rand() werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 12:40:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een roulette script, en die is ookal bijna af :), maar het cijfer blijft de hele tijd hetzelfde (of bijna de hele tijd)

Ik weet dat het niet aan de code ligt, want die is zover ik weet helemaal goed :S....

Waar kan het dan aanliggen?
Of heeft iemand anders een betere manier om een random getal tussen de 0 en de 36 te krijgen?
Gewijzigd op 16/12/2004 15:55:00 door Bart Waarom verplicht
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:19:01
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 12:51:00
Quote Anchor link
rand(0,36); zou het gewo0n moeten doen ...
 
Rick

Rick

04/07/2004 13:03:00
Quote Anchor link
misschien heb je een oude php versie?
voor versie 4.2 moest je random namelijk zelf seeden omdat ie anders niet echt random was
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:11:00
Quote Anchor link
PHP Version 4.3.4

:S
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:17:00
Quote Anchor link
Misschien komt het doordat het in een submit zit ofzo? Want dan krijg ik ook telkens hetzelfde nummer :S?
Gewijzigd op 04/07/2004 13:32:00 door Bart Waarom verplicht
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 13:22:00
Quote Anchor link
Soms kan jah,
de kans op bv 36 is 1/36 = 2,7777777777777777777777777777778 %.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 14:06:00
Quote Anchor link
Maar niet als je em 5-10 keer achter elkaar krijg (min.)
 
Appz

Appz

04/07/2004 15:32:00
Quote Anchor link
het moet werken!

probeer hetvolgende eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
//getallen
$getal = rand(0,37);
if($getal > 36) {echo "00";
   }
else {
     echo $getal;
   };
  
echo "<br><br>";


// kijken of getal rood of zwart is
$a = array(1, 3, 5, 7, 9, 12 , 14, 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28 , 30 , 32 , 34 , 36);

if (in_array($getal, $a, true)) {
      echo "rood";
}

else {
    echo "zwart";
    } ;

echo "<br><br>";

// kijken of getal hoger of lager is dan 18
if ($getal >18 and $getal <37) {
echo "hoog";
}
else {
echo "laag"; }

?>


voorbeeld staat op:
www.deliefhebbers.nl/table.php

nog geen rekening gehouden met de 0 en 00..
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 03:38:00
Quote Anchor link
Het probleem is, is dat ik telkens hetzelfde getal krijg....

het script zelf is verder goed..
Gewijzigd op 05/07/2004 09:17:00 door Bart Waarom verplicht
 
Appz

Appz

05/07/2004 09:19:00
Quote Anchor link
Laat dan eens een voorbeeld van je script zien, of post hem hier.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank: &nbsp;&nbsp;<b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Mitch X

Mitch X

05/07/2004 17:21:00
Quote Anchor link
Dan moet je met 'lagen' werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if(true)
{

   if(true)
   {

      if(true)
      {

         # Code
      }
   }
}

?>

Zo kan je wel zien of het goed gaat :)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:25:00
Quote Anchor link
Dat doe ik al -_-
 
Dbr Br

Dbr Br

05/07/2004 18:01:00
Quote Anchor link
En als je hem dan wel eens doet seeden?


srand((int)microtime()*1234567);
$randnum = rand(33,255)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 18:05:00
Quote Anchor link
OOk niet :S...
 

27/11/2004 15:14:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Daniel

Daniel

27/11/2004 17:47:00
Quote Anchor link
bij roulette hoef je niet persee op een getal te zette je kunt ook op een kleur zette rood/zwart
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

27/11/2004 18:12:00
Quote Anchor link
Dit topic is al heeeel oud en het probleem is ook llang verholpen...


Post: 04.07.2004 12:40
Nu: 27.11.2004 18:12

_-_'
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

16/12/2004 14:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&PHPSESSID=2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD="POST" ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1"><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba" />
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.