Query was empty.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

24/04/2014 11:31:56
Quote Anchor link
Geachten,

Excuses als dit een domme vraag is. Loop nu al dagen te zoeken naar antwoorden, maar ik kom niks verder.

Ik gebruik Core CMS. Deze is ooit geschreven door een Zweed en het werkt allemaal geweldig. Enige probleem is dat ik nu de previous/next-button wil gebruiken om door tags te gaan, niet door entries. Tags zijn opgeslagen in de database als een getal (tag_id) in entry2tag. Heb nu zelf een deel van de code verplaatst en een poging gedaan om de originele code te veranderen, maar wat ik ook doe nu, ik krijg alleen 'Query was empty'. Alle tips zijn meer dan welkom.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?php
[code]<?php

$b
= $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
    $isPerma = true;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }


    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        $data_tags = mysql_query("SELECT entry_id,entry_title FROM core_entries WHERE entry_show = 1 ORDER BY entry_position DESC") or die(mysql_error());

    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_tags,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['entry_id']);
        }

    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);

    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$id);
        $entry_id       = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t              = $e["entry_date"];
        $y              = substr($t,0,4);
        $m              = substr($t,5,2);
        $d              = substr($t,8,2);
        $entry_date     = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text     = $e['entry_text'];
        $entry_extra1   = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2   = $e['entry_extra2'];
        $entry_client   = $e['entry_client'];
        $entry_position = $e['entry_position'];
        $entry_hits     = $e['hits']+1;
        $entry_new      = $e['entry_new'];


        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }


        if($nice_permalinks) {
            $entry_perma = "$http".$entry_id;
        }
else {
            $entry_perma = "$http"."?entry=$entry_id";
        }


        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");

        $tag_str = "";

            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }


            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }


    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);

}


if($isPerma) {
echo "<a class=\"index-link\" href=\"$http\">back to index</a>";
}


$result2 = mysql_query($myQuery) or die($myQuery."<br/><br/>".mysql_error());
?>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:48:17
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2014 11:35:04
Quote Anchor link
De uit te voeren query is blijkbaar leeg.

Misschien wat makkelijker als je er een regelnummer bij geeft.

Ik mis ook overal de foutafhandeling.
Gewijzigd op 24/04/2014 11:36:24 door - SanThe -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

24/04/2014 11:43:35
Quote Anchor link
En, kijk naar je query kleurtjes.
 
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

28/04/2014 13:08:39
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Ben bezig geweest om alle errors weg te werken. Krijg nu geen query was empty meer, maar heb nu wel twee nieuwe errors waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen:

'Notice: Undefined offset: 1 in /home/core/functions/get_entry.php on line 108' en bij het klikken op previous: 'Invalid id, no entry to be shown'. Next doet helemaal niks.

Code zoals het nu is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php

  error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
  ini_set("display_errors", 1);
  // the rest of your script...
  
$b = $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        
    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $entry_id        = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t                = $e["entry_date"];
        $y                 = substr($t,0,4);
        $m                 = substr($t,5,2);
        $d                 = substr($t,8,2);
        $entry_date        = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text        = $e['entry_text'];
        $entry_extra1    = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2    = $e['entry_extra2'];
        $entry_client    = $e['entry_client'];
        $entry_position    = $e['entry_position'];
        $entry_hits        = $e['hits']+1;
        $entry_new        = $e['entry_new'];
        
        
        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }

        
        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");
                
        $tag_str = "";
            
            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }

            
            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

                    $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id ORDER BY tag_id DESC") or die(mysql_error());
      
    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_e2t,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['tag_id']);
        }
      
    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);
  
    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$tag_id);
        
        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);
    
}


?>


Alle hulp is meer dan welkom.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2014 13:16:11
Quote Anchor link
$array[$index + 1] (is hier $array[1]) zal niet bestaan in regel 108 $return['next'] = $array[$index + 1];
 
Erwin H

Erwin H

28/04/2014 14:22:36
Quote Anchor link
Pepijn --- op 24/04/2014 11:43:35:
En, kijk naar je query kleurtjes.

Klok horen luiden....?

Daar is niets mis mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.