PYGO Update review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

29/04/2007 11:12:00
Quote Anchor link
Hey mensen,

Na een lange periode van 2 dagen maanden, heb ik nu eindelijk de update versie van PYGO "af".
Ik zou graag wat reviews hebben. van wat er werkt, en wat niet, wat er verbeterd kan worden. etc. Dan ben ik vooral beniewt naar browsers zoals: Internet Explorer en Safari.

Ik hoop dat er een aantal mensen een snelle review voor me willen maken?
Dit is de url.

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:42:41
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

29/04/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Ik wil in de credits staan Niek :-O
 
Ponzi

Ponzi

29/04/2007 11:26:00
Quote Anchor link
Hey Niek,

ziet er leuk uit. Twee opmerkingen:

Sites die het laden van afbeeldingen vanaf een andere domeinnaam hebben uitgeschakeld, hebben geen afbeeldingen. Ik heb geen idee of hier een oplossing voor is?

Als ik na het bezoeken van één site een andere URL ingeef, dan slaat het boeltje tilt. Met andere woorden: het scherm is leeg.

Veel succes ermee,
Ponzi

Edit:
Dit gebeurt in zowel FireFox als Internet Explorer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

29/04/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Hmm, ik snap niet wat je bedoelt Ponzi? Wanneer krijg jij een "hopeloos geval" dan?
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

29/04/2007 11:43:00
Quote Anchor link
Werkt mooi! Design is ook mooi en rustig vooral. Ik heb echter 1 opmerking, als ik de url invul en ik druk op enter gebeurt er bij mij niets, het gaat wel goed wanneer ik de go-knop klik.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

29/04/2007 11:44:00
Quote Anchor link
Wat moet het eigenlijk doen? Als ik http://www.phphulp.nl/ intyp dan krijg ik eventjes beeld en dan gaat weer weg:S... Gebruik Opera...

Edit:
Keb het zelfed probleem als freek dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

29/04/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Komt omdat als je op enter drukt, het formulier gepost wordt, en niet de functie wordt uitgevoerd. Niek, zoals ik al zei, moet je ff de entertoets koppelen aan de Go-knop.

Verder mooi werk!
 
Niek s

niek s

29/04/2007 12:01:00
Quote Anchor link
Hmm, dat is dan de enige probleem die ik nog moet oplossen. Hoe moet je zoiets fixen dan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/04/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Zelfde probleem hier, alleen een flits, en dan is het weer weg.
 
Niek s

niek s

29/04/2007 12:07:00
Quote Anchor link
ja, je moet wel op "Go" drukke hea, inderdaad, je kan niet op enter rammen. moet ik nog zien te fixen, ik weet alleen niet hoe :P
 
- -

- -

29/04/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Bij het invulveld een onkeypress-event maken, en daarin moet je dan checken of het de entertoets was. Kijk ook eens hiernaar, heb ik uit de AJAX-tut van Jelmer geript. (PHP-tags zijn voor de highlight ;))

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
function init()
{
    var
inputObject = document.getElementById('invulformulier');
    addEvent(inputObject, 'keyup', geefOverbodigeInformatie);
    return;
}

function
geefOverbodigeInformatie(e)
{

    if(e.keyCode == 13)
    {

        alert('Jij grapjas, jij drukte op enter!');
    }

    //voor meer keycodes, probeer eens alert(e.keyCode);
    return;
}


addEvent(window, 'load', init);
?>
 

29/04/2007 12:39:00
Quote Anchor link
Aan het form een onSubmit="hier de zelfde code als bij de onClick op de go knop"

De tabbladen hebben bij mij als titel Error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- -

- -

29/04/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Dat is ook een goed idee, Webmakerij. En dan gewoon na onsubmit nog eventjes return false; neerzetten, dan wordt de rest geblokt en bereik je dus hetzelfde.
 
Baarr

Baarr

29/04/2007 13:30:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik iets gemist, wat doet dit nou, is dit gewoon een echo file_get_contents($website) in iframes of zo ?
 
Niek s

niek s

29/04/2007 17:20:00
Quote Anchor link
Baarr: zo zou je het kunnen zeggen. het is een web-based proxy. Ik ga nu aan de gang met de manier van WM.

Edit:
Ja dit werkt! thnq! :)
iemand nog andere suggesties?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 

29/04/2007 23:47:00
Quote Anchor link
Een PYGO startpagina (gewoon: Welkom bij PYGO)

Transparantie bij tabbladen (de knoppen van de tabbladden zijn buiten de knop licht grijs)

Het iframe is bij mij net te groot voor het scherm -> dubbele scrollbars

Title aan linkjes van tabbladen meegeven. Nu wordt de titel van een pagina afgebroken weergegeven met een tooltipje....
 
Niek s

niek s

30/04/2007 10:17:00
Quote Anchor link
hey, dat laatste vind ik wel een goeie! met die title!
Alleen je bedoelt dus niet-actieve tabbladen moeten transparant worden?
En dat met het iframe klopt, ik krijg de goede hoogte niet ingesteld. Issie eindelijk goed, is ie in IE weer veel te groot. :(
 
Lukke

lukke

30/04/2007 10:55:00
Quote Anchor link
bij mij werkt het (IE) maar ik krijg een js error en ik zie geen plaatjes
 
Niek s

niek s

02/05/2007 15:09:00
Quote Anchor link
/me bumpt

en trouwens, hoezo geen plaatjes? Op de een of andere manier doen plaatjes en links het niet altijd. Enig idee iemand waar dat aan ligt? aan de handler ofzo?
 
Ponzi

Ponzi

02/05/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Nee, sommige servers hebben gewoon geen hotlinking toegestaan en in principe is wat jij doet hotlinken :-) .
 
Niek s

niek s

02/05/2007 17:20:00
Quote Anchor link
Maar bij linkjes werkt het ook niet altijd...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.