Problemen met sidebar in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer Industriële Automatiseri

Raster wordt continu betrokken bij complexe en baanbrekende projecten in industriële automatisering. Ons team is gespecialiseerd in productie automatisering en proces automatisering projecten waarin procesveiligheid een belangrijk aspect is. Ons compact en groeiend OX (Operational Excellence) team ontwikkelt, configureert en levert support op zelfontwikkelde applicaties waarmee onze klanten hun productieprocessen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken. Operational Excellence wordt zichtbaar gemaakt in resultaten. Bij bedrijven met dezelfde strategie, zal een operationeel excellent bedrijf een lager operationeel risico, lagere operationele kosten hebben en relatief meer winst maken. Het Raster OX team laat haar klanten de resultaten behalen door hun eigen procesdata

Bekijk vacature »

Mark D

Mark D

03/10/2007 17:53:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben bezig met een layoutje in elkaar zetten, maar nu heb ik in IE problemen met de sidebar. De layout staat op http://darkmdmn.nl/Blog/.

Als je die pagina in Firefox opent ziet hij er goed uit, maar open je hem in IE, dan zijn de afgeronde hoeken niet aan alle kanten meer afgerond. Ik heb de website nu XHTML 1.0 valid gemaakt, maar het probleem blijft.

Weten jullie hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt,
Mark

P.S. De ronde hoeken zijn volgens de ronde hoeken tutorial van Jan Koehoorn gemaakt.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/10/2021 03:15:03
 
Mark D

Mark D

04/10/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Sorry voor het wat vroege bumpen, maar het is een schoolopdracht, dus heb niet al te veel tijd om dit goed te krijgen.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

04/10/2007 15:52:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 03.10.2007 17:53:
P.S. De ronde hoeken zijn volgens de ronde hoeken tutorial van Jan Koehoorn gemaakt.


Anders PB je hem. CSS is niet echt mijn expertise.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/10/2007 16:58:00
Quote Anchor link
Ziet er bij mij prima uit, in IE7 en FF2.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.