profiel wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Bruno -

bruno -

30/05/2005 10:11:00
Quote Anchor link
Hi mensen. Ik heb zon loginscript. En nu wil ik dat gebruikers zel hun profiel kunnen wijzigen als ze ingelogd zijn. Alleen lukt et niet echt :s
Als ik bijvoorbeeld ingelogd ben als noob en dan op "wijzig profiel klik" heb ik dan een lege form voor me neus terwijl de form de eerder ingevuld gegevens (bij registratie) moet weergegen ;s, en ook al ik iets daar invull doet ie tog niets bijwerken ;s
Wie kan me hierbij helpe? :$ Thx alvast
------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("inc_connect.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){
        $query="UPDATE users SET
        Gebruikersnaam = '"
. $_POST["gebruikersnaam"] ."',
        Email = '"
. $_POST["email"] . "',
        Voornaam = '"
. $_POST["voornaam"] ."',
        Achternaam = '"
. $_POST["achternaam"] . "',
        Geboortedatum = '"
. $_POST["geboortedatum"] . "',
        Homepage = '"
. $_POST["homepage"] . "',
        Wachtwoord = '"
. $_POST["wachtwoord"] . "'
        WHERE Id='"
.$_POST["Id"] ."'";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
        if ($result){
        echo ("Your info has been changed<br>\n");
        echo ("<a href=\"indexx.php\">Back to Home</a>");
    }
}
else{

        $query="SELECT * FROM users WHERE Id='" . $_GET["Id"] ."'";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
?>


<span class="h2">Change your info:</span>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
while (list($Id, $Gebruikersnaam, $email, $Voornaam, $Achternaam, $Geboortedatum, $Homepage, $Wachtwoord) = mysql_fetch_row($result)){
    $gn=$Gebruikersnaam;
    $em=$email;
    $vn=$Voornaam;
    $an=$Achternaam;
    $gd=$Geboortedatum;
    $hp=$Homepage;
    $ww=$Wachtwoord;
    
}
?>




<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>
" method="post">
<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="Id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_GET["Id"]);?>
">
<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0>

<tr >
<td valign="top"><b class="formlogin2">Nickname</b></td>
<td valign="top"><input name="gebruikersnaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=23 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($gn)?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Email-adres</b></td>
<td ><input name="email" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=100 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($em);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Firstname</b> </td>
<td><input name="voornaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($vn);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Lastname</b></td>
<td valign="top"><input name="achternaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($an);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Birthday</b></td>
<td valign="top"><input name="geboortedatum" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=10 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($gd);?>
"><span class="blaat">&nbsp;Just like this: Year-Month-Day</span></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Homepage</b></td>
<td valign="top"><input name="homepage" type="text" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($hp);?>
" class="formlogin" size=25 maxlength=100></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Password</b></td>
<td valign="top"><input name="wachtwoord" type="password" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($ww);?>
" class="formlogin" size=25 maxlength=100></td>
</tr>
</table><br>
<hr>
<input type="Submit" value="Bijwerken" class="button">
<input type="Button" value="Terug" class="button" onclick="javascript:history.back();">
</form>
Gewijzigd op 30/05/2005 10:15:00 door Bruno -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:55:15
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/05/2005 10:47:00
Quote Anchor link
tijdens het aanmelden moet je de gevens in je database laten zetten

en die weer opvragen op deze pagina
 
Bruno -

bruno -

30/05/2005 11:48:00
Quote Anchor link
jah maar hoe geef ik dan aan bijv als je ingelogd bent als "newbie" dat ie als je op wijzigen klikt de gegevens van newbie opvraagt?
 
Jelmer -

Jelmer -

30/05/2005 16:02:00
Quote Anchor link
$query="SELECT * FROM users WHERE Id='" . $_GET["Id"] ."'";

Hoe vraag je deze pagina in je browser op? Met een bestaand id?
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 12:23:00
Quote Anchor link
opvraging van id\'s werkt juist nie :s
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 16:48:00
Quote Anchor link
hahah het is met al gelukt door sessies te gebruiken :D maja thx anyway
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 22:50:00
Quote Anchor link
lol soz :$
Gewijzigd op 01/06/2005 23:02:00 door bruno -
 
- SanThe -

- SanThe -

01/06/2005 23:08:00
Quote Anchor link
Sorry foute post
Gewijzigd op 01/06/2005 23:15:00 door - SanThe -
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 08:59:00
Quote Anchor link
Hi mensen ik weer :D
Het werd mij aangerade om bij deze script gebruik te maken van sessie. Opzich werkt ie al, alleen bijv ingelogd ben als "test" en alleen zijn email wil wijzigen blijft ie zeggen dat "test" al in gebruik is. Dat klopt wel maar dat ik voorkomen. Dus hij moet alleen zeggen dat gebruiker al in gebruik is als ik een ander naam invoer die in de database staat.
En bijv als ik bijvoorbeeld "test" in "test1" heb veranderd is het mogelijk dat die sessie wordt omgezet? want ik moet eerst steeds eerst uitloggen.

Hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Thx alvast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
function
check_email($str)
{

    //returns 1 if valid email, 0 if not
    if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
        return 1;
    else
        return 0;
}

if (isset($_POST["Submit"])){
    if(check_email($email)) {
    if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
      if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
        $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
        $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
        if(mysql_num_rows($resultaat) == 0)  {
          $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
    
    $query="UPDATE users SET
        Gebruikersnaam = '"
. $_POST["gebruikersnaam"] ."',
        Email = '"
. $_POST["email"] . "',
        Voornaam = '"
. $_POST["voornaam"] ."',
        Achternaam = '"
. $_POST["achternaam"] . "',
        Geboortedatum = '"
. $_POST["geboortedatum"] . "',
        Homepage = '"
. $_POST["homepage"] . "',
        Wachtwoord = '"
. $_POST["wachtwoord"] . "'
        WHERE Gebruikersnaam='"
. $_SESSION["gebruikersnaam"] ."'";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    echo("De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br>\n");
    echo ("Your info has been changed. <a href=\"indexx.php\">Back to Home</a><br>\n");
    
}
else{
    
     echo ("<b>$gebruikersnaam</b> is already in use.");
}
    }
else{
        
      echo ("Your passwords don't match.");
}  
  }
else{
      
    echo ("You forgot to fill in some fields.");
}
}
else{
    
    echo ("Email address format incorrect: supply valid email address.<br>");
  }  
}

 


else{
            $query="SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='" . $_SESSION["gebruikersnaam"] ."'";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
            
        
    
?>

<span class="h2">Change your info:</span>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
while (list($Id, $Gebruikersnaam, $email, $Voornaam, $Achternaam, $Geboortedatum, $Homepage,

$Wachtwoord) = mysql_fetch_row($result)){
    $gn=$Gebruikersnaam;
    $em=$email;
    $vn=$Voornaam;
    $an=$Achternaam;
    $gd=$Geboortedatum;
    $hp=$Homepage;
    $ww=$Wachtwoord;
    
}
?>
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 11:26:00
Quote Anchor link
is iemand nog vanplan om mij te helpe? :$
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2005 12:07:00
Quote Anchor link
if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
moet dat niet
if(mysql_num_rows($resultaat) == 1) {
zijn?
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 14:18:00
Quote Anchor link
werkt wel, alleen controleert ie nie meer of gebruikersnaam in de database meerdere malen voorkomt. :\'(

Hij doet beetje raar eigenlijk :s net was ik ingelogd als test en veranderde mijn nick naar "blaat"(dees bestond al op database) en hij accepteerde het gewoon :S... en soms pak ik gewoon een willekeurige naam die niet in de database staat maar dan zegt ie dat ie al in gebruik is :S
snap niets meer
Gewijzigd op 02/06/2005 14:28:00 door bruno -
 
Bruno -

bruno -

03/06/2005 14:29:00
Quote Anchor link
meer mensen met ideen?
 
Bruno -

bruno -

07/06/2005 15:08:00
Quote Anchor link
HELP plz :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.