query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Velixr

velixr

01/02/2005 13:30:00
Quote Anchor link
ik wil via een zoekformuliertje mensen laten zoeken in mijn dbase.
ik gebruik daarvoor t volgende formuliertje:
<form action="search2.php" method="post">
<input type="text" name="trefwoord" value="" size="30"><br>
<input type="Submit" value="Zoeken">
<input type="Button" value="Terug" onclick="javascript:history.back();">
</form>

Vervolgens wil ik de waarde 'trefwoord' meenemen in mijn query, ik gebruik daarvoor onderstaande query:

$sql = "SELECT * FROM `".$mysql_table."` WHERE " . $_POST["trefwoord"]" ORDER BY `nr` DESC";

Maaar die query geeft een Parse error...
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:53:37
 
Eris -

Eris -

01/02/2005 13:34:00
Quote Anchor link
je bent ergens een . vergeten
^^

$sql = "SELECT * FROM `".$mysql_table."` WHERE " . $_POST["trefwoord"] . " ORDER BY `nr` DESC
 
Velixr

velixr

01/02/2005 14:03:00
Quote Anchor link
Kijk daar kom ik mee verder; ik gebruik nu de volgende query:
$sql = "SELECT * FROM `".$mysql_table."` WHERE " . $_POST["trefwoord"] . " ORDER BY `nr` DESC";

probleem dat ik nu echter krijg bij het uitvoeren van de query is:
Unknown column 'wie' in 'where clause'

noot: 'wie' is in dit geval de invoer in het zoekformuliertje.
Kan deze melding komen doordat er bv geen wie bestaat, en ik jokertekens moet gebruiken?
Hoe gebruik die dan?
Echter blijft het raar omdat de error het heeft over een unknown column.
 
Eris -

Eris -

01/02/2005 14:06:00
Quote Anchor link
Je moet een kollom opgeven waar de trefwoord voor moet komen
 
Velixr

velixr

01/02/2005 14:10:00
Quote Anchor link
excuus, ik kan je eventjes niet volgen.
Wat bedoel je met "Je moet een kollom opgeven waar de trefwoord voor moet komen"
 
Roy Bongers

Roy Bongers

01/02/2005 16:43:00
Quote Anchor link
$sql = "SELECT * FROM `".$mysql_table."` WHERE " . $_POST["trefwoord"] . " ORDER BY `nr` DESC";

Je kan niet gewoon WHERE iets ORDER BY doen
WHERE kolomnaam = " . $_POST["trefwoord"] . "
zal wel werken :). wil je meerdere kolom namen dan kun je er nog een OR of AND aan toevoegen.

WHERE kolom1 = " . $_POST["trefwoord"] . " OR kolom2 = " . $_POST["trefwoord"] . "
 
Velixr

velixr

01/02/2005 16:57:00
Quote Anchor link
helaas krijg deze melding:

Unknown column 'wie' in 'where clause'

noot: 'wie' is in dit geval de invoer in het zoekformuliertje.
+
Kan deze melding komen doordat er bv geen wie bestaat, en ik jokertekens moet gebruiken?
Hoe gebruik die dan?
 
Legolas

Legolas

01/02/2005 17:03:00
Quote Anchor link
WHERE kolomnaam = 'wie'
 
Velixr

velixr

01/02/2005 18:47:00
Quote Anchor link
Legolas:
WHERE kolomnaam = 'wie'

dat wil niet werken omdat 'wie' variabel is en komt uit het invoerveld van het formulier
 

15/02/2005 10:20:00
Quote Anchor link
Luister slimmert.... je moet de waarde die je opgeeft uit een veld laten lezen, en dat veld moet in je database bestaan. Het spijt me, maar ik vind dit best wel een waardeloos probleem..... :S

Dus gewoon:

mysql_query("SELECT * FROM '".Database."' WHERE kolomnaam ='".opgegeven_waarde."'");

kolomnaam is de naam van de kolom waar hij de opgegeven waarde mee moet vergelijken.
 
Han eev

Han eev

15/02/2005 15:08:00
Quote Anchor link
mysql_query("SELECT * FROM '".tababelnaam."' WHERE kolomnaam ='".opgegeven_waarde."'");

neit databse
 
Roderik

Roderik

15/02/2005 15:16:00
Quote Anchor link
[qoute=HAN]
mysql_query("SELECT * FROM '".tababelnaam."' WHERE kolomnaam ='".opgegeven_waarde."'");

neit databse[/qoute]

verbetering tabelnaam =P

moet het persee ook tussen puntjes?

[edit: ik kan geen ubb code =P]
Gewijzigd op 15/02/2005 15:17:00 door Roderik
 
Legolas

Legolas

15/02/2005 17:15:00
Quote Anchor link
mysql_query("SELECT * FROM 'tababelnaam' WHERE kolomnaam = '". $waarde ."'");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.