Punten betaling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 22:37:43
Quote Anchor link
Dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE username = %Name%") ?>


Ik snap niet hoe het werkt met dat %name%

En er zijn standaard php scripts beschikbaar op die website, om te checken of er wel betaald is.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:58:12
 
Gerhard l

gerhard l

24/12/2010 22:55:29
Quote Anchor link
niels vraagt je ja of je weet hoe je een id moet ophalen..
als je dat weet:

maak dan een status aan in je database
0 is nog niets gekregen dus die krijgt nog 5000 credits
1 voor mensen die al eens credits hebben gehad.

en dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = 5000 WHERE id = '".jeiddiejeophaalt."' AND status = '0'") ?>
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 22:58:37
Quote Anchor link
Nu snap ik je even niet.

Het gaat mij niet om iemand die al eens credits heeft gehad,

Mensen die zijn ingelogd, dus Je klikt op betalen.

Je gaat het betaalvenster door en dan ga je naar betaald.php

In betaald.php moet die mysql_query dus 5000 credits bij schrijven OP HET ACCOUNT dat INGELOGD is.

Gr
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 23:00:36
Quote Anchor link
Marvin Radioo op 24/12/2010 22:58:37:
Nu snap ik je even niet.

Het gaat mij niet om iemand die al eens credits heeft gehad,

Mensen die zijn ingelogd, dus Je klikt op betalen.

Je gaat het betaalvenster door en dan ga je naar betaald.php

In betaald.php moet die mysql_query dus 5000 credits bij schrijven OP HET ACCOUNT dat INGELOGD is.

Gr


dan kan je bijvoorbeeld een Parameter meegeven met de ID van de ingelogte User.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$CurUser
= mysql_real_escape_string($_GET['user']);

mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE username = "'.$CurUser.'"")
?>


Kan ook anders
Gewijzigd op 24/12/2010 23:02:35 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 23:07:53
Quote Anchor link
username is het veld waar de username in staat.

($_GET['username']); <- Moet dit dan zo?
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 23:10:44
 
Gerhard l

gerhard l

24/12/2010 23:11:33
Quote Anchor link
Marvin Radioo op 24/12/2010 23:07:53:
username is het veld waar de username in staat.

($_GET['username']); <- Moet dit dan zo?


meestal staat de username in het veld username..

je zegt net dat het opgeteld moet worden bij de ingelogte user,
dus heb waarschijnlijk ook een goed werkend login, bij de login haal je de password
op, haal hier ook even de id van de gebruiker op.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
session_start();
$_SESSION['id'] = $row['id'];
//row haal je dus uit de database

?>


en dan in de query WHERE id = '".$_SESSION['id']."'
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 23:22:09
Quote Anchor link
Gerhard, hoe moet Targetpay dan volgens jouw weten welke User hij moet updaten?

Maarja, ik zal het met een $_GET Variable doen
Gewijzigd op 24/12/2010 23:22:27 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 23:56:55
Quote Anchor link
ehm paul, dat hoeft targetpay niet te weten?

Targetpay leid je naar een pagina. en vanaf die pagina komt dus de mysql query
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 23:58:40
Quote Anchor link
Dat moet Targetpay wel weten.

Hoe moet betaald.php dan aan een User ID Komen?

Trouwens Marvin met 'weten' bedoel ik dus het verhaal met de $_GET variable meegeven
Gewijzigd op 25/12/2010 00:00:27 door Dindong Veter
 
Gerhard l

gerhard l

25/12/2010 11:04:45
Quote Anchor link
@Paul L

waarom lees je mijn bericht dan niet goed, als je direct bij het inloggen al een id van de ingelogde user meegeeft dan kan je die gebruiken in betaald.php en in mysql update script. dat targetpay script hoeft je alleen maar door te leiden naar wel of niet betaald.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

25/12/2010 11:26:19
Quote Anchor link
undefined variable: row in ....

Deze fout krijg ik nu
 
Gerhard l

gerhard l

25/12/2010 11:45:58
Quote Anchor link
ja gek he.
ik dacht dat je wel een beetje basiskennis sql had
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

25/12/2010 11:47:02
Quote Anchor link
ach ja, als je nou (isset doet?
Gewijzigd op 25/12/2010 11:49:05 door Kevin Blokzijl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

25/12/2010 11:59:08
Quote Anchor link
@KEvin Dan controleert hij het, daar licht het niet aan

Maar ik heb geen basiskennis sql. dus weet er niet zoveel vanaf.
 
Gerhard l

gerhard l

25/12/2010 12:02:22
Quote Anchor link
ergens bij de login haal je toch een wachtwoord op ter controle!?! haal dan tegelijk het id op ..
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

26/12/2010 13:38:01
Quote Anchor link
Opgelost!

Dankje Gerhard!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.