Query was empty.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

24/04/2014 11:31:56
Quote Anchor link
Geachten,

Excuses als dit een domme vraag is. Loop nu al dagen te zoeken naar antwoorden, maar ik kom niks verder.

Ik gebruik Core CMS. Deze is ooit geschreven door een Zweed en het werkt allemaal geweldig. Enige probleem is dat ik nu de previous/next-button wil gebruiken om door tags te gaan, niet door entries. Tags zijn opgeslagen in de database als een getal (tag_id) in entry2tag. Heb nu zelf een deel van de code verplaatst en een poging gedaan om de originele code te veranderen, maar wat ik ook doe nu, ik krijg alleen 'Query was empty'. Alle tips zijn meer dan welkom.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?php
[code]<?php

$b
= $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
    $isPerma = true;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }


    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        $data_tags = mysql_query("SELECT entry_id,entry_title FROM core_entries WHERE entry_show = 1 ORDER BY entry_position DESC") or die(mysql_error());

    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_tags,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['entry_id']);
        }

    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);

    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$id);
        $entry_id       = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t              = $e["entry_date"];
        $y              = substr($t,0,4);
        $m              = substr($t,5,2);
        $d              = substr($t,8,2);
        $entry_date     = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text     = $e['entry_text'];
        $entry_extra1   = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2   = $e['entry_extra2'];
        $entry_client   = $e['entry_client'];
        $entry_position = $e['entry_position'];
        $entry_hits     = $e['hits']+1;
        $entry_new      = $e['entry_new'];


        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }


        if($nice_permalinks) {
            $entry_perma = "$http".$entry_id;
        }
else {
            $entry_perma = "$http"."?entry=$entry_id";
        }


        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");

        $tag_str = "";

            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }


            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }


    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);

}


if($isPerma) {
echo "<a class=\"index-link\" href=\"$http\">back to index</a>";
}


$result2 = mysql_query($myQuery) or die($myQuery."<br/><br/>".mysql_error());
?>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:19:24
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2014 11:35:04
Quote Anchor link
De uit te voeren query is blijkbaar leeg.

Misschien wat makkelijker als je er een regelnummer bij geeft.

Ik mis ook overal de foutafhandeling.
Gewijzigd op 24/04/2014 11:36:24 door - SanThe -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

24/04/2014 11:43:35
Quote Anchor link
En, kijk naar je query kleurtjes.
 
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

28/04/2014 13:08:39
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Ben bezig geweest om alle errors weg te werken. Krijg nu geen query was empty meer, maar heb nu wel twee nieuwe errors waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen:

'Notice: Undefined offset: 1 in /home/core/functions/get_entry.php on line 108' en bij het klikken op previous: 'Invalid id, no entry to be shown'. Next doet helemaal niks.

Code zoals het nu is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php

  error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
  ini_set("display_errors", 1);
  // the rest of your script...
  
$b = $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        
    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $entry_id        = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t                = $e["entry_date"];
        $y                 = substr($t,0,4);
        $m                 = substr($t,5,2);
        $d                 = substr($t,8,2);
        $entry_date        = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text        = $e['entry_text'];
        $entry_extra1    = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2    = $e['entry_extra2'];
        $entry_client    = $e['entry_client'];
        $entry_position    = $e['entry_position'];
        $entry_hits        = $e['hits']+1;
        $entry_new        = $e['entry_new'];
        
        
        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }

        
        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");
                
        $tag_str = "";
            
            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }

            
            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

                    $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id ORDER BY tag_id DESC") or die(mysql_error());
      
    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_e2t,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['tag_id']);
        }
      
    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);
  
    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$tag_id);
        
        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);
    
}


?>


Alle hulp is meer dan welkom.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2014 13:16:11
Quote Anchor link
$array[$index + 1] (is hier $array[1]) zal niet bestaan in regel 108 $return['next'] = $array[$index + 1];
 
Erwin H

Erwin H

28/04/2014 14:22:36
Quote Anchor link
Pepijn --- op 24/04/2014 11:43:35:
En, kijk naar je query kleurtjes.

Klok horen luiden....?

Daar is niets mis mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.