Query inelkaar draaien?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/05/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Ik ben lekker bezig vandaag!
Maar weet iemand hoe ik deze drie querys in zo kan opbouwen dat ik maar één query uitvoer?
$messageID word ingevoerd bij de functie deleteMessage($messageID);
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$sql
= "SELECT
            reply_id
        FROM
        reply
        JOIN
            connect_bericht_reply
        JOIN
        berichten
            WHERE
        bericht_id = "
.$messageID;
                
        "DELETE FROM
        connect_bericht_reply,
        reply
            WHERE
        reply_id = "
;//uitkomst query 1
            
            "DELETE FROM
        connect_bericht_profiel,
        connect_bericht_catogorie,
        berichten
        WHERE bericht_id = "
.$messageID;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:34:46
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:11:00
Quote Anchor link
DELETE FROM
connect_bericht_profiel,
connect_bericht_catogorie,
berichten,
connect_bericht_reply,
reply
WHERE
bericht_id = ".$messageID."
AND

strax verder

@Jason welke tabellen heb je?? Ik snap niet wat je met die 3 queries doet
 
Peter Somhorst

Peter Somhorst

07/05/2007 22:21:00
Quote Anchor link
Kun je geen gebruik maken van UNION? Ik weet niet precies hoe dat werkt, maar volgens mij is het idee dat je daarmee dit soort geintjes uit kan halen.

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/union.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
SELECT
  reply.reply_id AS uitkomst
FROM
  reply
LEFT JOIN // Aangezien je iets uit de eerste tabel wil hebben moet je left join toepassen
  connect_bericht_reply
LEFT JOIN // IDEM
  berichten
WHERE
  berichten.bericht_id = ".$messageID."
        
UNION
      
DELETE FROM
  connect_bericht_reply,
  reply
WHERE
  reply_id = uitkomst
 
UNION
  
DELETE FROM
  connect_bericht_profiel,
  connect_bericht_catogorie,
  berichten
WHERE
  bericht_id = ".$messageID;


Ik weet niet offie zo helemaal klopt, maar ik hoop date je er wat mee kunt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter Somhorst
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:24:00
Quote Anchor link
UNION is volgens mij voor SELECT
de query is wel mogelijk we moeten alleen de juiste velden en tabellen weten.

Dit kan in PGSQL trouwens met een RULE iets van CASCADE delete en je er in een keer vanaf (spreekt namens Frank :))
 
Peter Somhorst

Peter Somhorst

07/05/2007 22:26:00
Quote Anchor link
Ik vrees dat er hier niet met PGSQL (wat het ook moge zijn ;-) wordt gewerkt, maar met het oude vertrouwde simpelen MySQL.

Ik heb union nog nooit gebruikt, dus ik zou niet weten hoe het wat...
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:30:00
Quote Anchor link
SELECT ...
UNION [ALL | DISTINCT] SELECT ...
[UNION [ALL | DISTINCT] SELECT ...]

Komt zo uit jouw link
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/05/2007 22:54:00
Quote Anchor link
Ja kan ik idd doen, maar aangezien er nu dan zoveel aan veranderd moet worden is het vrij lastig.

Ik gebruik MySQL idd, maar met de InnoDB engine, die werkt ook met Cascade etc...
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/05/2007 08:46:00
Quote Anchor link
@Jason geef eens duidelijk aan wat gedelete moet worden en uit welke tabellen
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

08/05/2007 17:06:00
Quote Anchor link
Ik wil een uit Bericht verwijderen uit de tabel berichten
Ik wil alles replys verwijderen uit de tabel reply
Die gekoppelt zijn aan het bericht. Deze staan in de koppeltabel connect_bericht_reply. Ook wil ik dat het bericht dat ik verwijderen uit de koppeltabel connect_bericht_profiel en uit de koppeltabel connect_bericht_catogorie.

Issie zo clear?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

08/05/2007 17:52:00
Quote Anchor link
Maar dit is toch juist iets dat je volledig door je database laat uitvoeren? Hier hoef jij helemaal geen queries voor te schrijven, mits je relaties maar OK zijn:

Lees http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/274/504/ en volgende hoofdstukken eens door, want volgens mij denk je de verkeerde kant op.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

08/05/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik heb toch maar even geprobeert met CASCADE.
Graag zou ik even willen dat iemand er naar kijkt, maar de SQL is nogal groot.
Ik post het maar dan zie ik vanzelf wel of iemand zin heeft om er naar te kijken (A)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.10.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generatie Tijd: 08 Mei 2007 om 18:50
-- Server versie: 5.0.37
-- PHP Versie: 5.2.1

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `theaterisleuk_n`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `berichten`
--

CREATE TABLE `berichten` (
  `bericht_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `bericht_titel` varchar(20) collate utf8_bin NOT NULL,
  `bericht_body` blob NOT NULL,
  `bericht_aangemaakt` datetime NOT NULL,
  `bericht_aangepast` datetime NOT NULL,
  `bericht_zichtbaar` int(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`bericht_id`),
  KEY `bericht_titel` (`bericht_titel`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `block_ip`
--

CREATE TABLE `block_ip` (
  `ip_id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `ip_ip` varchar(15) NOT NULL default '000.000.000.000',
  PRIMARY KEY  (`ip_id`),
  KEY `ip_ip` (`ip_ip`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `block_ip`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `catogorieen`
--

CREATE TABLE `catogorieen` (
  `catogorie_id` int(1) NOT NULL auto_increment,
  `catogorie_naam` varchar(15) collate utf8_bin NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`catogorie_id`),
  KEY `catogorie_naam` (`catogorie_naam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `catogorieen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_bericht_reply`
--

CREATE TABLE `connect_bericht_reply` (
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  `reply_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`bericht_id`),
  KEY `reply_id` (`reply_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_bericht_reply`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--

CREATE TABLE `connect_catogorie_bericht` (
  `catogorie_id` int(1) NOT NULL,
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`catogorie_id`),
  KEY `bericht_id` (`bericht_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_groep_profiel`
--

CREATE TABLE `connect_groep_profiel` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  `groep_id` int(4) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `groep_id` (`groep_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_groep_profiel`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_profiel_bericht`
--

CREATE TABLE `connect_profiel_bericht` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `bericht_id` (`bericht_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_profiel_bericht`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_reply_profiel`
--

CREATE TABLE `connect_reply_profiel` (
  `reply_id` int(11) NOT NULL,
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`reply_id`),
  KEY `profiel_id` (`profiel_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_reply_profiel`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `groepen`
--

CREATE TABLE `groepen` (
  `groep_id` int(1) NOT NULL auto_increment,
  `groep_naam` varchar(12) collate utf8_bin NOT NULL,
  `groep_rechten` int(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`groep_id`),
  KEY `groep_naam` (`groep_naam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `groepen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `profielen`
--

CREATE TABLE `profielen` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `profiel_gebruikersnaam` varchar(12) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_wachtwoord` varchar(32) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_naam` varchar(25) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_email` varchar(75) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_ip` varchar(15) collate utf8_bin NOT NULL default '000.000.000.000',
  `profiel_aangemeld` datetime NOT NULL,
  `profiel_aangepast` datetime NOT NULL,
  `profiel_activatiecode` varchar(20) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_geactiveerd` tinyint(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `profiel_naam` (`profiel_naam`),
  KEY `profiel_gebruikersnaam` (`profiel_gebruikersnaam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `profielen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `reply`
--

CREATE TABLE `reply` (
  `reply_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `reply_bericht` blob NOT NULL,
  `reply_aangemaakt` datetime NOT NULL,
  `reply_aangepast` datetime NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`reply_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reply`
--


--
-- Beperkingen voor gedumpte tabellen
--

--
-- Beperkingen voor tabel `berichten`
--
ALTER TABLE `berichten`
  ADD CONSTRAINT `berichten_ibfk_1` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `connect_bericht_reply` (`bericht_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `catogorieen`
--
ALTER TABLE `catogorieen`
  ADD CONSTRAINT `catogorieen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`catogorie_id`) REFERENCES `connect_catogorie_bericht` (`catogorie_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_bericht_reply`
--
ALTER TABLE `connect_bericht_reply`
  ADD CONSTRAINT `connect_bericht_reply_ibfk_6` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `reply` (`reply_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_bericht_reply_ibfk_5` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--
ALTER TABLE `connect_catogorie_bericht`
  ADD CONSTRAINT `connect_catogorie_bericht_ibfk_2` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_catogorie_bericht_ibfk_1` FOREIGN KEY (`catogorie_id`) REFERENCES `catogorieen` (`catogorie_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_groep_profiel`
--
ALTER TABLE `connect_groep_profiel`
  ADD CONSTRAINT `connect_groep_profiel_ibfk_3` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_groep_profiel_ibfk_2` FOREIGN KEY (`groep_id`) REFERENCES `groepen` (`groep_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_profiel_bericht`
--
ALTER TABLE `connect_profiel_bericht`
  ADD CONSTRAINT `connect_profiel_bericht_ibfk_2` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_profiel_bericht_ibfk_1` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_reply_profiel`
--
ALTER TABLE `connect_reply_profiel`
  ADD CONSTRAINT `connect_reply_profiel_ibfk_2` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_reply_profiel_ibfk_1` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `reply` (`reply_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `groepen`
--
ALTER TABLE `groepen`
  ADD CONSTRAINT `groepen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`groep_id`) REFERENCES `connect_groep_profiel` (`groep_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `profielen`
--
ALTER TABLE `profielen`
  ADD CONSTRAINT `profielen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `connect_profiel_bericht` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `reply`
--
ALTER TABLE `reply`
  ADD CONSTRAINT `reply_ibfk_1` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `connect_reply_profiel` (`reply_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.