er zo uit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
ob_start();
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/09/2006 17:16:00
Quote Anchor link
Als je alleen sessies gebruikt, heb je geen ob_start() nodig, maar als je ob_start zo graag wilt gebruiken, moet je wel de pagina afsluiten met ob_end_flush()
 
Maikel

maikel

30/09/2006 17:17:00
Quote Anchor link
de wat sorry hoor
 
Benny Lava

Benny Lava

30/09/2006 17:18:00
Quote Anchor link
ob_start() kan je toch je eigen functie meestarten?

ob_start("myfunctie");

dat heeft toch geen opvatting in dit stuk?
of zie ik dat verkeerd
 
Maikel

maikel

30/09/2006 17:19:00
Quote Anchor link
ja ik snap het niet helemala ik heb al een tijdje laast van en ik weet maar steeds niet wat het is. IS er misschien ook iets anders mogelijk.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/09/2006 17:56:00
Quote Anchor link
Robert:
session start moet helemaal bovenaan de pagina staan..

voordat je <html> enzovoorts typt, begin dus echt helemaal in het begin je code zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>

Aanvulling: Dus ook helemaal niks, zelfs geen spatie voor je <?php tag.
 
Maikel

maikel

01/10/2006 08:43:00
Quote Anchor link
hoeft aleen dat maar. Dus ver hoef ik niks in de pagina te zetten kwa beveileging.
 
Maikel

maikel

01/10/2006 08:49:00
Quote Anchor link
mensen erg bedankt het probleem is verholpen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.