rand() werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 12:40:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een roulette script, en die is ookal bijna af :), maar het cijfer blijft de hele tijd hetzelfde (of bijna de hele tijd)

Ik weet dat het niet aan de code ligt, want die is zover ik weet helemaal goed :S....

Waar kan het dan aanliggen?
Of heeft iemand anders een betere manier om een random getal tussen de 0 en de 36 te krijgen?
Gewijzigd op 16/12/2004 15:55:00 door Bart Waarom verplicht
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:29:11
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 12:51:00
Quote Anchor link
rand(0,36); zou het gewo0n moeten doen ...
 
Rick

Rick

04/07/2004 13:03:00
Quote Anchor link
misschien heb je een oude php versie?
voor versie 4.2 moest je random namelijk zelf seeden omdat ie anders niet echt random was
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:11:00
Quote Anchor link
PHP Version 4.3.4

:S
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:17:00
Quote Anchor link
Misschien komt het doordat het in een submit zit ofzo? Want dan krijg ik ook telkens hetzelfde nummer :S?
Gewijzigd op 04/07/2004 13:32:00 door Bart Waarom verplicht
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 13:22:00
Quote Anchor link
Soms kan jah,
de kans op bv 36 is 1/36 = 2,7777777777777777777777777777778 %.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 14:06:00
Quote Anchor link
Maar niet als je em 5-10 keer achter elkaar krijg (min.)
 
Appz

Appz

04/07/2004 15:32:00
Quote Anchor link
het moet werken!

probeer hetvolgende eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
//getallen
$getal = rand(0,37);
if($getal > 36) {echo "00";
   }
else {
     echo $getal;
   };
  
echo "<br><br>";


// kijken of getal rood of zwart is
$a = array(1, 3, 5, 7, 9, 12 , 14, 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28 , 30 , 32 , 34 , 36);

if (in_array($getal, $a, true)) {
      echo "rood";
}

else {
    echo "zwart";
    } ;

echo "<br><br>";

// kijken of getal hoger of lager is dan 18
if ($getal >18 and $getal <37) {
echo "hoog";
}
else {
echo "laag"; }

?>


voorbeeld staat op:
www.deliefhebbers.nl/table.php

nog geen rekening gehouden met de 0 en 00..
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 03:38:00
Quote Anchor link
Het probleem is, is dat ik telkens hetzelfde getal krijg....

het script zelf is verder goed..
Gewijzigd op 05/07/2004 09:17:00 door Bart Waarom verplicht
 
Appz

Appz

05/07/2004 09:19:00
Quote Anchor link
Laat dan eens een voorbeeld van je script zien, of post hem hier.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank: &nbsp;&nbsp;<b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Mitch X

Mitch X

05/07/2004 17:21:00
Quote Anchor link
Dan moet je met 'lagen' werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if(true)
{

   if(true)
   {

      if(true)
      {

         # Code
      }
   }
}

?>

Zo kan je wel zien of het goed gaat :)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:25:00
Quote Anchor link
Dat doe ik al -_-
 
Dbr Br

Dbr Br

05/07/2004 18:01:00
Quote Anchor link
En als je hem dan wel eens doet seeden?


srand((int)microtime()*1234567);
$randnum = rand(33,255)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 18:05:00
Quote Anchor link
OOk niet :S...
 

27/11/2004 15:14:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Daniel

Daniel

27/11/2004 17:47:00
Quote Anchor link
bij roulette hoef je niet persee op een getal te zette je kunt ook op een kleur zette rood/zwart
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

27/11/2004 18:12:00
Quote Anchor link
Dit topic is al heeeel oud en het probleem is ook llang verholpen...


Post: 04.07.2004 12:40
Nu: 27.11.2004 18:12

_-_'
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

16/12/2004 14:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&PHPSESSID=2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD="POST" ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1"><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba" />
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.