Purelabs.nl site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 11:50:00
Quote Anchor link
Ik wil bij deze mijn site laten keuren, en kijken of ik misschien wat kleine dingetjes over het hoofd heb gezien.

de site is: www.purelabs.nl

Met Firefox, Safari en Chrome zie je de website zoals hij op zijn beste is.
(vanwege CSS3 die niet ondersteund wordt met IE)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Www JdeRuijterNL
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:24:02
 
- SanThe -

- SanThe -

04/02/2010 11:58:00
Quote Anchor link
Smal en hij staat links tegen de zijkant.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 12:00:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 04.02.2010 11:58:
Smal en hij staat links tegen de zijkant.


links tegen de zijkant?
 
- SanThe -

- SanThe -

04/02/2010 12:02:00
Quote Anchor link
Ja, dus niet gecentreerd.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 12:04:00
Quote Anchor link
Hij staat wel gecentreerd.

margin:0 auto;
 
- SanThe -

- SanThe -

04/02/2010 12:20:00
Quote Anchor link
Ok, dan heb je een hoop 'wit' aan de rechterkant.

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Tamara

Tamara

04/02/2010 12:31:00
Quote Anchor link
Het idee is wel leuk, maar de uitwerking minder. Het ontwerp vind ik nog niet af. Het logo vind ik zeker wel grappig en origineel.

Probeer een echte header en footer te maken, deze vallen een beetje weg in de site. probeer ook in de tekstvakken met de groene balken meer padding/margin te geven, zodat je een beter onderscheid ziet.

het stoort me ook enorm dat door de footer de website niet goed gecentreerd staat. de footer is namelijk breder dan de rest van de site.
 
The Ultimate

The Ultimate

04/02/2010 12:32:00
Quote Anchor link
De footer mag van mij wat minder opzichtig. Haal 'Niet onbelangrijk' weg en maak de footer (of de hele pagina) smaller.

Het logo is aardig gedaan alleen het blauwe vlak recht achter 'PureLabs' vind ik niet mooi (met al die licht en donker variaties erin). Beter zou zijn om een minder korrelige gradient te gebruiken. Ook mag de logotekst wat mij betreft gewoon recht en niet een beetje scheef. en de '
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?' tekens slaan wat mij betreft nergens op.

Gebruik een ander lettertype.

Her-en-der wat meer padding en margin zou ook niet misstaan.

EDIT:
De thumbnails zijn niet mooi verkleind en lijken daardoor html-gescaled. Ze zien er dus korrelig en vlekkerig uit.

Oja, bekijk voor het tonen van foto's ook eens een aantal jquery mogelijkheden. Eentje die ik zelf erg goed (hanteerbaar) vind is:
http://malsup.com/jquery/cycle/

EDIT 2:
Horizontale navigatie is wijder dan de rest van de pagina.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Ultimate
 
Robert Deiman

Robert Deiman

04/02/2010 12:34:00
Quote Anchor link
@Overdatum.nl

Het is een beetje vreemd dat de content e.d. niet zover doorloopt als de footer. Alleen aan de footer kan je zien dat de pagina een bepaalde breedte heeft, maar daardoor krijg je wel een heleboel witruimte die daar eigenlijk niet hoort.

Het lettertype oogt hier nog wat klein en de kleurverlopen in je "title bars" zoals ik ze maar even noem zien er niet zo mooi uit. Of is dat bewust?
 
Mr.Moe

Mr.Moe

04/02/2010 12:39:00
Quote Anchor link
Ik vind je kleurencombinatie niet zo aantrekkelijk eigenlijk.
 
Pepijn

Pepijn

04/02/2010 13:34:00
Quote Anchor link
Gebruik jij nog windows 98 SanThe?
 
- SanThe -

- SanThe -

04/02/2010 15:27:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 04.02.2010 13:34:
Gebruik jij nog windows 98 SanThe?

ME en XP.
 
Justin S

Justin S

04/02/2010 16:19:00
Quote Anchor link
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 11:50:
Ik wil bij deze mijn site laten keuren, en kijken of ik misschien wat kleine dingetjes over het hoofd heb gezien.

de site is: www.purelabs.nl

Met Firefox, Safari en Chrome zie je de website zoals hij op zijn beste is.
(vanwege CSS3 die niet ondersteund wordt met IE)


Je geeft geen ondersteuning voor IE? Of daar heb je een apart stylesheet voor?
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 17:37:00
Quote Anchor link
Justin schreef op 04.02.2010 16:19:
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 11:50:
Ik wil bij deze mijn site laten keuren, en kijken of ik misschien wat kleine dingetjes over het hoofd heb gezien.

de site is: www.purelabs.nl

Met Firefox, Safari en Chrome zie je de website zoals hij op zijn beste is.
(vanwege CSS3 die niet ondersteund wordt met IE)


Je geeft geen ondersteuning voor IE? Of daar heb je een apart stylesheet voor?


Geen CSS3 ondersteuning voor IE.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 18:38:00
Quote Anchor link
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 17:37:
Geen CSS3 ondersteuning voor IE.

Wat moet je met een site die geen IE ondersteund?
Het grootste deel van nederland gebruikt IE.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
- Jim  -

- Jim -

04/02/2010 18:42:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 04.02.2010 18:38:
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 17:37:
Geen CSS3 ondersteuning voor IE.

Wat moet je met een site die geen IE ondersteund?
Het grootste deel van nederland gebruikt IE.


uhhllllm en veel bedrijven nog IE 6...
en het dan maar raar vinden dat er 'rare dingen' op die computers gebeuren...
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 18:59:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 04.02.2010 18:38:
Overdatum.nl schreef op 04.02.2010 17:37:
Geen CSS3 ondersteuning voor IE.

Wat moet je met een site die geen IE ondersteund?
Het grootste deel van nederland gebruikt IE.


IE 8 ondersteund geen CSS3, safari, firefoxe en chrome wel, dmet deze browsers zie je dus wel afrondingen.

De IE gebruikers missen niets, alleen de afrondingen in sommige stukken, wat ik niet zo ernstig vind.
 
---- ----

---- ----

04/02/2010 19:02:00
Quote Anchor link
Gradient bij die balkjes vind ik best lelijk..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 19:40:00
Quote Anchor link
De gradient in de background h2/footer elementen heb ik verbeterd.
 
---- ----

---- ----

04/02/2010 19:48:00
Quote Anchor link
Klopt het ook dat alle plaatjes heel wazig zijn..
Of licht dit aan mijn IE
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/02/2010 19:55:00
Quote Anchor link
@Jurriensz, bij een mouse over moeten ze duidelijk wezen, ik zit nu met opacity te spelen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.