radio button veranderen naar normale button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Marvin groothuis

marvin groothuis

10/09/2020 16:03:13
Quote Anchor link
- Ariën - op 10/09/2020 16:01:07:
Lol....
Dat is geen browser.

(koffietijd?)


Lekker, maarja dit schiet ook niet op. En het is ook lastig uit leggen op deze manier.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:12:27
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/09/2020 16:14:11
Quote Anchor link
Marvin groothuis op 10/09/2020 15:55:58:
- Ariën - op 10/09/2020 15:53:29:
Zoals ik zeg.
Klik maar eens op een label, en je activeert het input-element.


Afbeelding

Hahaha ... je klikte in de code op het woord 'label'.

You just made my day :-)))

Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/09/2020 16:18:28
Quote Anchor link
Maak anders eens een JavaScript/CSS mock-up met je probleem.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/09/2020 17:34:18
Quote Anchor link
Wellicht nog een tip: op het moment dat je meerdere elementen hebt waarbij je op eenzelfde event wilt reageren, dan beginnen id's misschien tekort te schieten. Het is dan wellicht beter of handiger om een CSS-class te gebruiken. Hierbij kun je ook een js-prefix opnemen zodat je weet dat deze interactie heeft met JavaScript(-events).

Dus in plaats van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#gridCheck1,#gridCheck2,#gridCheck3').click(function() { ... }

Zou je zoiets kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.js-menu').click(function() { ... }

Bijkomend voordeel is dat deze oplossing "schaalbaar" is. Wanneer je een extra tab/menu/whatever bijmaakt in HTML-code ben je direct klaar en hoef je je JavaScript-code verder niet aan te passen, het is dan niet nodig om een extra identifier toe te voegen zoals bij id's het geval was.

EDIT: en als je verschillende groeperingen hebt die je in afzondering wilt bedienen, dan zou je een "container" bij kunnen maken (een omvattende div) met hierin eventueel wel een id, om zo voor elke groepering een unieke identificatie te hebben.
Gewijzigd op 10/09/2020 17:35:59 door Thomas van den Heuvel
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.