Profiel > phpmylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Buddy Bgh

Buddy Bgh

25/01/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben phpmylogon aan het uitbreiden.. Nu wil ik dat iedere gebruiker een eigen profiel heeft die zichbaar is voor iedereen. Ik krijg niets te zien in het profiel.. ik kan alleen een echo plaatsen met standaard tekst erin.

Nu heb ik in mijn ledenlijst.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
  echo '<a href=profiel.php?gebruikersnaam='.$obj->gebruikersnaam.'>';
of
echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
?>


-----

Nu wil ik dus als ik op gebruiker "tester" klick het profiel van "tester" te zien krijgen.

Nu heb ik profiel.php aangemaakt >

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  $query = mysql_query($select);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:42:48
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 17:39:00
Quote Anchor link
nog hulp nodig
 

31/01/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Je voert op regel tien mysql_query uit met een variabele die op zichzelf al een mysql_query is...

Je moet daar dus even een goede query invoeren en daar ook even je foutafhandeling in orde maken...
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Dus >>>>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  #dit weg $query = mysql_query($select);
   hier nog query???
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
hier foutmelding..?
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}
  $rij = mysql_fetch_object($select);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Tja sorry voor mij is het allemaal nog vrij nieuw. Sta open voor suggesties

*edit: als ik op een naam druk in dit geval admin:
profiel.php?profiel=admin

krijg ik een blanco pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
wat moet er normaal komen dan?
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Uhm ik zou graag de gebruikersnaam etc van de gene die ik aanklik willen krijgen...

klein profiel..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
werkte het in het begin wel dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
nooit gewerkt.. dus daarom vraag ik hier hoe ik gegevens op kan halen van de persoon die bezocht word..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>

probeer dit eens
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:58:00
Quote Anchor link
werkt nog niet... krijg blanco pagina
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['gebruikersnaam'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Ik begrijp echt niet waarom die hem niet pakt :/ dit is mijn ledenlijst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
 $sql
= "SELECT naam,actief,id,gebruikersnaam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
  $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  $list = mysql_fetch_assoc($sqllid);
  if($actief == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"gray\">".$naam."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
   echo "<td>".$naam."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
 }

 ?>
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:10:00
Quote Anchor link
ik wel, jij gebruikt eerst ?profiel en dan moet je in het andere gedeelte ook doen $_GET['profiel'] en jij doet daar $_GET['gebruikersnaam']
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:17:00
Quote Anchor link
zo werkt het alsnog niet..?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:18:00
Quote Anchor link
dat moet werken
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:24:00
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:30:00
Quote Anchor link
dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset!($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo '<p>".$gebruikersnaam."</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

anders snap ik er ook niks meer van hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Nee nog steeds niet opgelost.. maar onwijs bedankt voor je tijd. Ik hoop dat er nog iemand anders naar kan kijken.
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo '<p>'.$gebruikersnaam.'</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

die moet werken ik heb hem op mijn eigen server namelijk getest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.