Query error?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Danny@dw-designs.n

[email protected]

12/04/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Als ik deze code heb staan in mijn script dan krijg ik de volgende error:

Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\dark-design\includes\register\register.php on line 77

De code is;
Regel 77 is;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'" . mysql_real_escape_string($date " at " $time) ."')" or die(mysql_error());


En die staat in :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
              $date = date("jS F, Y");
            $time = date("h:iA");
$rQuery = "INSERT INTO users (username, password, password_default, email, website, enabled, rank, lastlogin) VALUES
                ('" . mysql_real_escape_string($_POST['username']) ."',
                '" . mysql_real_escape_string(md5($_POST['password'])) ."',
                '" . mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "',
                '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "',
                '" . mysql_real_escape_string($_POST['website']) ."',
                '1',
                '2',
                '" . mysql_real_escape_string($date " at " $time) ."')" or die(mysql_error());
            mysql_query($rQuery) or die ('Error: ' . mysql_error());
       echo 'Your account has been created!';
       echo '<br />';
       echo '<meta http-equiv="refresh" content="3;url=http://localhost/dark-design/" />';

Ik snap het probleem niet waarom hij deze error laat zien.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:47:10
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2009 18:13:00
Quote Anchor link
$date " at " $time

Moet zijn
$date . " at " . $time

Edit: Zo te zien gebruik je in de database een verkeerd TYPE veld.
Edit2: En waarom 2 keer het password opslaan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/04/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_real_escape_string($date " at " $time)

Het lijkt mij dat je hier wat punten vergeten bent?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_real_escape_string($date . " at " . $time)

Daarnaast vindt ik dat een hele vreemde waarde om in een database op te slaan, je kunt er nu helemaal niets meer mee! Je kunt er zelfs niet op sorteren.

Nee, als je een combinatie van datum en tijd in de database wilt opslaan, gebruik dan het juiste datatype. Een DATETIME in jouw geval. Dat 'at' is puur presentatie van de gegevens en dat kun je wel toevoegen als je e.e.a. weer uit de database ophaalt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Midas

Midas

12/04/2009 18:20:00
Quote Anchor link
Je zou dan ook NOW() of CURRENT_DATE() in je query kunnen gebruiken.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/04/2009 18:22:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 12.04.2009 18:20:
Je zou dan ook NOW() of CURRENT_DATE() in je query kunnen gebruiken.
Om maar een van de vele voordelen van het gebruik van een juist datatype te noemen...
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

12/04/2009 18:25:00
Quote Anchor link
Blanche, ik weet 't
alleen is door voor als iemand inlogt krijgt hij bv te zien;

Last login: 7th April, 2009 at 10:18AM

Maar 't werkde prima maar ik zal dus iets verkeerd hebben gedaan.

Heb nu trouwens mysql_real_escape_string($date " at " $time) verandert naar
mysql_real_escape_string($date . " at " . $time) maar heb nog steeds de error.

Danny.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2009 18:32:00
Quote Anchor link
Hier mist een )
'" . mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "',
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/04/2009 18:39:00
Quote Anchor link
[email protected] schreef op 12.04.2009 18:25:
Blanche, ik weet 't
alleen is door voor als iemand inlogt krijgt hij bv te zien;

(...)
Dus? Ook dat is prima te realiseren als jij gewoon het juiste datatype gebruikt!

Uitgaande van een DATETIME:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT
  DATE_FORMAT(lastlogin, '%D %M, %Y at %h:%i %p) AS lastlogin_string
FROM
  tabelnaam


Verder klopt er nog wel meer niet aan dat stukje code. Wat doet die 'or die()' daar bijvoorbeeld op die regel? Je voert daar nergens iets uit, dus dat heeft weinig nut. Het uitvoeren doe je op de volgende regel pas. Wat betreft de foutmelding, er zal nog wel ergens een ' of " verkeerd staan, even goed zoeken dus.
 
Danny@dw-designs.n

[email protected]

12/04/2009 19:05:00
Quote Anchor link
SanThe had de oplossing, het was inderdaad een ) die ik miste achter $_POST['password'].

Bedankt;)!

@blanche,
Ik zal eens kijken naar datetime
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.