Push notifications

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:23:04
Quote Anchor link
Iemand ervaring met het versturen van push berichten naar Android en iOS apps? Ik ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen, nu heb ik alleen de mogelijkheid om naar iedereen te versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:13:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 16:32:47
Quote Anchor link
Met PHP?

In dat geval weet ik dat de notificatie-app Pushover een API beschikbaar heeft.
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:38:36
Quote Anchor link
Volgens mij is die service niet geschikt voor apps, maar voor websites en andere webservices.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

26/07/2014 19:55:04
Quote Anchor link
Heb je de website al bekeken?

Quote:
Pushover
Simple Notifications

Pushover makes it easy to get real-time notifications on your Android device, iPhone, iPad, and Desktop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:58:32
Quote Anchor link
Misschien kan je wat meer concreets vertellen over wat je precies wilt?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 20:27:45
Quote Anchor link
@nick ik heb pushover afgelopen week getest, zover ik kan zien bieden zij een extra service bovenop een website. Je moet een app van hun kopen om push berichten op je telefoon te krijgen. Het is dit geen integratie zoals pushwoosh of urban airship. Kijk maar bij de voorbeelden, hier zie je geen apps staan alleen websites (cms-en) en webservices.

@aar ik ben een app aan het bouwen waarin de gebruiker een profiel aanmaakt. Vervolgens wil ik gebruikers op leeftijd, geslacht, whatever berichten kunnen sturen. Er moet dus een link kunnen worden gelegd tussen het profiel en de te versturen berichten.

Toevoeging op 26/07/2014 21:40:46:

iOS: https://github.com/manifestinteractive/easyapns
Amdroid: http://www.androidhive.info/2012/10/android-push-notifications-using-google-cloud-messaging-gcm-php-and-mysql/

Ziet er eenvoudig uit, of dat in de praktijk ook is, zal nog moeten blijken. Een interface-je zal ook niet misstaan.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:23:49
Quote Anchor link
Bouw je een native app voor de genoemde platformen, of een zogenaamde hybride app?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:25:16
Quote Anchor link
Phonegap. Wiezo?
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:28:31
Quote Anchor link
Dus een hybride app :D ..... Heb je al gekeken naar https://github.com/phonegap-build/PushPlugin ?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:29:53
Quote Anchor link
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden, vandaar mijn post ;)
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:45:44
Quote Anchor link
Quote:
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden


Hoe bedoel je? Wat wil jij bereiken? Wanneer wil je wat verzenden?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:47:31
Quote Anchor link
Lees even de rest zou ik zeggen.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:52:07
Quote Anchor link
Laat maar..... de genoemde plugin kan wat hetgeen jij hier in je vraagstelling omschrijft, vandaar mijn vraag.

Voorbeeldje:
gebruiker meld zich aan -> notification: hallo [naam], welkom terug
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:55:56
Quote Anchor link
Klopt, maar dan nog moeten de berichten verzonden worden. "If you're not up to building and maintaining your own intermediary push server, there are a number of commercial push services out there which support both APNS and GCM."

Kan me vergissen, maar deze plugin is alleen voor ontvangen, een plugin verstuurt sowieso niks.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:12:00
Quote Anchor link
Ok, dan heb ik je verkeerd begrepen.

Ik ging ervan uit dat je de berichten wilde ontvangen in de apps, waarbij ik ervan uitging dat je het verzenden al geregeld had.
Het verzenden van push notifications is op talloze manieren uit te voeren, via een commerciële oplossing of er zelf 1 maken.

Heb je bv al naar http://www.pushwoosh.com gekeken?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 23:20:15
Quote Anchor link
Gaf deze zin het niet weg? ;) "k ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen"

Nadeel van pushwoosh en dergelijke services zijn dat ze best wat geld kosten en weinig flexibel zijn. Ik zoek een manier waarbij ik letterlijk een query op m'n database kan draaien en vervolgens naar dat resultaat kan sturen. Bij bijv pushwoosh kun je tags gebruiken (waarvan ik het precieze gebruik overigens nog niet helder heb) waar je vervolgens naar kunt sturen. Voor 50 € pm heb je 3 tags en voor 250 € slechts 10, terwijl ik verschillende 10-tallen tags kan bedenken voor de app die ik ga bouwen. De kosten van een dergelijke service zijn dus al snel duurder dan de ontwikkeling van een eigen service waarbij je dus een stuk flexibeler bent.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:35:18
Quote Anchor link
Niet goed gelezen :D

Makkelijkste oplossing is via curl of stream verbinding te maken met apn, gcm, etc. en een json payload te verzenden.
Gewijzigd op 26/07/2014 23:46:16 door Local Dev
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 10:30:33
Quote Anchor link
Heb je voorbeelden, buiten de genoemde projecten?
 
Local Dev

Local Dev

27/07/2014 15:25:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
/**
 * Voorbeeldje voor apns
 */


$host = '';
$port = '';
$cert = '';

$msg = 'Hello [name]';

$payload['aps'] = [
    'alert' => $msg,
    'badge' => 1,
    'sound' => 'default'
];

$payload = json_encode($payload);

$streamContext = stream_context_create();
stream_context_set_option($streamContext, 'ssl', 'local_cert', $cert);

$apns = stream_socket_client(
    'ssl://' . $host . ':' . $port,
    $error,
    $errorString,
    2,
    STREAM_CLIENT_CONNECT,
    $streamContext
);

/**
 * Haal alle iOS apperaten op uit bv een database.
 */

$deviceTokens = [];

foreach ($deviceTokens as $deviceToken) {
    $apnsMessage = chr(0) . chr(0) . chr(32) . pack('H*', str_replace(' ', '', $deviceToken)) . chr(0) . chr(strlen($payload)) . $payload;
    fwrite($apns, $apnsMessage);
}


socket_close($apns);
fclose($apns);
?>


Of je kan gebruik maken van de volgende ZF2 Services:
Apns:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-apple-apns
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Apple_Apns
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.apple.apns.html

Gcm:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-google-gcm
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Google_Gcm
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.google.gcm.html
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 19:56:36
Quote Anchor link
Dank u.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.