Query geeft wit beeld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henke van der bunt

Henke van der bunt

24/04/2011 11:38:31
Quote Anchor link
Hallo
Ik heb deze query
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("INSERT INTO vip_log (userid,begindatum,hoelang) VALUES ('" . $_SESSION['id'] . "',NOW(),3 Maand)");


Alleen hij geeft telkens niks aan en in de db gebeurt er niks.

Wie weet wat er fout is?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:20:06
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/04/2011 11:45:31
Quote Anchor link
Je laat wel erg weinig code zien.
Boven aan je script aangegeven dat foutmeldingen getoond moeten worden?
Bij het uitvoeren van de query heb je ook (correcte) foutafhandeling opgenomen?
Wat als je de query echoot naar het scherm? Staat daar dan wat je zou verwachten? Kopieer dat eens en voer het handmatig als query in, in php-admin. Ook geen foutmelding? Lukt het dan wel?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

24/04/2011 12:28:47
Quote Anchor link
3 maand moet volgens mij tussen ' '

en doe eens: echo mysql_error();
Gewijzigd op 24/04/2011 12:29:14 door Tobias Tobias
 
Jasper DS

Jasper DS

24/04/2011 13:16:30
Quote Anchor link
je foutafhandeling ontbreekt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.