Prof. en Veilige Mailform.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Elio vp

Elio vp

22/07/2010 13:43:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php

$mail_ontv
= "jouw e-mail";
    
    
// Is er op de verzend knop geklikt?
if(isset($_POST['Verzend']))
{

    
    // $_POST's slaan we op in variablen. Eveneens html/php tags verwijderen + email trimmen van witruimtes! :)

    $naam = $_POST['naam'];
    $bericht = $_POST['message'];
    $email = $_POST['mail'];
    
    $naam = strip_tags($naam);
    $email = strip_tags($email);
    $bericht = strip_tags($bericht);
    
    $email = trim($email);
    
    // Dan kijken we of er een veld leeg is!
    if( empty( $naam ) || empty( $bericht ))
    {
                            
        echo "Gelieve de verplichte velden in te vullen aub.";
    // Geen veld leeg? Gaan we door!
    } else
    {  
       if (!ereg("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$", $email)) {
           echo "Jou e-mail adres blijkt niet te kloppen";
    }
    }
else
    {
        
    $datum = date("d.m.Y H:i");
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      
    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "Een bericht van " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Bedrijf: " . $_POST['bedrijf'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['email'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . $_POST['telnr'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Website link: " . $_POST['website'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['message'] . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het ip " . $ip . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    
    $headers = "Van: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['email'] . ">";
    $headers = stripslashes($headers);
    $headers = str_replace("\n", "", $headers);
    $headers = str_replace("\r", "", $headers);
    $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers));
    
    mail($mail_ontv, $headers, $inhoud_mail);
    
    echo "Je e-mail is verstuurd\n\n" ;
    echo "<p>Bedankt voor het versturen van een bericht.\n";
    echo "Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.</p>";
    }
}


?>


Ziezo, simpel mail scriptje..
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:12:57
 
John D

John D

22/07/2010 14:35:16
Quote Anchor link
Stef ter Braak op 22/07/2010 13:24:45:
ahh oke maar je hebt standaard programma's php mailer enzo dat mag dan weer niet :P

phpmailer is een product met licentie (vrij te gebruiken), je mag het dus distribueren maar niet verkopen.
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

22/07/2010 15:04:46
Quote Anchor link
juist :)
 
Chris -

Chris -

22/07/2010 15:06:14
Quote Anchor link
Als toevoeging, je mag de classes los niet verkopen. Wel in de vorm van een werkende applicatie ;-)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.