Quick Question

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 11:39:00
Quote Anchor link
andif
kan je dat gebruiken ???
want ik moet meerdere databases vernieuwen dus wil ze in een rij zetten,
dus zeg maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
    if ( @mysql_query('UPDATE kmemo SET info = \''.$memo.'\' WHERE memoid = \''.$memoid.'\'') )
and if (nog een update query)
{

dan dit
}
else
Gewijzigd op 14/06/2004 11:52:00 door P.v.Denzel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:50:49
 
Bram Z

Bram Z

14/06/2004 11:42:00
Quote Anchor link
Wa betekent die andif en blaat :S
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 11:54:00
Quote Anchor link
als ik die en die heb
en
bij die andere dat
dan wil ik die
anders
laat dan maar zitten

Snap je het nog....???
 
B a s
Beheerder

B a s

14/06/2004 12:18:00
Quote Anchor link
ehm dat doe je zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if (mysql_query("...") && mysql_query("..."))
{

    // goed
}
else
{
   // fout
}
?>


Gebruik je dus && voor ;) Als je OF wil doen isset ||.. Super no0b maak je waar peter :D
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 12:31:00
Quote Anchor link
Allraidy then, lets raidy to rumble :P
Gewijzigd op 14/06/2004 12:40:00 door P.v.Denzel
 
Arend a

Arend a

14/06/2004 12:53:00
Quote Anchor link
bassie
ik denk dat peter elsif bedoeld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

if ($a > $b) {
   print "a is groter dan b";
}
elseif ($a == $b) {
   print "a is gelijk aan b";
}
else {
   print "a is kleiner dan b";
}


?>


Voor de rip-puristen onder ons: dit is gejat uit de GPL gelicenceerde handleiding van www.php.net; zie ook de copyright informatie aldaar.
Gewijzigd op 14/06/2004 12:55:00 door Arend a
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 13:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    include "connect.php";
   $hard = "UPDATE khsid SET hsid = \''.$hsid.'\' WHERE hsid = \''.$hsid.'\' and relid = \''.$relid.'.'";
   $comp = "UPDATE kcomponent SET hsid = \''.$hsid.'\' WHERE hsid = \''.$hsid.'\' and relid = \''.$relid.'.'";
   $memo = "UPDATE kmemo SET hsid = \''.$hsid.'\' WHERE hsid = \''.$hsid.'\' and relid = \''.$relid.'.'";
    if (( @mysql_query('$hard')) && ( @mysql_query('$comp')) && ( @mysql_query('$memo') ))  
        {

        header('location: bedankt.htm');
        exit;
    }

    else
    {
        echo "Er ging iets fout.";
        echo "$hsid<br>";
        echo "$relid";
    }

?>

Probleem is nu bijvoorbeeld als er geen memo aanwezig is dan wil hij hem toch updaten lijkt mij maar er zit niks in, gaat hij dan naar else???
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 13:40:00
Quote Anchor link
hij gaat al fout bij $hard dus ik denk dat ik dat al best fout heb wie kan mij de juiste query geven ervoord, ik heb
if (( mysql_query('$hard') or die (mysql_error()))
dus nu even vragen hoe het wel moet...
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 13:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    include "connect.php";
   $hard = "UPDATE khsid SET hsid = '$hsid' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
   $comp = "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
   $memo = "UPDATE kmemo SET hsid = '$hsid' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
    if (( mysql_query("$hard") or die (mysql_error())) && ( mysql_query("$comp") or die (mysql_error())) && ( mysql_query("$memo") or die (mysql_error() )))  
        {

        header('location: bedankt.htm');
        exit;
    }

    else
    {
        echo "Er ging iets fout.";
        echo "$hsid<br>";
        echo "$relid";
    }

?>

weer veranderingen aan gebracht.... hij werkt bijna perfect gaat zelfs naar bedankt.htm maar hij heeft niks vernieuwt :S
 
B a s
Beheerder

B a s

14/06/2004 14:01:00
Quote Anchor link
dan ga je $hsid en $relid etc. echo-en om te kijken of daar wel iets in zit..

zit er niks in dan weet je dat het daar door komt..

als er wel wat staat echo dan doe je nadat je de queries hebt gedefineerd:

echo "hard: " . $hard . "<P>";
echo "comp: " . $comp . "<P>";
echo "memo: " . $memo . "<P>";

Ga kijken wattie dan doet..
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

14/06/2004 14:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
    include "connect.php";
   $hard = "UPDATE khsid SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
   $comp = "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
   $memo = "UPDATE kmemo SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
    if (( mysql_query("$hard")) && ( mysql_query("$comp")) && ( mysql_query("$memo")))  
        {

        echo "$hard <br> $comp <br> $memo";
    }

    else
    {
        echo "Er ging iets fout.";
        echo "$hsid<br>";
        echo "$relid";
    }

?>

en hij spuugt uit

UPDATE khsid SET hsid = 'tekst' WHERE hsid = 'AISNB01=' and relid = '1000b'
UPDATE kcomponent SET hsid = 'tekst' WHERE hsid = 'AISNB01=' and relid = '1000b'
UPDATE kmemo SET hsid = 'tekst' WHERE hsid = 'AISNB01=' and relid = '1000b'
Gewijzigd op 14/06/2004 15:23:00 door P.v.Denzel
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

16/06/2004 09:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    include "connect.php";
   $sql1 = "UPDATE khsid SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
   $sql2 = "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
   $sql3 = "UPDATE kmemo SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
  
$res1 = mysql_query($sql1)or die (mysql_error());
$res2 = mysql_query($sql2)or die (mysql_error());
$res3 = mysql_query($sql3)or die (mysql_error());

$resall = "$res1, $res2, $res3";

if ($resall)
        {

        echo "$hsid1 <br> $relid <br> $resall";
    }

    else
    {
        echo "Er ging iets fout.";
        echo "$hsid<br>";
        echo "$relid";
    }

?>

Nu lijkt het dat alles wel goed gaat want hij geeft dit aan
hoi
12345
1, 1, 1
wat betekend de 1???
hij veranderd dus helemaal niks in de database

Wie o wie kan me helpen

Sorry, ik dacht dat dit een quick question zou worden
 

16/06/2004 09:30:00
Quote Anchor link
arend bestaat and if niet dan? want die bestaat wel wel in mysql.
 

16/06/2004 09:56:00
Quote Anchor link
en heb je dit ook geprobeerd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
   $sql1
= "UPDATE khsid SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";

$res1 = mysql_query($sql1)or die (mysql_error());

   $sql2 = "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";

$res2 = mysql_query($sql2)or die (mysql_error());

   $sql3 = "UPDATE kmemo SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
    
$res3 = mysql_query($sql3)or die (mysql_error());
?>
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

16/06/2004 10:10:00
Quote Anchor link
ik stuur het volgens mij verkeerd door.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?                    echo "<form action='hsgewijzigd.php?relid=$relid&hsid=$hsid$hsid1=$hsid1' method='post'>";
echo "<input type='text' name=hsid1 value='$_POST[hsid1]'><br><br>";
//etc
//en dan het wijzig gedeelte is


include "connect.php";
   $sql1 = "UPDATE khsid SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";  

$res1 = mysql_query($sql1)or die (mysql_error());  

   $sql2 = "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";  

$res2 = mysql_query($sql2)or die (mysql_error());  

   $sql3 = "UPDATE kmemo SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";  
    
$res3 = mysql_query($sql3)or die (mysql_error());  


$resall = "$res1, $res2, $res3";

if ($resall)
        {

        echo "$sql1<br>$sql2<br>$sql3<br>";
        echo "$hsid1 <br> $relid <br> $resall";
    }

    else
    {
        echo "Er ging iets fout.";
        echo "$hsid<br>";
        echo "$relid";
    }

?>

en dan komt eruit
UPDATE khsid SET hsid = 'WS03' WHERE hsid = 'WS01=' and relid = '12345'
UPDATE kcomponent SET hsid = 'WS03' WHERE hsid = 'WS01=' and relid = '12345'
UPDATE kmemo SET hsid = 'WS03' WHERE hsid = 'WS01=' and relid = '12345'
WS03
12345
1, 1, 1
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

16/06/2004 10:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
   $sql2
= "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid1' WHERE hsid = '$hsid' and relid = '$relid'";
// heb ik van gemaakt
   $sql2 = "UPDATE kcomponent SET hsid = '$hsid1' WHERE relid = '$relid'";
?>

nu doet hij het wel dus het zit hem in de hsid gedeelte maar wat???
 

16/06/2004 11:10:00
Quote Anchor link
die and werkt blijkbaar dus niet
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

17/06/2004 11:28:00
Quote Anchor link
Het is opgelost er zat een fout in de url adress hij las erna een = en daarom kon hij hem niet vinden.
Sorry voor de overlast
 
Bram Z

Bram Z

17/06/2004 11:52:00
Quote Anchor link
HAHA :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.