query fout!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bruno -

bruno -

01/11/2006 18:20:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,
ik krijg steeeds een fout melding dat ik iets mis in me select statement.... maar ik zie eigenlijk geen fout... het product laat ie wel keurig zien, maar als ik op dat moment van taal wil verandere dat geeft ie die foutmelding... als ik nie van taal verander en gwn verder ga krijg ik geen fouten...
Kan iemand mij vertellen wat ik mis????
bvd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
include ("config2.php");
    $id = $_GET["ItemID"];
    $query="SELECT * FROM Item WHERE ItemID=$id";
    $result=odbc_exec($con,$query); //query uitvoeren
    while(list($ItemID, $ItemNo, $ItemDescription, $SalesGLAccountID,
      $COGSGLAccountID, $InventoryGLAccountID, $TaxCodes, $UnitPrice )= odbc_fetch_row($result)) {                
            //variable gelijkmaken aan de record in de database
            $id=odbc_result($result,1);
            $productnaam=odbc_result($result,3);
            $prijs=odbc_result($result,8);
            $btw = $prijs/100*19;
            $btw =number_format($btw, 2);//round
            
echo "<form action=\"add.php\" method=\"post\">\n";
echo "<input type=\"hidden\" name=\"productnummer\" value=\"".$id."\" />\n";
echo "<center><img src='images\yo.jpg' width=200 heigth=250></center><br>";
echo "<table border=1 align=center class=td>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>$nr</td>\n";
echo "<td width=300><p><strong>".$id."</strong></td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>Artikel</td>\n";
echo "<td width=300>".$productnaam."</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>$price</td>\n";
echo "<td width=300>€".$prijs."</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td>BTW 19%</td>\n";
echo "<td width=300>€$btw</td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "<td>Voorraad</td>\n";
echo "<td width=300>hoeveelvoorraad</td>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td><input type=\"text\" name=\"hoeveelheid\" size=\"2\" maxlength=\"2\" value=\"1\"/></td>\n";
echo "<td width=300><input type=\"submit\" value=\"Toevoegen\" /></td></td>\n";
echo "</tr>\n";
echo "</table>\n";
echo "</form>\n";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bruno -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:51:15
 
Paul du Long

Paul du Long

01/11/2006 18:25:00
Quote Anchor link
Het wordt een stuk overzichtelijker als je [.code][./code.] tags toevoegd
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Quote:
ik krijg steeeds een fout melding dat ik iets mis in me select statement.... maar ik zie eigenlijk geen fout... het product laat ie wel keurig zien, maar als ik op dat moment van taal wil verandere dat geeft ie die foutmelding... als ik nie van taal verander en gwn verder ga krijg ik geen fouten...
Kan iemand mij vertellen wat ik mis????
bvd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include ("config2.php");
$id = $_GET["ItemID"];
$query="SELECT * FROM Item WHERE ItemID=$id";
$result=odbc_exec($con,$query); //query uitvoeren[/quote]
Met de query is niets mis. Het is wel zo dat je nergens controleert of $_GET["ItemID"] bestaat, een waarde heeft en de juiste waarde heeft (nummeriek is). Dit kan problemen op (gaan) leveren.

De query heeft helemaal niets te maken met welke taal dan ook, er is geen enkele verwijzing naar een taal. Blijkbaar doe je ergens anders iets fout.
 
K i p

K i p

01/11/2006 18:30:00
Quote Anchor link
1) Je hebt geen fout afhandeling:

if (!$res = mysql_query($sql))
{
echo 'Er ging iets mis. ';
}
else
{ //query is wel geslaagd
//ga door met script
}
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 18:32:00
Quote Anchor link
@Boris: Op zich heb je gelijk, maar mysql != odbc ....
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 18:50:00
Quote Anchor link
bedoel je controleren met een if?? zoals hieronder?
if (!empty($_GET)){
$id = $_GET["ItemID"];


ben maar een beginner ik doe mijn best :P
 
Niek s

niek s

01/11/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Zoals frank eigenlijk al zij:
Het is odbc.. dus niet mysql_query..

Voor de controle (wat frank zij):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(empty($_GET['ItemID'])) {
    die("er is geen ItemID ingevuld..."); //of een andere foutafhanelding
}
//rest van hte script
?>
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:12:00
Quote Anchor link
idd die $_GET['ItemID'] bestaat niet :s ... hoe moek de juist id ophalen? :$
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 19:14:00
Quote Anchor link
bruno schreef op 01.11.2006 19:12:
idd die $_GET['ItemID'] bestaat niet :s ... hoe moek de juist id ophalen? :$
Hoe staat deze in de url?

www.domein.nl/jouwscript.php?id=23

In dat geval neem je $_GET['id'] om de waarde 23 uit te lezen.
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
bij mij staat zo
www.domein.nl/description.php?ItemID=20683 maar tog pak ie nie

Ik heb eigenlijk zon lijst met alle prodcuten. als je op product met de cursor gaat gaat staan zie je de volgende link www.domein.nl/description.php?ItemID=20704

als je op de product hebt geklikt ga je dus naar www.domein.nl/description.php?ItemID=20704

op die pagina staat de script dat ik hierboven heb gepost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 19:26:00
Quote Anchor link
Zet eens de volgende regel in je code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
print_r($_GET);
?>

Hoe ziet het lijstje met array-elementen en waardes er uit dat nu op het scherm komt? Of krijg je een notice dat $_GET niet bestaat? (uiteraard heb je error_reporting(E_ALL); bovenaan je script staan, daar zijn geen vragen over...)
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:37:00
Quote Anchor link
dit krijg ik Array ( [ItemID] => 10001 )

hoe typ mijn code in kleure?:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Door er
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>
voor en achter te zetten.

Met $_GET['ItemID'] zou je toch over de waarde 10001 moeten kunnen beschikken. Ik ben overigens geen fan van hoofdletters in een variabelenaam die in een url staat, maar dat mag volgens mij toch niet uitmaken.

Wat levert het volgende op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_GET['ItemID'];
?>

Ik verwacht ook hier 10001... Zo ja, dan doe je ergens iets niet goed in jouw controles. Het lijkt mij overbodig om int() te gebruiken, is_nummeric() is bij mijn weten voldoende. Test dit zelf ook even met een klein testscriptje.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/11/2006 19:48:00
Quote Anchor link
zet om de code heen die je wilt posten.
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 19:55:00
Quote Anchor link
yep ut komt idd 10001 uit dus ik heb duidelijk ergens een fout gemaakt :;s ik ga eenswat dingen meer probere :D
Frank obrigado pela ajuda :P vlw
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 20:00:00
Quote Anchor link
Nada!
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 20:37:00
Quote Anchor link
volgens mij weet ik wat er aan de hand is... als ik van taal verander(link van talen ziet er zo uit logindex.php?taal=dutch) dan kan ie nie meer de ItemID $_GETen
van de vorige url die er zo uitzag (description.php?ItemID=20704)
Weet er iemand een alternatief hiervoor?? hoop dat jullie snappe wat ik bedoel :s
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 21:00:00
Quote Anchor link
logindex.php?taal=dutch

Daar mist dus een stuk van de url! Daar hoort nog achter te staan &ItemID=20704. Kortom, je maakt de url niet op de juiste manier aan. Uiteraard mag het ook andersom:
logindex.php?ItemID=20704&taal=dutch
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Bruno -

bruno -

01/11/2006 21:37:00
Quote Anchor link
maar vraagje dan da ik heb drie links van talen talen namelijkk:
.php?taal=dutch
.php?taal=portuguese
.php?taal=english

moet ik bij elk link ook ItemId bijzette?
zo: ?taal=dutch&ItemID=$id
?taal=portuguese&ItemID=$id
?taal=english&ItemID=$id


Yes Frank ut werkt :P brigadao :D , Yip Jan :D :D:D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bruno -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/11/2006 21:39:00
Quote Anchor link
Ja, anders is hij niet als GET variabele bekend.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

01/11/2006 21:55:00
Quote Anchor link
dus je krijgt gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$link
= "<a href=\"bestand.php?taal=dutch&ItemID=" . $_GET['ItemID'] . "\">klik</a>";
?>

;)
(ff variabele geedit)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.