Punten betaling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:54:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een php pagina, dat na het betalen 5000 punten bijschrijft op het account.

Maar nu snap ik niet hoe dat precies werkt met de mysql.

Het is de kolom credits in de tabel users

Daar moet 5000 punten bij na betaling.

Hoe kan ik dat doen, met php?

Mvg, Marvin
Gewijzigd op 24/12/2010 20:54:33 door Marvin Radioo
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:16:48
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 20:55:15
Quote Anchor link
Tutorials op www.phptuts.nl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:59:24
Quote Anchor link
kan ik niet vinden op die website
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:01:22
Quote Anchor link
http://www.phptuts.nl/view/41/

Lees deze tutorial eens door ;) Dan moet je in staat zijn om het zelf te doen denk ik zo.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:03:44
Quote Anchor link
ik vraag het ook niet voor niks hier?

Als je het weet kun je het mij ook wel even uitleggen?

Dan weet ik het ook.
Gewijzigd op 24/12/2010 21:05:34 door Marvin Radioo
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:08:41
Quote Anchor link
Daarvoor sturen wij jouw een link waar je het kan leren ;)
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:09:55
Quote Anchor link
Ja maar ik zie daar nergens staan over Bijtellen enzo?
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:10:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE id = 24") ?>
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:11:09
Quote Anchor link
Dat niet, maar je kunt wel lezen hoe je bepaalde waarde in de database kan zetten.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:16:26
Quote Anchor link
Ok, ik snap het.

Dank je Jelmer :)

Alleen dat where is = (wat maakt dat uit, en is 24 het id wat er moet staan?)

Gr
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:20:58
Quote Anchor link
Was gewoon een voorbeeldje. Je moet niet vergeten iets in je WHERE stukje te zetten, anders krijgen alle gebruikers 5000 extra credits.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:22:54
Quote Anchor link
Nu heb ik op mijn website, Welkom %Name% staan.

Dat geeft de naam weer van de ingelogde account.

Nu heb ik dus het zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE username = %Name%") ?>


Alleen het werkt niet.

Wat doe ik hier fout?

Gr
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 21:26:32
Quote Anchor link
Marvin Radioo op 24/12/2010 21:22:54:
Wat doe ik hier fout?


Je wilt geen tutorials lezen, maar direct van ons een compleet script.

Tja, nog een fijne Kerst zeg ik dan.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:28:29
Quote Anchor link
Tja, Als je niet normaal KUNT reageren, Reageer dan niet.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:40:02
Quote Anchor link
Als je niet normaal kan lezen, plaats dan ook geen topic ;) Er wordt hier verwacht dat je zelf ook wat inzet toont. Lukt het daarna nog niet, dan zijn we wel bereid om te helpen.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:46:36
Quote Anchor link
nou ja, bij die tuts wordt het ook niet duidelijk uitgelegd.

Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:05:54
Quote Anchor link
Haha, volgens mij snap je het niet...
Wij willen je best helpen, maar PHP leren moet je zelf doen, want een heel script gaan we niet voor je maken. Dus ga eens tutorials lezen en als je ergens niet uitkomt, zijn hier zat mensen die je graag helpen.
En als je de basis van PHP een beetje doorhebt en weet hoe je de database queryt, is wat je zoekt makkelijk. Je moet dan wel bereid zijn er een beetje moeite voor te doen.
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 22:07:41
Quote Anchor link
Trouwens, d.m.v welk systeem betalen je leden?
Gewijzigd op 24/12/2010 22:12:50 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 22:25:56
Quote Anchor link
Targetpay.

Die code zet ik er wel in, maar moet eerst dit klaarhebben.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 22:32:19
Quote Anchor link
weet je hoe je een gebruiker id op vraagt?

Quote:
Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.

Het probleem ligt bij jouw zoals pim je duidelijk maakt niet bij ons. Nogmaals we willen best helpen, graag zelfs, als je zelf ook maar wat inzet toont ;)
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:32:45
Quote Anchor link
En wat heb je nu?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.