Problemen met scripts overzicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Stefan

Stefan

17/12/2006 20:15:00
Quote Anchor link
Hallo,

Valt het mij op dat de scripts niet meer te bekijken zijn? Of bijvoorbeeld deze categorie? http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/.

Maakt niet uit waar je op klikt, je komt steeds terug op de categorieën overzicht..
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:23:49
 

17/12/2006 20:17:00
Quote Anchor link
ja dat val mij ook op
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/12/2006 20:17:00
Quote Anchor link
Hetzelfde is aan de hand met het toevoegen van scripts.. Je komt de hele tijd op de pagina terug waar je aangeeft of je een script, tut of boek wilt toevoegen.

Ik had vanmiddag een script geplaatst waarbij je uit een database een menu haalt en die je dan kan hersorteren. Maar die is nu ook weg.
 

17/12/2006 20:18:00
Quote Anchor link
Denk dat het met de server wissel te maken heeft.

Tutorial overzicht geld hetzelfde.
Ik denk dat Bas even de .htaccess moet gaan aanpassen, zo rond de mod_rewrite gedeeltes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Niek s

niek s

17/12/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Bij het inloggen ook..

Bij inloggen en bij stemmen in de poll komen er gare php errors voorbij.

Voorbeeld als je stemt (waar trouwens ook nog gemeld dat je dat forum niet inmag, alleen als je op een knop duwt bij het stemmen =S ):

Afbeelding

Maar die text, is inderdaad een php error omdat er een andere versie draait.. zo te zien tenminste...

Ik heb de text kunnen kopieren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
- -

- -

17/12/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Quoten werkt ook niet.
 
B a s
Beheerder

B a s

17/12/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Raar. Ik ga er even naar kijken.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/12/2006 23:30:00
Quote Anchor link
volgens mij zit het probleem in de htaccess bestanden
 
Robert -

Robert -

17/12/2006 23:55:00
Quote Anchor link
Er missen ook forum berichten die ik nu niet meer terug vinden kan die er wel waren.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/12/2006 23:59:00
Quote Anchor link
Ik heb een soortgelijk probleem. Als ik op een titel klik in mijn inbox kom ik op dezelfde pagina terecht, alsof ik hem refresh.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2006 00:01:00
Quote Anchor link
Op alle plekken waar het verkeerd gaat wordt er gewerkt met de rewrite engine van htaccess. Vandaar dat ik al eerder zij dat ik denk dat daar het probleem zit.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/12/2006 00:03:00
Quote Anchor link
Mag ik dan even vragen waarom je dat nog een keer meld?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2006 00:06:00
Quote Anchor link
Omdat ik er de 2e keer uitleg bij geef waarom ik denk dat het daar verkeerd gaat. Deze uitleg geef ik naar aanleiding van de post van Jan, want ook de PB's gaan met de rewrite engine
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

18/12/2006 00:11:00
Quote Anchor link
Jullie draaien nu op de nieuwe webserver.

Daarom zie je nu andere dingen. Komt door dns die langzaam is.

Bas heeft net de login gekregen voor de nieuwe server. Kan zijn dat er nog wat kleine tweaks nodig zijn.

Groeten,

Arjen
 
- -

- -

18/12/2006 08:48:00
Quote Anchor link
het wil nog steeds niet :'(
edit: scripts, tuts, berichten: niets wil. heeft iemand voor mij een kopie van de splikslinternlieuwe 'mysql error functie..'? heb ik nu eiglijk nodig...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 10:00:00
Quote Anchor link
Zijn problemen met de .htaccess.. Ben er mee bezig nu.. :) Word zo gefixed hopelijk..
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

18/12/2006 10:12:00
Quote Anchor link
ik blijf ook niet ingelogd als ik mijn venster sluit..
dus misschien ook cookie probleem..

edit: het is inderdaad wat robert zegt.. (hieronder)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/12/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Ik weet niet Terence, als je dan gewoon op refresh drukt dan ben je wel weer gewoon ingelogd.

Scripts werkt weer, tuts en toevoegen nog niet.
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 12:52:00
Quote Anchor link
Scripts doen het idd weer. Erg raar want ik heb de fout nog niet kunnen vinden. Hij doet het *opeens* weer. Echt vaag dit :)
 
Luc Zontrop

Luc Zontrop

18/12/2006 12:59:00
Quote Anchor link
Dit probleem had ik een uur geleden ook met m'n in- en outbox berichten :)
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 13:09:00
Quote Anchor link
Ik ook! Ik heb het nu opgelost omdat ik weet waardoor het probleem kwam, maar het is niet een logisch probleem, of ik snap het gewoon niet :).

Anyhow, the problemen zijn verholpen!
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.