pulldown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »
Delano

delano

18/05/2008 23:57:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik probeer met een pulldown menu de gegevens uit een mysql database te halen maar dat wil maar niet lukken. Ik heb 2 scripts de eerste werkt goed, in de 2de zit de fout.
eerste script:

?>
<form name="keuzelijst" action="edit11.php" method="post">
<select name="keuzelijst">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
while ($rij)
{

    print("<option value=".$rij['Anaam'].">".$rij['Anaam']."</option>");
    
    $rij = mysql_fetch_array($select);
}

?>

</select>
<input type="submit" value="versturen">
</form>

</body>
</html>


Hier het 2de script met foutmelding.
Dit is de fout melding die ik krijg: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource . in regel 13.
Alvast bedankt voor jullie reacties

<html>
<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?PHP
include ("configal.php");  


$keuze = $_POST['keuzelijst'];
echo 'U heeft gekozen voor '; echo $keuze;

$selectgegevens = ("SELECT id, Anaam, Mail FROM vraag WHERE Anaam = $keuze");

$rij = mysql_fetch_array($selectgegevens) or die ( mysql_error() );
?>


</table>
<table width=\"500\" align=\"center\" bgcolor=\"#99B3E3\">
<tr><td width=\"150\">naam:</td><td><input type=\"text\" name=\"Vnaam\" value=\"$Vnaam\"></td></tr>
<tr><td width=\"150\">achternaam:</td><td><input type=\"text\" name=\"Anaam\" value=\"$Anaam\"></td></tr>
<tr><td width=\"150\">email:</td><td><input type=\"text\" name=\"Mail\" value=\"$Mail\"></td></tr>

</table>;

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:40:49
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/05/2008 00:17:00
Quote Anchor link
mysql_query .. wel een functie die je zeker nodig hebt.
met mysql_fetch_array() heb ik altijd het probleem gehad dat de gegevens dubbel kwamen, beter hiervoor mysql_fetch_assoc gebruiken.
 
Delano

delano

19/05/2008 21:04:00
Quote Anchor link
Hoi All, Heb het aangepast. Met echo $row['Vnaam']>"; krijg ik het wel te zien, maar met de inputbox niet. Kan iemand de code aanpassen zodat ie werkt. gr,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?
$Anaam
= $_POST['keuzelijst'];


// Formulate Query
// This is the best way to perform a SQL query
// For more examples, see mysql_real_escape_string()

$query = sprintf("SELECT Vnaam, Anaam, Mail FROM vraag WHERE Anaam='%s'",
       mysql_real_escape_string($Anaam));

// Perform Query
$result = mysql_query($query);

// Check result
// This shows the actual query sent to MySQL, and the error. Useful for debugging.

if (!$result) {
    $message  = 'Invalid query: ' . mysql_error() . "\n";
    $message .= 'Whole query: ' . $query;
    die($message);
}


// Use result
// Attempting to print $result won't allow access to information in the resource
// One of the mysql result functions must be used
// See also mysql_result(), mysql_fetch_array(), mysql_fetch_row(), etc.

while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Vnaam']>";
echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Anaam']>";
echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Mail']>";
}


// Free the resources associated with the result set
// This is done automatically at the end of the script

mysql_free_result($result);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door delano
 
Burdy

Burdy

19/05/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je er zoiets van moet maken voor een optionlist.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
echo '<select name="lijst">';
while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
{

        echo '<option value="'.$row['Vnaam'].'" selected>'.$row['Vnaam'].'</option>';
//    echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Vnaam']>";
}
echo '</select>';
?>


Is dit de bedoeling of bedoel je iets anders?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Burdy
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/05/2008 21:35:00
Quote Anchor link
@ Burdy: klopt, maar je moet nog even checken welke option "selected" moet worden. In jouw voorbeeld worden ze dat allemaal. Bovendien is het tegenwoordig: selected="selected" ;-)
 
Burdy

Burdy

19/05/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.05.2008 21:35:
@ Burdy: klopt, maar je moet nog even checken welke option "selected" moet worden. In jouw voorbeeld worden ze dat allemaal. Bovendien is het tegenwoordig: selected="selected" ;-)


Hoi Jan, da's lang geleden.

Ik had even snel wat code gekopieerd en SELECT over het hoofd gezien.
Bedankt voor de correctie!
 
Delano

delano

19/05/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Goedenavond Jan en Burdy. De gegevens moeten in een tekstvak komen staan, om eventueel te muteren. heb het op nieuw aangepast zie onderstaand.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?
$Anaam
= $_POST['keuzelijst'];


// Formulate Query
// This is the best way to perform a SQL query
// For more examples, see mysql_real_escape_string()

$query = sprintf("SELECT Vnaam, Anaam, Mail FROM vraag WHERE Anaam='%s'",
       mysql_real_escape_string($Anaam));

// Perform Query
$result = mysql_query($query);

// Check result
// This shows the actual query sent to MySQL, and the error. Useful for debugging.

if (!$result) {
    $message  = 'Invalid query: ' . mysql_error() . "\n";
    $message .= 'Whole query: ' . $query;
    die($message);
}


// Use result
// Attempting to print $result won't allow access to information in the resource
// One of the mysql result functions must be used
// See also mysql_result(), mysql_fetch_array(), mysql_fetch_row(), etc.

while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Vnaam']>";
echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Anaam']>";
echo "<input type=\"text\" size=\"50\" value=\$row['Mail']>";

}


// Free the resources associated with the result set
// This is done automatically at the end of the script

mysql_free_result($result);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door delano
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/05/2008 21:49:00
Quote Anchor link
Als je mutaties wilt kunnen doorvoeren, moeten je inputs wel een name attribuut hebben.
 
Delano

delano

19/05/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Jan, ik heb van alles al geprobeerd maar wil maar niet lukken, ben nog niet zolang bezig met php en mysol, zou jij de code aan willen passen? gr,
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/05/2008 22:36:00
Quote Anchor link
Dat is op afstand erg lastig. Ik weet natuurlijk niet hoe je MySQL tabel er uit ziet.
 
Delano

delano

19/05/2008 22:48:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.05.2008 22:36:
Dat is op afstand erg lastig. Ik weet natuurlijk niet hoe je MySQL tabel er uit ziet.

Jan, mijn tabel is simpel.
id = int(10) & auto_increment
Vnaam = varchar(15)
Anaam = varchar(25)
Mail = varchar(35)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door delano
 
Delano

delano

20/05/2008 00:13:00
Quote Anchor link
Hoi jan, heb het aangepast en het werkt goed. gr
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door delano
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.