productvergelijkings pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 17:56:11
Quote Anchor link
Beste mensen,

Als eerste wil ik me even voorstellen. Ik ben Ronald van Nielen en 34 jaar. Ik ben bezig met het maken van een pagina die 3 producten (die opgeslagen zijn in de database)naast elkaar moet zetten (op een nieuwe pagina) zodat het makkelijk is om de waarden met elkaar te vergelijken.
De producten moeten dmv een knop te selecteren zijn op verschillende pagina's. zelf dacht ik dit te kunnen doen dmv sessies echter krijg ik dit niet voor elkaar. kan iemand mij helpen aub. Ik ben zelf geen php deskundige en doe dit volledig uit hobby en heb verder ook geen andere programeer ervaring.

alvast super bedankt voor jullie medewerking
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 19:50:41
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2011 18:00:45
Quote Anchor link
Als je concrete vragen hebt, kun je die hier plaatsen. Als je op zoek bent naar iemand die je in persoon kan helpen, kun je beter een vacature plaatsen...
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 18:44:15
Quote Anchor link
Was eigelijk op zoek naar tips waarmee ik verder kon, het proberen en uitzoeken op zich vind ik al leuk dus als iemand mij een tip kan geven dan graag. Wat ik tot nu toe heb is een pagina die nu een sessie start en de volgende pagina pakt deze sessie op en haalt hiermee de gegevens uit de database. Dit lukt tot zover. Ik weet alleen niet hoe je een tweede sessie uit kan lezen, hij zal waarschijlijk eerst moeten kijken of er een tweede sessie is en indien truetype dan de tweede query met de database maken. Dus graag zou ik tips willen en niet directe kant en klare code aangezien ik hier dan ook niet van leer. Mocht dit toch niet zo werken hoor ik het graag van je Joran.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2011 18:51:46
Quote Anchor link
Zo werkt dat hier wel, alleen probeer dan wel een concrete vraag te stellen. Je zult op dit moment ergens vast lopen, laat dan met een stukje relevante code zien wat je hebt en wat er nu niet werkt.

Sla het id van de producten die geselecteerd zijn voor vergelijking op in een sessievariabele. Dat kan gewoon een array zijn waar dus meerdere id's in zitten. Op de vergelijkingspagina lees je deze sessievariabele uit en selecteer je voor elk product de benodigde gegevens uit de database...
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 21:31:35
Quote Anchor link
hoi Joren,

op de pagina waar je op de knop kan drukken voor de functie vergelijken, heb ik nu onderstaande code staan:

<form name="vergelijk" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SESSION["test"] = "$pid" ; session_register ("test"); ?>
"/>
<input type="submit" name="submit" value="vergelijk">

op de ontvangende pagina (vergelijkfunctie.php) staat de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if (isset ($_SESSION['test'])){
            $y = mysql_query("SELECT * FROM products WHERE pid = '".$_SESSION['test']."' ");
        while($product = mysql_fetch_array($y)) {

?>


en op de plaats waar ik de informatie wil laten zien staat de volgende regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($product['title']); ?>


dit werkt, zodra ik een product kies en op de knop druk, dan zie ik op de 2e pagina de gegevens van dat product. echter ik loop nu vast hoe ik een 2e en 3e sessie moet starten en de gegevens daarvan laten zien. ik hoop dat je me in de juiste richting kan sturen.

alvast bedankt voor de moeite
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2011 22:28:25
Quote Anchor link
Oke, vergeet het hele session_register verhaal, dat is verouderd. Als je sessies wilt gebruiken, begin je je script met session_start() en vervolgens gebruik je de superglobal $_SESSION.

Verder lijkt de action van je formulier me erg vreemd. Daar verwacht ik juist de naam van het script dat ervoor zorg dat het product aan de sessievariabele toegevoegd wordt. Dus iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="post" action="add_product.php">
  <input type="hidden" name="product_id" value="..." />
  <input type="submit" value="vergelijk" />
</form>

De waarde op de ... komt uit een PHP variabele die het product id bevat.

Het script add_product.php controleert vervolgens of er een formulier gepost is en of er een geldig product id gepost is. Zo ja, dan voegt hij het toe aan de sessievariabele $_SESSION['products'] op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['products'][] = $_POST['product_id'];
?>

Uiteraard heb je de inhoud van die variabele wel gecontroleerd voordat je dit doet.

En tenslotte kun je op de vergelijkpagina de array $_SESSION['products'] uitlezen en de producten weergeven...
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

27/07/2011 22:46:48
Quote Anchor link
Beste Joren,
Bedankt voor je snele reactie. Je uitleg begrijp ik, echter wat ik dan nog niet begrijp is hoe ik ook op jouw manier 3 verschillende sessievariabele aan kan maken. Misschien moet ik de volgende uitleg nog even geven (bedacht ik me zojuist). De pagina waarop het product zichtbaar is en waar je dus de knop "vergelijk" hebt staan is 1 pagina, die aan de hand van id's de opgevraagde informatie laat zien. op deze pagina moet ik dus kijken of er al een eerdere post is en dan een tweede of derde post maken (met andere naam ??). ik hoop dat je mijn uitleg nog kan volgen.
Ik ga in ieder geval mijn code alvast aanpassen naar deze versie, is een stuk duidelijker.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2011 11:38:24
Quote Anchor link
Je hoeft niet meerdere sessievariabelen aan te maken, eentje is voldoende als je zorg dat het een array is. In een array kun je meerdere waarden kwijt, en dat is precies wat jij wilt. Elke keer als je het formulier om een product aan de vergelijking toe te voegen verstuurt, voeg je gewoon een nieuw id aan die array toe...
 
Moe BE

Moe BE

28/07/2011 12:41:20
Quote Anchor link
Even een bijkomende vraag voor Ronald. Kan er ingelogd worden op je website? Anders zou het misschien wel een interessant kunnen zijn om deze waardes in je database op te slaan. Zodat een ingelogde gebruiker, volgende keer dat hij inlogt zijn vergelijking ook nog heeft.
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

28/07/2011 14:46:15
Quote Anchor link
Hoi Moe, men kan inderdaad inloggen op de site. Ik wil echter deze gegevens niet telkens in de database hebben om zo mijn database omvang te beperken. Het is eigenlijk de bedoeling dat men 3 producten kan selecteren dmv een button en dat op de vergelijkings pagina de diverse waardes naast elkaar komen te staan.

Joren, bedankt voor je bericht ik ga ermee aan de slag.
 
Moe BE

Moe BE

29/07/2011 17:40:56
Quote Anchor link
Database omvang? Daar ga je echt geen problemen mee hebben hoor als je database een beetje goed in elkaar steekt.
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

03/08/2011 22:08:04
Quote Anchor link
Beste mensen, ik ben weer een stap verder. Ik krijg nu inderdaad mijn kolommen en ook de gegevens uit de database te zien. Echter heb ik nu het volgende probleem:
Mijn teller moet stoppen als er drie producten gekozen zijn en dan moet er een melding komen dat er al drie keuzes gemaakt zijn en dat er eerst een product eruit gehaald moet worden.
Het feit is nu dat hij doorloopt tot 4 en niet stopt bij 3. misschien heeft iemand een oplossing of een tip.

alvast bedankt voor de moeite

Toevoeging op 03/08/2011 22:25:48:

sorry ik was vergeten de code toe te voegen, dus bij deze:

foreach($_SESSION['vergelijk'] as $pid => $aantal){
if ($aantal > 0) {
$products = mysql_query("SELECT * FROM products WHERE pid = '".$pid."'");
$rowcheck = 0;
while($obj = mysql_fetch_array($products))
{
if($rowcheck == 0)
{
echo "<td>";
}
echo "
<td valign='top'>
".$obj['processor']." <br>
".$obj['snelheid']." <br>
".$obj['geheugen']." <br>
".$obj['typegeheugen']." <br>
".$obj['maxgeheugen']." <br>
".$obj['opslaghd']." <br>
".$obj['aantalhd']." <br>
".$obj['snelheidhd']." <br>
".$obj['schermdiag']." <br>
".$obj['resolutie']." <br>
".$obj['schermtype']." <br>
".$obj['typevideo']." <br>
".$obj['videogeheugen']." <br>
".$obj['opticaldrive']." <br>
".$obj['wifi']." <br>
".$obj['lan']." <br>
".$obj['bluetooth']." <br>
".$obj['rj11']." <br>
".$obj['vga']." <br>
".$obj['usb']." <br>
".$obj['firewire']." <br>
".$obj['esata']." <br>
".$obj['cardreader']." <br>
".$obj['webcam']." <br>
".$obj['windows']." <br>
".$obj['winversie']." <br>
".$obj['fabriekgar']." <br>
".$obj['gartype']." <br>
</td>
";
$rowcheck++;
if($rowcheck==3)
{
echo "</td>";
$rowcheck = 0;
}
}
}
}
echo "</table>";
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/08/2011 09:33:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(count($_SESSION['vergelijk']) == 3) {
  // Er zijn al 3 producten geselecteerd, geef foutmelding
}
else {

}

?>
 
Ronald van nielen

ronald van nielen

04/08/2011 16:47:40
Quote Anchor link
Hoi joren,
Bedankt voor je hulp. Ik ga vanavond na het werk gelijk even proberen. Als dit werkt kan ik op naar de volgende klus, het maken van een PC configurator.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.