Programmeertalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

02/09/2012 14:35:42
Quote Anchor link
Beste,
weet iemand een goeie, nederlandstalige Tutorial voor vb.net?
Ik ken er nog niets van, en weet ook niet hoe ik eraan zou moeten beginnen.

Dus een tutorial voor Echte Dummies!

Ik zou ook graag wat opdoen van Access. Ik weet het is een soort database ofzo van Microsoft ofzo. Heeft er iemand hiervoor ook een linkje? Hierover vind ik wel wat meer op google :)

Dreamweaver heb ik ook nog nooit gebruikt, maar wel veel over gehoord?
Moet je daarvoor eerst Dreamweaver van Adobe downloaden?
Een tutorial zal ik denk ik wel vinden op google hierover.

Heeft er ook iemand ervaring met ASP.net?
En zijn er hier ook goeie tutorials voor te vinden? En wat vinden jullie van deze programmeertaal?

En ik hoor ook veel mensen die Joomla gebruiken?
Hoe werkt het precies? Iemand ervaring ermee?

Hopelijk kunnen jullie mij alvast een beetje uitleg geven.
Ik ga eerst nu kijken voor VB.net

Thanks
Dem
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:02:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2012 14:36:56
Quote Anchor link
Dreamweaver is ook geen programmeertaal, maar een (ranzig) programma om sites te bouwen.

Ik zou zeggen, kijk eens op Google nar: "Beginning ASP" etc...
Gewijzigd op 02/09/2012 14:38:04 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 14:54:32
Quote Anchor link
Phoe, ga je proberen eerst alles rustig te leren 1 voor 1? Anders wordt het niks.

Tevens:
- Dreamweaver is een heeeeeel erg uitgebreide dure en tamelijk slechte editor zoals Notepad++ of Eclipse.
- Joomla! is een CMS systeem, zoals Drupal of WordPress. Ik raad je aan Drupal of WordPress te gaan leren ipv Joomla! Ik heb het nu moeten gebruiken en raad het je echt niet aan.
- Kijk eens naar .net tutorials. Ik hou zelf niet van die talen, maar misschien ligt dat bij jou anders.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

02/09/2012 19:33:08
Quote Anchor link
@WouterJ, haha nu lijkt het alsof je Notepad++ slecht vindt (; ik neem aan van niet?
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 19:40:17
Quote Anchor link
Om vb.net te leren is er de gratis express lijn.

Verder proef ik in je vraag dat wil leren programmeren, en dan gelijk ook maar alles.

Kies eerst een vakgebied, en verdiep je dan in dat ene gebied.

Als je een been breekt, kan een oogarts je ook niet helpen, alhoewel dat ook een arts is :)
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 20:18:57
Quote Anchor link
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 20:24:39
Quote Anchor link
@Wouter: ik zie het zo: notepad++ is precies wat de naam zegt dat het is notepad plus plus. In het Nederlands dus kladblokje plus plus. Dat is toch heel wat anders dan Netbeans, Eclips, Visual Studio e.d. Dat heet een IDE te zijn, een Integrated Development Environment, in het Nederlands: Een geïntegreerde ontwikkel omgeving.
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 21:10:31
Quote Anchor link
John, beide soorten vind ik vreselijk. Maar goed, dan gaan we offtopic...
 
- Raoul -

- Raoul -

02/09/2012 22:56:03
Quote Anchor link
Wouter J op 02/09/2012 20:18:57:
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.


Notepad++ is ook geen IDE, maar gewoon een teksteditor. En voor een teksteditor vind ik Notepad++ al erg uitgebreid dus ik snap niet echt waarom je er niet over te spreken bent. Wat verwacht je er anders van?
Gewijzigd op 02/09/2012 23:10:06 door - Raoul -
 
Reshad F

Reshad F

02/09/2012 23:38:46
Quote Anchor link
@Dem ik heb zelf op school vb en C# gehad en ik moet je zeggen dat ik het weinig tot niet interessant vond in die tijd. toen ben ik begonnen met websites bouwen in html en werd ik genoodzaakt om php te leren en heb er niet veel meer naar omgekeken maar het kan behoorlijk leuk en handig zijn om ze te kennen.

Ik raad je aan om eerst VB te doen en dan zou ik iets van een spelletje o.i.d. maken galgje ofzo of een simpel form ( dat is al heel wat code met VB ) en ik moet zeggen dat c# behoorlijk lijkt op VB alleen is het in mijn ogen uitgebreider ( weet niet of ik het zo goed omschrijf ) ik heb hier in de kast volgens mij zelfs nog wat mapjes liggen met opdrachten en voorbeeld code voor C#.. ( die ik kan scannen voor je als ik ze kan vinden ) en dan kan je zelfs een stapje verder naar objective-C etc..

en misschien als je het leuk vind om Java te gaan leren is ook wel leuk ;) het lijkt een beetje op PHP OOP qua logica maar dat zijn volgens mij de meeste OOP gevallen die op elkaar lijken daarin..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.