rare fout in de include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark

Mark

05/02/2009 13:22:00
Quote Anchor link
Mensen, ik heb nu deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
include "../safe_admin.php";
include "../begin.php";
?>

<br>
<h3>Voorpagina jeugd wijzigen</h3>
<br>
<br>
<h4>Wat op het moment de voorpagina is:</h4>
      <?php
        $result
= mysql_query ("SELECT * FROM jeugdvoorpagina")or die (mysql_error());
        while ($array = mysql_fetch_array($result))      
        {

          echo "?>
          <div style="
float: right;"><a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=verberg">Verbergen</a> | <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=bewerk">Bewerk</a> | <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=verwijder">Verwijder</a></div>
<h1>
            <
b> $array[titel]
            <
/b></h1>
            $array[tekst]
          [
code]<?php ";
        }
      ?>
      

<?php
include "
../eind.php";
?>


Deze geeft alleen deze foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/markvdli/domains/markvdlinden.nl/public_html/puntnl/login/jeugd/voorpagina.php on line 15

iemand enig idee wat dit inhoud?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 14:46:05
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2009 13:31:00
Quote Anchor link
Kijk naar de kleurtjes. Wat doet die ?> op regel 14?
 
Mark

Mark

05/02/2009 13:37:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost, ik weet niet wat maar het is opgelost!:P
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Mark

Mark

05/02/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Staat er niet meer, die doe ik alleen aan als er een probleem is. Ik wil niet dat mijn bezoeker er last van krijgt, en ik heb tot nu toe nog geen goed systeem gevonden dat die fouten verwerkt. Jij misschien? Ik weet zelf nog niet precies hoe je dat moet maken namelijk, nog niet in verdiept;)

Mvg, Mark
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2009 13:49:00
Quote Anchor link
In ieder geval moet een key in een array() tussen (enkele) quotes.

$array[titel]
Moet zijn:
$array['titel']

Daar hoor je een notice op te krijgen.
 
Mark

Mark

05/02/2009 13:51:00
Quote Anchor link
Hoort niet zo, dan krijg ik deze foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/markvdli/domains/markvdlinden.nl/public_html/puntnl/login/jeugd/voorpagina.php on line 29
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Dan zit er dus nog meer niet goed want dat hoort zeker wel zo.
En geef eens regels 28 en 29.

Ik heb jouw bovenstaand scriptje een beetje aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include('../safe_admin.php');
include('../begin.php');
echo '<br><h3>Voorpagina jeugd wijzigen</h3><br>
        <br><h4>Wat op het moment de voorpagina is:</h4>'
;
$sql = "SELECT * FROM jeugdvoorpagina";
$result = mysql_query ($sql);
if($result)
{

    while ($array = mysql_fetch_array($result))
    {

        echo '<div style="float: right;">
                <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=verberg">Verbergen</a> |
                <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=bewerk">Bewerk</a> |
                <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=verwijder">Verwijder</a>
            </div>
            <h1><b> '
. $array['titel'] . '</b></h1>' . $array['tekst'];
    }
}

else
{
    echo 'Error: ' . mysql_error();
}

include('../eind.php');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2009 14:29:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 05.02.2009 13:46:
Staat er niet meer, die doe ik alleen aan als er een probleem is. Ik wil niet dat mijn bezoeker er last van krijgt, en ik heb tot nu toe nog geen goed systeem gevonden dat die fouten verwerkt. Jij misschien? Ik weet zelf nog niet precies hoe je dat moet maken namelijk, nog niet in verdiept;)

Mvg, Mark

maag een debug modus ofzo, of controleer op je IP?
 
Mark

Mark

05/02/2009 15:35:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 05.02.2009 14:00:
Dan zit er dus nog meer niet goed want dat hoort zeker wel zo.
En geef eens regels 28 en 29.

Ik heb jouw bovenstaand scriptje een beetje aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include('../safe_admin.php');
include('../begin.php');
echo '<br><h3>Voorpagina jeugd wijzigen</h3><br>
        <br><h4>Wat op het moment de voorpagina is:</h4>'
;
$sql = "SELECT * FROM jeugdvoorpagina";
$result = mysql_query ($sql);
if($result)
{

    while ($array = mysql_fetch_array($result))
    {

        echo '<div style="float: right;">
                <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=verberg">Verbergen</a> |
                <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=bewerk">Bewerk</a> |
                <a href="http://puntnl.markvdlinden.nl/login/jeugd/voorpagina.php?opdracht=verwijder">Verwijder</a>
            </div>
            <h1><b> '
. $array['titel'] . '</b></h1>' . $array['tekst'];
    }
}

else
{
    echo 'Error: ' . mysql_error();
}

include('../eind.php');
?>


'k weet niet wat je doet, maar het werkt wel:P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

05/02/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 05.02.2009 15:35:
'k weet niet wat je doet, maar het werkt wel:P


Ga dan eens de PHP Handleiding doorlezen. Misschien snap je dan meer van PHP.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.