Raar foutje in magento cart script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

28/02/2016 18:07:59
Quote Anchor link
Bij mijn winkel abcwinkel.nl is een probleem met een artikelen uit de winkelwagen verwijderen.
Als je het winkelwagentje popupje gebruikt(volgensmij ajax) boven aan naast account, kan je geen artikelen aanpassen of verwijderen.

Dit kan wel in het volgende winkelwagentje:
https://www.abcwinkel.nl/checkout/cart/

Mijn error log zegt het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
a:5:{i:0;s:16:"Invalid form key";i:1;s:823:"#0 /var/www/magento/app/code/core/Mage/Checkout/controllers/CartController.php(604): Mage::throwException('Invalid form ke...')
#1 /var/www/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(418): Mage_Checkout_CartController->ajaxDeleteAction()
#2 /var/www/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(254): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('ajaxDelete')
#3 /var/www/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(172): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#4 /var/www/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(365): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#5 /var/www/magento/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#6 /var/www/magento/index.php(83): Mage::run('', 'store')
#7 {main}";s:3:"url";s:119:"/checkout/cart/ajaxDelete/id/174/uenc/aHR0cHM6Ly93d3cuYWJjd2lua2VsLm5sLzY0LWxlZC1zLXZlcmxpY2h0aW5nLXNldC12YW4tNC5odG1s/";s:11:"script_name";s:10:"/index.php";s:4:"skin";s:5:"dutch";}


Iemand enig idee waar het aan kan liggen en hoe ik het op kan lossen?

Groet, Jasper
Gewijzigd op 28/02/2016 18:08:23 door
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:12:18
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2016 21:17:35
Quote Anchor link
Invalid form key

Waarschijnlijk worden formulieren beschermd met CSRF tokens of soortgelijk iets? Mogelijk staan er meerdere forms op één pagina die roet in het eten gooien? Mogelijk wordt een resource niet gevonden (afbeelding?) waardoor de 404 pagina wordt geladen waarin weer een form zit met een token? Legio mogelijkheden. Controleer eerst op je pagina zonder fouten laadt.
 

28/02/2016 22:02:58
Quote Anchor link
Ik krijg vanuit magento de algemene foutmelding:
There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.
Error log record number: 753110395113

Dat log number heb ik in de vorige post geplaatst.
Kan ik het script niet zo aanpassen dat het niet meer via deze link gaat:
https://www.abcwinkel.nl/checkout/cart/ajaxDelete/id/175/uenc/aHR0cHM6Ly93d3cuYWJjd2lua2VsLm5sL2NoZWNrb3V0L2NhcnQv/
Maar via deze?
https://www.abcwinkel.nl/checkout/cart/delete/id/175/uenc/aHR0cHM6Ly93d3cuYWJjd2lua2VsLm5sL2NoZWNrb3V0L2NhcnQv/

De delete werkt dus wel maar de ajax delete niet.

Toevoeging op 28/02/2016 22:11:06:

Edit: Kon gemakkelijk door deze line aan te passen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $this->getAjaxDeleteUrl() ?>" title="<?php echo Mage::helper('core')->quoteEscape($this->__('Remove This Item')) ?>"


Naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $this->getDeleteUrl() ?>" title="<?php echo Mage::helper('core')->quoteEscape($this->__('Remove This Item')) ?>"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.