profiel wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »
Bruno -

bruno -

30/05/2005 10:11:00
Quote Anchor link
Hi mensen. Ik heb zon loginscript. En nu wil ik dat gebruikers zel hun profiel kunnen wijzigen als ze ingelogd zijn. Alleen lukt et niet echt :s
Als ik bijvoorbeeld ingelogd ben als noob en dan op "wijzig profiel klik" heb ik dan een lege form voor me neus terwijl de form de eerder ingevuld gegevens (bij registratie) moet weergegen ;s, en ook al ik iets daar invull doet ie tog niets bijwerken ;s
Wie kan me hierbij helpe? :$ Thx alvast
------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("inc_connect.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){
        $query="UPDATE users SET
        Gebruikersnaam = '"
. $_POST["gebruikersnaam"] ."',
        Email = '"
. $_POST["email"] . "',
        Voornaam = '"
. $_POST["voornaam"] ."',
        Achternaam = '"
. $_POST["achternaam"] . "',
        Geboortedatum = '"
. $_POST["geboortedatum"] . "',
        Homepage = '"
. $_POST["homepage"] . "',
        Wachtwoord = '"
. $_POST["wachtwoord"] . "'
        WHERE Id='"
.$_POST["Id"] ."'";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
        if ($result){
        echo ("Your info has been changed<br>\n");
        echo ("<a href=\"indexx.php\">Back to Home</a>");
    }
}
else{

        $query="SELECT * FROM users WHERE Id='" . $_GET["Id"] ."'";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
?>


<span class="h2">Change your info:</span>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
while (list($Id, $Gebruikersnaam, $email, $Voornaam, $Achternaam, $Geboortedatum, $Homepage, $Wachtwoord) = mysql_fetch_row($result)){
    $gn=$Gebruikersnaam;
    $em=$email;
    $vn=$Voornaam;
    $an=$Achternaam;
    $gd=$Geboortedatum;
    $hp=$Homepage;
    $ww=$Wachtwoord;
    
}
?>




<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>
" method="post">
<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="Id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_GET["Id"]);?>
">
<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0>

<tr >
<td valign="top"><b class="formlogin2">Nickname</b></td>
<td valign="top"><input name="gebruikersnaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=23 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($gn)?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Email-adres</b></td>
<td ><input name="email" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=100 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($em);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Firstname</b> </td>
<td><input name="voornaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($vn);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Lastname</b></td>
<td valign="top"><input name="achternaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($an);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Birthday</b></td>
<td valign="top"><input name="geboortedatum" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=10 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($gd);?>
"><span class="blaat">&nbsp;Just like this: Year-Month-Day</span></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Homepage</b></td>
<td valign="top"><input name="homepage" type="text" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($hp);?>
" class="formlogin" size=25 maxlength=100></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Password</b></td>
<td valign="top"><input name="wachtwoord" type="password" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($ww);?>
" class="formlogin" size=25 maxlength=100></td>
</tr>
</table><br>
<hr>
<input type="Submit" value="Bijwerken" class="button">
<input type="Button" value="Terug" class="button" onclick="javascript:history.back();">
</form>
Gewijzigd op 30/05/2005 10:15:00 door Bruno -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:05:44
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/05/2005 10:47:00
Quote Anchor link
tijdens het aanmelden moet je de gevens in je database laten zetten

en die weer opvragen op deze pagina
 
Bruno -

bruno -

30/05/2005 11:48:00
Quote Anchor link
jah maar hoe geef ik dan aan bijv als je ingelogd bent als "newbie" dat ie als je op wijzigen klikt de gegevens van newbie opvraagt?
 
Jelmer -

Jelmer -

30/05/2005 16:02:00
Quote Anchor link
$query="SELECT * FROM users WHERE Id='" . $_GET["Id"] ."'";

Hoe vraag je deze pagina in je browser op? Met een bestaand id?
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 12:23:00
Quote Anchor link
opvraging van id\'s werkt juist nie :s
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 16:48:00
Quote Anchor link
hahah het is met al gelukt door sessies te gebruiken :D maja thx anyway
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 22:50:00
Quote Anchor link
lol soz :$
Gewijzigd op 01/06/2005 23:02:00 door bruno -
 
- SanThe -

- SanThe -

01/06/2005 23:08:00
Quote Anchor link
Sorry foute post
Gewijzigd op 01/06/2005 23:15:00 door - SanThe -
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 08:59:00
Quote Anchor link
Hi mensen ik weer :D
Het werd mij aangerade om bij deze script gebruik te maken van sessie. Opzich werkt ie al, alleen bijv ingelogd ben als "test" en alleen zijn email wil wijzigen blijft ie zeggen dat "test" al in gebruik is. Dat klopt wel maar dat ik voorkomen. Dus hij moet alleen zeggen dat gebruiker al in gebruik is als ik een ander naam invoer die in de database staat.
En bijv als ik bijvoorbeeld "test" in "test1" heb veranderd is het mogelijk dat die sessie wordt omgezet? want ik moet eerst steeds eerst uitloggen.

Hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Thx alvast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
function
check_email($str)
{

    //returns 1 if valid email, 0 if not
    if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
        return 1;
    else
        return 0;
}

if (isset($_POST["Submit"])){
    if(check_email($email)) {
    if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
      if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
        $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
        $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
        if(mysql_num_rows($resultaat) == 0)  {
          $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
    
    $query="UPDATE users SET
        Gebruikersnaam = '"
. $_POST["gebruikersnaam"] ."',
        Email = '"
. $_POST["email"] . "',
        Voornaam = '"
. $_POST["voornaam"] ."',
        Achternaam = '"
. $_POST["achternaam"] . "',
        Geboortedatum = '"
. $_POST["geboortedatum"] . "',
        Homepage = '"
. $_POST["homepage"] . "',
        Wachtwoord = '"
. $_POST["wachtwoord"] . "'
        WHERE Gebruikersnaam='"
. $_SESSION["gebruikersnaam"] ."'";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    echo("De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br>\n");
    echo ("Your info has been changed. <a href=\"indexx.php\">Back to Home</a><br>\n");
    
}
else{
    
     echo ("<b>$gebruikersnaam</b> is already in use.");
}
    }
else{
        
      echo ("Your passwords don't match.");
}  
  }
else{
      
    echo ("You forgot to fill in some fields.");
}
}
else{
    
    echo ("Email address format incorrect: supply valid email address.<br>");
  }  
}

 


else{
            $query="SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='" . $_SESSION["gebruikersnaam"] ."'";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
            
        
    
?>

<span class="h2">Change your info:</span>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
while (list($Id, $Gebruikersnaam, $email, $Voornaam, $Achternaam, $Geboortedatum, $Homepage,

$Wachtwoord) = mysql_fetch_row($result)){
    $gn=$Gebruikersnaam;
    $em=$email;
    $vn=$Voornaam;
    $an=$Achternaam;
    $gd=$Geboortedatum;
    $hp=$Homepage;
    $ww=$Wachtwoord;
    
}
?>
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 11:26:00
Quote Anchor link
is iemand nog vanplan om mij te helpe? :$
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2005 12:07:00
Quote Anchor link
if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
moet dat niet
if(mysql_num_rows($resultaat) == 1) {
zijn?
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 14:18:00
Quote Anchor link
werkt wel, alleen controleert ie nie meer of gebruikersnaam in de database meerdere malen voorkomt. :\'(

Hij doet beetje raar eigenlijk :s net was ik ingelogd als test en veranderde mijn nick naar "blaat"(dees bestond al op database) en hij accepteerde het gewoon :S... en soms pak ik gewoon een willekeurige naam die niet in de database staat maar dan zegt ie dat ie al in gebruik is :S
snap niets meer
Gewijzigd op 02/06/2005 14:28:00 door bruno -
 
Bruno -

bruno -

03/06/2005 14:29:00
Quote Anchor link
meer mensen met ideen?
 
Bruno -

bruno -

07/06/2005 15:08:00
Quote Anchor link
HELP plz :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.