Problemen met scripts overzicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

18/12/2006 16:07:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 18.12.2006 16:02:
FF weggevinkt:)

GR. mebus

Zelfde hier.....
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:05:23
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2006 16:09:00
Quote Anchor link
Ik had de boeken afgevinkt, maar perongelijk mijn verkerede wachtwoord ingevult onderaan de pagina (ik vind het trouwens erg iritant dat dat nodig is, met name omdat de invoer niet onthouden word). Maar toen kreeg ik ook nog de melding dat ik mijn naam niet had ingevuld...
 
Erik Rijk

Erik Rijk

18/12/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Ik krijg dan de melding dat ik mijn naam + mijn email adres niet heb ingevuld...
Edit:
boeken worden niet meer weergegeven (terwijl ik geen wachtwoord invulde) en het vinkje staat er nog...
nog niet helemaal goed.

Edit:
Daardoor krijg ik ook de volgende melding:

Ga naar het PHP scripts categorie overzicht.

Geen PHP scripts gevonden
Er zijn geen PHP scripts (meer) gevonden in de door jou opgegeven categorie. Ga naar het gehele PHP script overzicht.


goed gezien ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 16:19:00
Quote Anchor link
Als het goed is moet alles het nu goed doen :) Zo niet, dan fix ik dat straks. Rij nu ff naar een andere locatie toe :).
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Bas als (u) wilt wil je dan php boeken omruilen met de forum links?:)

Kijk bas lief aan(A)(A)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2006 16:24:00
Quote Anchor link
nu wordt er helemaal niks meer veranderd ;-)

Edit:

Ik bedoel dus het profiel Mebus, ik kan mijn profiel nu niet meer aanpassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 16:27:00
Quote Anchor link
O jawel hoors:p profiel is verandert je hoeft geen WW meer in te vullen maar dat werkt nog niet helemaal goed:p

GR. mebus

edit: de boeken zijn nu weg als ze weggevinkt heb en me profiel heb geupdate maar zodra ik na me instellingen weer ga staat php boeken nog steeds aangevinkt:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2006 16:30:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 18.12.2006 16:23:
Bas als (u) wilt wil je dan php boeken omruilen met de forum links?:)

Kijk bas lief aan(A)(A)


of iets dat je zelf de volgorde kunt proberen ;-)
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 16:31:00
Quote Anchor link
ik zouw inderdaad wel iets met curl kunnen doen:):p

Maar heb geen zin in ben ik te lui voorXD:p

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- wes  -

- wes -

18/12/2006 17:04:00
Quote Anchor link
instellingen zijn nu niet aan te passen

hoe moet ik nu mn dagelijkse avatarchange doen :o
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Je kunt nu weer dagelijks je avatar fixen wes :).
 
Robert -

Robert -

18/12/2006 23:18:00
Quote Anchor link
toevoegen aan interne favorieten werkt niet meer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert -
 
Davy Jansen

Davy Jansen

19/12/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Ik krijg de volgende error op de hoofdpagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3.
Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data,
unless register_globals is enabled.

You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or
session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0


Voor de rest, werkt alles weer aardig volgens mij. :)
Leuk trouwens, dat je zelf je opties in het menu kunt kiezen ;)

-Chupskie
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/12/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Zoals je wel kan zien wordt dit al aangegeven in het volgende topic:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=8&id=26510&lasttopic=1

Bas gaat op onderzoek uit ;)
 
Davy Jansen

Davy Jansen

19/12/2006 19:01:00
Quote Anchor link
Sorry Erik, kzag hem al niet staan, in dit topic.. vandaar dat ik het even melde.
Ik vond het al een rare topic naam "Frontpage-fout"..
ik zat meer te denken aan microsoft frontpage, toen ik dit las.. haha :P

Maar nogmaals sorry, het was gewoon een tip voor bas :)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

20/12/2006 11:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0


hier. Maar was weg na een refresh :-s
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

24/12/2006 20:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0


I saw it again!!

GR. mebus
 
Niek s

niek s

24/12/2006 20:50:00
Quote Anchor link
PHP Newb, dat heb ik ook. én het is al gepost in dit topic, door mij, kijk maar ergens in het begin.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

27/12/2006 11:25:00
Quote Anchor link
Fout op pagina:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/

Laatste script gaat naar:
Klik

Foutje?

Edit:

Link ingekort, i.v.m. lay-out
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/12/2006 11:29:00
Quote Anchor link
Zo te zien gewoon de UBB 'functie' [php][/php] gebruikt waardoor het niet goed meer gaat. Aangezien dit script al ouder is.
Kwestie van titel aanpassen dus.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.