query error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »
Viktor

Viktor

26/12/2005 19:14:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een klein simpel aanmeld scriptje gemaakt maar ik krijg een query error :S
dit is mijn code van sql en de query. Ik denk tenminste dat hier een fout in moet zitten.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$sql
= "INSERT INTO members (gebruikersnaam, wachtwoord, email, voornaam, achternaam, datum, ip) VALUES ('".$_POST["gebruikersnaam"].", ".$_POST["wachtwoord"].", ".$_POST["email"].", ".$_POST["voornaam"].", ".$_POST["achternaam"].", ".$datum.", ".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."')";
mysql_query($sql) or die ("query error");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 21:37:17
 
Niels Beckers

Niels Beckers

26/12/2005 19:19:00
Quote Anchor link
als datum NU is kan je beter NOW() gebruiken.
Gewijzigd op 26/12/2005 19:19:00 door Niels Beckers
 
Viktor

Viktor

26/12/2005 19:21:00
Quote Anchor link
De datum is wanneer iemand zich heeft geregistreerd.
 

26/12/2005 19:25:00
Quote Anchor link
mysql_error()
 
Burdy

Burdy

26/12/2005 19:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$sql
= "INSERT INTO members (gebruikersnaam, wachtwoord, email, voornaam, achternaam, datum, ip) VALUES ('".$_POST["gebruikersnaam"]."', '".$_POST["wachtwoord"]."', '".$_POST["email"]."', '".$_POST["voornaam"]."', '".$_POST["achternaam"]."', '$datum', '".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."')";
mysql_query($sql) or die ("query error");
?>
Gewijzigd op 26/12/2005 19:47:00 door Burdy
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2005 19:49:00
Quote Anchor link
Denk ook dat dat de fout is, want hij probeert nu alles als int te inserten... En er zitten.... 0 ints bij..
 
Viktor

Viktor

26/12/2005 19:51:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near "".
Nu heb ik deze fout...
 
Burdy

Burdy

26/12/2005 19:58:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
Denk ook dat dat de fout is, want hij probeert nu alles als int te inserten... En er zitten.... 0 ints bij..


Al die quotes, daar is iets mis mee.
Zelf zet ik al die $_POST om in gewone variabelen.
Dan wordt de INSERT-query een stuk eenvoudiger.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2005 19:59:00
Quote Anchor link
Ik doelde ook op je gebruik van quotes :D
 

26/12/2005 20:01:00
Quote Anchor link
Ik gebruik een functie ervoor. Na de functie gebruikt de hebben hoeft ik alleen nog maar INSERT INTO tabel ( {$FIELD['names']} ) VALUES ( {$FIELD['values']} )
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2005 20:02:00
Quote Anchor link
Ik heb zoiets ook in een andere script gezien, maar het enige wat je dan doet is je query opdelen... (En je hoeft de query zelf niet meer te schrijven alleen de waardes...)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/12/2005 20:16:00
Quote Anchor link
Sowieso _nooit_ meteen invoer vanuit POST variabelen inserten in je db. Altijd zoiets doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$gebruikersnaam
= htmlspecialchars ($_POST['gebruikersnaam']);
$wachtwoord = htmlspecialchars ($_POST['wachtwoord']);
$email = htmlspecialchars ($_POST['email']);
$voornaam = htmlspecialchars ($_POST['voornaam']);
$achternaam = htmlspecialchars ($_POST['achternaam']);
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$sql = "
    INSERT INTO members
    (gebruikersnaam, wachtwoord, email, voornaam, achternaam, datum, ip)
    VALUES
    ('$gebruikersnaam', '$wachtwoord', '$email', '$voornaam', '$achternaam', NOW(), '$ip')"
;
?>
 
Burdy

Burdy

26/12/2005 20:21:00
Quote Anchor link
Goeie tip, kan ik me helemaal in vinden!
 

26/12/2005 20:27:00
Quote Anchor link
En dan de keverneukerij nog even: variabelen buit de quotes houden, of in accolades. :)
 
Viktor

Viktor

26/12/2005 23:39:00
Quote Anchor link
Unknown column 'achternaam' in 'field list'metResource id #1 nou deze... ik heb er naar gekeken maar alles staat er toch echt..
edit: toch een spelfout :S.
Gewijzigd op 26/12/2005 23:41:00 door Viktor
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2005 23:41:00
Quote Anchor link
Denk ook aan hoofdletter gevoeligheid, en 'field list' is wel een hele rare tabelnaam...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.