PYGO Update review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

29/04/2007 11:12:00
Quote Anchor link
Hey mensen,

Na een lange periode van 2 dagen maanden, heb ik nu eindelijk de update versie van PYGO "af".
Ik zou graag wat reviews hebben. van wat er werkt, en wat niet, wat er verbeterd kan worden. etc. Dan ben ik vooral beniewt naar browsers zoals: Internet Explorer en Safari.

Ik hoop dat er een aantal mensen een snelle review voor me willen maken?
Dit is de url.

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:56:21
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

29/04/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Ik wil in de credits staan Niek :-O
 
Ponzi

Ponzi

29/04/2007 11:26:00
Quote Anchor link
Hey Niek,

ziet er leuk uit. Twee opmerkingen:

Sites die het laden van afbeeldingen vanaf een andere domeinnaam hebben uitgeschakeld, hebben geen afbeeldingen. Ik heb geen idee of hier een oplossing voor is?

Als ik na het bezoeken van één site een andere URL ingeef, dan slaat het boeltje tilt. Met andere woorden: het scherm is leeg.

Veel succes ermee,
Ponzi

Edit:
Dit gebeurt in zowel FireFox als Internet Explorer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

29/04/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Hmm, ik snap niet wat je bedoelt Ponzi? Wanneer krijg jij een "hopeloos geval" dan?
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

29/04/2007 11:43:00
Quote Anchor link
Werkt mooi! Design is ook mooi en rustig vooral. Ik heb echter 1 opmerking, als ik de url invul en ik druk op enter gebeurt er bij mij niets, het gaat wel goed wanneer ik de go-knop klik.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

29/04/2007 11:44:00
Quote Anchor link
Wat moet het eigenlijk doen? Als ik http://www.phphulp.nl/ intyp dan krijg ik eventjes beeld en dan gaat weer weg:S... Gebruik Opera...

Edit:
Keb het zelfed probleem als freek dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

29/04/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Komt omdat als je op enter drukt, het formulier gepost wordt, en niet de functie wordt uitgevoerd. Niek, zoals ik al zei, moet je ff de entertoets koppelen aan de Go-knop.

Verder mooi werk!
 
Niek s

niek s

29/04/2007 12:01:00
Quote Anchor link
Hmm, dat is dan de enige probleem die ik nog moet oplossen. Hoe moet je zoiets fixen dan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/04/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Zelfde probleem hier, alleen een flits, en dan is het weer weg.
 
Niek s

niek s

29/04/2007 12:07:00
Quote Anchor link
ja, je moet wel op "Go" drukke hea, inderdaad, je kan niet op enter rammen. moet ik nog zien te fixen, ik weet alleen niet hoe :P
 
- -

- -

29/04/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Bij het invulveld een onkeypress-event maken, en daarin moet je dan checken of het de entertoets was. Kijk ook eens hiernaar, heb ik uit de AJAX-tut van Jelmer geript. (PHP-tags zijn voor de highlight ;))

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
function init()
{
    var
inputObject = document.getElementById('invulformulier');
    addEvent(inputObject, 'keyup', geefOverbodigeInformatie);
    return;
}

function
geefOverbodigeInformatie(e)
{

    if(e.keyCode == 13)
    {

        alert('Jij grapjas, jij drukte op enter!');
    }

    //voor meer keycodes, probeer eens alert(e.keyCode);
    return;
}


addEvent(window, 'load', init);
?>
 

29/04/2007 12:39:00
Quote Anchor link
Aan het form een onSubmit="hier de zelfde code als bij de onClick op de go knop"

De tabbladen hebben bij mij als titel Error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- -

- -

29/04/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Dat is ook een goed idee, Webmakerij. En dan gewoon na onsubmit nog eventjes return false; neerzetten, dan wordt de rest geblokt en bereik je dus hetzelfde.
 
Baarr

Baarr

29/04/2007 13:30:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik iets gemist, wat doet dit nou, is dit gewoon een echo file_get_contents($website) in iframes of zo ?
 
Niek s

niek s

29/04/2007 17:20:00
Quote Anchor link
Baarr: zo zou je het kunnen zeggen. het is een web-based proxy. Ik ga nu aan de gang met de manier van WM.

Edit:
Ja dit werkt! thnq! :)
iemand nog andere suggesties?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 

29/04/2007 23:47:00
Quote Anchor link
Een PYGO startpagina (gewoon: Welkom bij PYGO)

Transparantie bij tabbladen (de knoppen van de tabbladden zijn buiten de knop licht grijs)

Het iframe is bij mij net te groot voor het scherm -> dubbele scrollbars

Title aan linkjes van tabbladen meegeven. Nu wordt de titel van een pagina afgebroken weergegeven met een tooltipje....
 
Niek s

niek s

30/04/2007 10:17:00
Quote Anchor link
hey, dat laatste vind ik wel een goeie! met die title!
Alleen je bedoelt dus niet-actieve tabbladen moeten transparant worden?
En dat met het iframe klopt, ik krijg de goede hoogte niet ingesteld. Issie eindelijk goed, is ie in IE weer veel te groot. :(
 
Lukke

lukke

30/04/2007 10:55:00
Quote Anchor link
bij mij werkt het (IE) maar ik krijg een js error en ik zie geen plaatjes
 
Niek s

niek s

02/05/2007 15:09:00
Quote Anchor link
/me bumpt

en trouwens, hoezo geen plaatjes? Op de een of andere manier doen plaatjes en links het niet altijd. Enig idee iemand waar dat aan ligt? aan de handler ofzo?
 
Ponzi

Ponzi

02/05/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Nee, sommige servers hebben gewoon geen hotlinking toegestaan en in principe is wat jij doet hotlinken :-) .
 
Niek s

niek s

02/05/2007 17:20:00
Quote Anchor link
Maar bij linkjes werkt het ook niet altijd...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.