Query was empty.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

24/04/2014 11:31:56
Quote Anchor link
Geachten,

Excuses als dit een domme vraag is. Loop nu al dagen te zoeken naar antwoorden, maar ik kom niks verder.

Ik gebruik Core CMS. Deze is ooit geschreven door een Zweed en het werkt allemaal geweldig. Enige probleem is dat ik nu de previous/next-button wil gebruiken om door tags te gaan, niet door entries. Tags zijn opgeslagen in de database als een getal (tag_id) in entry2tag. Heb nu zelf een deel van de code verplaatst en een poging gedaan om de originele code te veranderen, maar wat ik ook doe nu, ik krijg alleen 'Query was empty'. Alle tips zijn meer dan welkom.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?php
[code]<?php

$b
= $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
    $isPerma = true;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }


    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        $data_tags = mysql_query("SELECT entry_id,entry_title FROM core_entries WHERE entry_show = 1 ORDER BY entry_position DESC") or die(mysql_error());

    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_tags,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['entry_id']);
        }

    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);

    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$id);
        $entry_id       = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t              = $e["entry_date"];
        $y              = substr($t,0,4);
        $m              = substr($t,5,2);
        $d              = substr($t,8,2);
        $entry_date     = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text     = $e['entry_text'];
        $entry_extra1   = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2   = $e['entry_extra2'];
        $entry_client   = $e['entry_client'];
        $entry_position = $e['entry_position'];
        $entry_hits     = $e['hits']+1;
        $entry_new      = $e['entry_new'];


        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }


        if($nice_permalinks) {
            $entry_perma = "$http".$entry_id;
        }
else {
            $entry_perma = "$http"."?entry=$entry_id";
        }


        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");

        $tag_str = "";

            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }


            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }


    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);

}


if($isPerma) {
echo "<a class=\"index-link\" href=\"$http\">back to index</a>";
}


$result2 = mysql_query($myQuery) or die($myQuery."<br/><br/>".mysql_error());
?>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:44:33
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2014 11:35:04
Quote Anchor link
De uit te voeren query is blijkbaar leeg.

Misschien wat makkelijker als je er een regelnummer bij geeft.

Ik mis ook overal de foutafhandeling.
Gewijzigd op 24/04/2014 11:36:24 door - SanThe -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

24/04/2014 11:43:35
Quote Anchor link
En, kijk naar je query kleurtjes.
 
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

28/04/2014 13:08:39
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Ben bezig geweest om alle errors weg te werken. Krijg nu geen query was empty meer, maar heb nu wel twee nieuwe errors waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen:

'Notice: Undefined offset: 1 in /home/core/functions/get_entry.php on line 108' en bij het klikken op previous: 'Invalid id, no entry to be shown'. Next doet helemaal niks.

Code zoals het nu is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php

  error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
  ini_set("display_errors", 1);
  // the rest of your script...
  
$b = $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        
    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $entry_id        = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t                = $e["entry_date"];
        $y                 = substr($t,0,4);
        $m                 = substr($t,5,2);
        $d                 = substr($t,8,2);
        $entry_date        = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text        = $e['entry_text'];
        $entry_extra1    = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2    = $e['entry_extra2'];
        $entry_client    = $e['entry_client'];
        $entry_position    = $e['entry_position'];
        $entry_hits        = $e['hits']+1;
        $entry_new        = $e['entry_new'];
        
        
        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }

        
        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");
                
        $tag_str = "";
            
            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }

            
            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

                    $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id ORDER BY tag_id DESC") or die(mysql_error());
      
    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_e2t,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['tag_id']);
        }
      
    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);
  
    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$tag_id);
        
        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);
    
}


?>


Alle hulp is meer dan welkom.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2014 13:16:11
Quote Anchor link
$array[$index + 1] (is hier $array[1]) zal niet bestaan in regel 108 $return['next'] = $array[$index + 1];
 
Erwin H

Erwin H

28/04/2014 14:22:36
Quote Anchor link
Pepijn --- op 24/04/2014 11:43:35:
En, kijk naar je query kleurtjes.

Klok horen luiden....?

Daar is niets mis mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.