Processen ubuntu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 21:18:15
Quote Anchor link
Zoals jullie misschien weten ben ik bezig met een mp3 uploadsysteem om playlisten te maken e.d.

nu is mijn vraag in dit topic of het mogelijk is om een Proces vanaf mijn server te restarten met een PHP functie o.i.d.

Het gaat mij er dus om dat ik de config aanpas(met welke afspeellijst hij moet draaien). En dat ik deze dus kan restarten zodat hij gelijk die nieuwe afspeellijst afspeel.

Ik hoop dat hier een php oplossing voor is zodat ik medeDJ's ook de lijst kan laten aanpassen e.d. zonder dat ik steeds in SSH moet inloggen.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:54:05
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 21:26:46
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 21:31:28
Quote Anchor link
@santhe.. kan je niet wat specifieker zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 21:53:17
Quote Anchor link
Nee, want dan moet ik jouw leeswerk gaan doen en dat zie ik niet zitten Neem gewoon alle functies even door dan zie je zelf wel wat voor jou het beste is
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:02:22
Quote Anchor link
Oke vraag aan de rest die er wel verstand van hebben.. waarnaar moet ik precies zoeken?
 

11/10/2010 22:08:47
Quote Anchor link
Geen idee, geen idee wat je precies wilt doen.
Maar als je een proces wilt herstarten moet je wel voldoende rechten e.d. hebben en of dat nou zo slim is om dat door php te laten doen.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:14:11
Quote Anchor link
Wat ik wil doen(kun je hierboven lezen) is dus een config file aanpassen en dan dus het proces hiervan restarten zodat hij gelijk de nieuwe config opnieuw laad.

Voldoende rechten is geen probleem. En of het verstandig is ? geen idee zou niet weten waarom aangezien niemand hier toegang toe heeft behalve ik en nog 1 iemand.
 
Niek s

niek s

11/10/2010 22:48:07
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/10/2010 21:26:46:
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:51:06
Quote Anchor link
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?
 
Niek s

niek s

11/10/2010 22:54:16
Quote Anchor link
Blijkbaar niet, want wat je vraagt staat letterlijk daar allemaal...
 

11/10/2010 22:57:57
Quote Anchor link
Niek s op 11/10/2010 22:54:16:
Blijkbaar niet, want wat je vraagt staat letterlijk daar allemaal...


Zal wel te moeilijk zijn omdat je een aantal keuzes hebt.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:57:59
Quote Anchor link
Ja en heb je een SPECIFIEK onderwerp wat ik moet lezen want kan heel handig alle onderwerpen gaan lezen(maar niet heus) maar dan snap ik er helemaal niks meer van.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 22:58:49
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:51:06:
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?


Blijkbaar niet. Of je bent gewoon lui. Als je de info bij die link even had doorgenomen was je probleem allang opgelost geweest.
 

11/10/2010 22:59:09
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:57:59:
Ja en heb je een SPECIFIEK onderwerp wat ik moet lezen want kan heel handig alle onderwerpen gaan lezen(maar niet heus) maar dan snap ik er helemaal niks meer van.


Dat is al een SPECIFIEK onderwerp. Kijk maar links in het menu.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:26:38
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/10/2010 22:58:49:
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:51:06:
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?


Blijkbaar niet. Of je bent gewoon lui. Als je de info bij die link even had doorgenomen was je probleem allang opgelost geweest.


ach ja.. jij dacht dat ik dat nog niet gedaan heb;)

er staan wel meer als 100 mogelijkheden en aangezien ik niet weet waar ik moet zoeken houd het op....


Toevoeging op 11/10/2010 23:29:25:

daarbij is denk ik proc_open en proc_close niet hetgeen wat ik zoek
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 23:38:32
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 23:26:38:
.. er staan wel meer als 100 mogelijkheden ..


Ik kom niet verder dan 11.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:41:44
Quote Anchor link
whatever.. lees even wat ik verder zeg i.p.v. alleen maar bijdehand te doen..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/10/2010 23:49:46
Quote Anchor link
En wat voor arrogante peerdezwengel ben jij dan wel niet, komt er eens eentje even een kijkje nemen hier zeg.

Maar dit is een forum, en daar kan je mensen om advies vragen, maar die gaan niet jou code schrijven, dat doe je maar lekker zelf.

Voor de rest is er op google meer dan genoeg over te vinden, dus dat is het probleem niet, en zelfs de code is enorm simpel, dus daar zal je ook niet op vast lopen,,

Tenzij je echt zo achterlijk bent als dat je je nu voordoet.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:53:33
Quote Anchor link
Als iemand me hier kan vertellen WAARNAAR ik moet zoeken... arrogante peerdenzwengel? lol jullie zijn te arrogant hier om iemand ook maar 1 tip te kunnen geven


Toevoeging op 11/10/2010 23:55:22:

maargoed ga wel naar een ander form waar ze HULP wel kunnen bieden in plaats van leden af te zeiken ;)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/10/2010 23:55:54
Quote Anchor link
php run process?
Of ben je te dom om dat zelf te bedenken?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:57:33
Quote Anchor link
Nico Kaag op 11/10/2010 23:55:54:
php run process?
Of ben je te dom om dat zelf te bedenken?


see.. 1 tip en gelijk weer een domme reactie;)
je kan het gewoon niet..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.