profiel wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Bruno -

bruno -

30/05/2005 10:11:00
Quote Anchor link
Hi mensen. Ik heb zon loginscript. En nu wil ik dat gebruikers zel hun profiel kunnen wijzigen als ze ingelogd zijn. Alleen lukt et niet echt :s
Als ik bijvoorbeeld ingelogd ben als noob en dan op "wijzig profiel klik" heb ik dan een lege form voor me neus terwijl de form de eerder ingevuld gegevens (bij registratie) moet weergegen ;s, en ook al ik iets daar invull doet ie tog niets bijwerken ;s
Wie kan me hierbij helpe? :$ Thx alvast
------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("inc_connect.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){
        $query="UPDATE users SET
        Gebruikersnaam = '"
. $_POST["gebruikersnaam"] ."',
        Email = '"
. $_POST["email"] . "',
        Voornaam = '"
. $_POST["voornaam"] ."',
        Achternaam = '"
. $_POST["achternaam"] . "',
        Geboortedatum = '"
. $_POST["geboortedatum"] . "',
        Homepage = '"
. $_POST["homepage"] . "',
        Wachtwoord = '"
. $_POST["wachtwoord"] . "'
        WHERE Id='"
.$_POST["Id"] ."'";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
        if ($result){
        echo ("Your info has been changed<br>\n");
        echo ("<a href=\"indexx.php\">Back to Home</a>");
    }
}
else{

        $query="SELECT * FROM users WHERE Id='" . $_GET["Id"] ."'";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
?>


<span class="h2">Change your info:</span>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
while (list($Id, $Gebruikersnaam, $email, $Voornaam, $Achternaam, $Geboortedatum, $Homepage, $Wachtwoord) = mysql_fetch_row($result)){
    $gn=$Gebruikersnaam;
    $em=$email;
    $vn=$Voornaam;
    $an=$Achternaam;
    $gd=$Geboortedatum;
    $hp=$Homepage;
    $ww=$Wachtwoord;
    
}
?>




<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>
" method="post">
<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="Id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_GET["Id"]);?>
">
<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0>

<tr >
<td valign="top"><b class="formlogin2">Nickname</b></td>
<td valign="top"><input name="gebruikersnaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=23 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($gn)?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Email-adres</b></td>
<td ><input name="email" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=100 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($em);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Firstname</b> </td>
<td><input name="voornaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($vn);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Lastname</b></td>
<td valign="top"><input name="achternaam" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($an);?>
"></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Birthday</b></td>
<td valign="top"><input name="geboortedatum" type="text" class="formlogin" size=25 maxlength=10 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($gd);?>
"><span class="blaat">&nbsp;Just like this: Year-Month-Day</span></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Homepage</b></td>
<td valign="top"><input name="homepage" type="text" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($hp);?>
" class="formlogin" size=25 maxlength=100></td>
</tr>

<tr>
<td valign="top"><b class="formlogin2">Password</b></td>
<td valign="top"><input name="wachtwoord" type="password" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($ww);?>
" class="formlogin" size=25 maxlength=100></td>
</tr>
</table><br>
<hr>
<input type="Submit" value="Bijwerken" class="button">
<input type="Button" value="Terug" class="button" onclick="javascript:history.back();">
</form>
Gewijzigd op 30/05/2005 10:15:00 door Bruno -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 18:54:01
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/05/2005 10:47:00
Quote Anchor link
tijdens het aanmelden moet je de gevens in je database laten zetten

en die weer opvragen op deze pagina
 
Bruno -

bruno -

30/05/2005 11:48:00
Quote Anchor link
jah maar hoe geef ik dan aan bijv als je ingelogd bent als "newbie" dat ie als je op wijzigen klikt de gegevens van newbie opvraagt?
 
Jelmer -

Jelmer -

30/05/2005 16:02:00
Quote Anchor link
$query="SELECT * FROM users WHERE Id='" . $_GET["Id"] ."'";

Hoe vraag je deze pagina in je browser op? Met een bestaand id?
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 12:23:00
Quote Anchor link
opvraging van id\'s werkt juist nie :s
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 16:48:00
Quote Anchor link
hahah het is met al gelukt door sessies te gebruiken :D maja thx anyway
 
Bruno -

bruno -

01/06/2005 22:50:00
Quote Anchor link
lol soz :$
Gewijzigd op 01/06/2005 23:02:00 door bruno -
 
- SanThe -

- SanThe -

01/06/2005 23:08:00
Quote Anchor link
Sorry foute post
Gewijzigd op 01/06/2005 23:15:00 door - SanThe -
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 08:59:00
Quote Anchor link
Hi mensen ik weer :D
Het werd mij aangerade om bij deze script gebruik te maken van sessie. Opzich werkt ie al, alleen bijv ingelogd ben als "test" en alleen zijn email wil wijzigen blijft ie zeggen dat "test" al in gebruik is. Dat klopt wel maar dat ik voorkomen. Dus hij moet alleen zeggen dat gebruiker al in gebruik is als ik een ander naam invoer die in de database staat.
En bijv als ik bijvoorbeeld "test" in "test1" heb veranderd is het mogelijk dat die sessie wordt omgezet? want ik moet eerst steeds eerst uitloggen.

Hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Thx alvast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
function
check_email($str)
{

    //returns 1 if valid email, 0 if not
    if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
        return 1;
    else
        return 0;
}

if (isset($_POST["Submit"])){
    if(check_email($email)) {
    if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
      if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
        $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
        $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
        if(mysql_num_rows($resultaat) == 0)  {
          $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
    
    $query="UPDATE users SET
        Gebruikersnaam = '"
. $_POST["gebruikersnaam"] ."',
        Email = '"
. $_POST["email"] . "',
        Voornaam = '"
. $_POST["voornaam"] ."',
        Achternaam = '"
. $_POST["achternaam"] . "',
        Geboortedatum = '"
. $_POST["geboortedatum"] . "',
        Homepage = '"
. $_POST["homepage"] . "',
        Wachtwoord = '"
. $_POST["wachtwoord"] . "'
        WHERE Gebruikersnaam='"
. $_SESSION["gebruikersnaam"] ."'";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    echo("De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br>\n");
    echo ("Your info has been changed. <a href=\"indexx.php\">Back to Home</a><br>\n");
    
}
else{
    
     echo ("<b>$gebruikersnaam</b> is already in use.");
}
    }
else{
        
      echo ("Your passwords don't match.");
}  
  }
else{
      
    echo ("You forgot to fill in some fields.");
}
}
else{
    
    echo ("Email address format incorrect: supply valid email address.<br>");
  }  
}

 


else{
            $query="SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='" . $_SESSION["gebruikersnaam"] ."'";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
            
        
    
?>

<span class="h2">Change your info:</span>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
while (list($Id, $Gebruikersnaam, $email, $Voornaam, $Achternaam, $Geboortedatum, $Homepage,

$Wachtwoord) = mysql_fetch_row($result)){
    $gn=$Gebruikersnaam;
    $em=$email;
    $vn=$Voornaam;
    $an=$Achternaam;
    $gd=$Geboortedatum;
    $hp=$Homepage;
    $ww=$Wachtwoord;
    
}
?>
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 11:26:00
Quote Anchor link
is iemand nog vanplan om mij te helpe? :$
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2005 12:07:00
Quote Anchor link
if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
moet dat niet
if(mysql_num_rows($resultaat) == 1) {
zijn?
 
Bruno -

bruno -

02/06/2005 14:18:00
Quote Anchor link
werkt wel, alleen controleert ie nie meer of gebruikersnaam in de database meerdere malen voorkomt. :\'(

Hij doet beetje raar eigenlijk :s net was ik ingelogd als test en veranderde mijn nick naar "blaat"(dees bestond al op database) en hij accepteerde het gewoon :S... en soms pak ik gewoon een willekeurige naam die niet in de database staat maar dan zegt ie dat ie al in gebruik is :S
snap niets meer
Gewijzigd op 02/06/2005 14:28:00 door bruno -
 
Bruno -

bruno -

03/06/2005 14:29:00
Quote Anchor link
meer mensen met ideen?
 
Bruno -

bruno -

07/06/2005 15:08:00
Quote Anchor link
HELP plz :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.