Rare Headers Already Sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 08:07:00
Quote Anchor link
Ik heb gisteren even een script van Lotte bekeken omdat 'ie een headers already sent melding gaf. Nu weet ik dit altijd op te lossen, maar in dit geval is het heel raar. Ik heb even het volgende scriptje laten uitvoeren en het geeft nog steeds de foutmelding. Script (geen spaties en enters ervoor):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
echo 'Testje';
?>


Quote:
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /path/test.php:1) in /path/test.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /path/test.php:1) in /path/test.php on line 2
Testje


Er wordt niks geinclude, als het goed is ook geen htaccess Handlers, geen toegevoegde reclame, geen frames, echt helemaal niks anders.

Iemand enig idee? Ik ben erg nieuwsgierig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:11:30
 
ArendJan

ArendJan

01/05/2006 08:17:00
Quote Anchor link
Dat is heel raar...

En het maakt ook niet uit als je de echo met quotes doet?

Ik zeg maar wat, want eigenlijk snap ik niet hoe tie een probleem kan geven...
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 08:24:00
Quote Anchor link
De echo heeft quotes :S
Maar dat kan sowieso niet uitmaken. De echo is al ná de melding, dus is niet relevant.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/05/2006 08:24:00
Quote Anchor link
Erik bij mij werkt het gewoon :s maar zou het niets te maken hebben met de php versie ofzo?
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 08:26:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het inderdaad met serverinstellingen te maken moet hebben, maar welke? De sessiondir in php.ini o.i.d.?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/05/2006 08:33:00
Quote Anchor link
Als je wil kan je jou instellinge vergelijke met die van mij (host topservers)
klik
 
Jelmer -

Jelmer -

01/05/2006 08:39:00
Quote Anchor link
Even wat standaard-oplossingen afgaan:
error_reporting(E_NONE); geprobeerd?
ob_start() geprobeerd?

IK denk eerlijk gezegd dat het een of andere gesmoorde foutmelding is van PHP. De foutmelding is vervangen door een spatie, of een enter, of misshien wel niets, maar hij komt er toch uit. Van die PHP init errors.

Misschien dat je nog kan proberen om in een htaccess bestand de automatische output buffering van PHP aan te zetten.
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 09:04:00
Quote Anchor link
Hmm gelukkig is het niet daadwerkelijk op mijn server, maar ik ben nieuwsgierig en help andere PHPhulpers graag (in dit geval lotte).

Ik vind het inderdaad ook een erg apart probleem...
 
ArendJan

ArendJan

01/05/2006 09:34:00
Quote Anchor link
En als je nu eerst een session_start in je pagina zet en dan een echo ? wat doet ie dan?
dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

session_start();

?>

<?php

echo 'testje';

?>


Geef tie dan ook de error?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 09:38:00
Quote Anchor link
Lieveschat, die echo is irrelevant, neem dat van mij aan.
 
ArendJan

ArendJan

01/05/2006 09:40:00
Quote Anchor link
Ik ben niet lief en ook niet schattig... maar goed, ik zei maar wat, maar het ligt dus aan je PHP versie?

Ik vindt het maar stom, al die verschillende browsers en versies en weet-ik-veels...
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 09:42:00
Quote Anchor link
ArendJan:
Ik ben niet lief en ook niet schattig...
Haha, sorry. Ik vind je best aardig hoor.

ArendJan:
maar goed, ik zei maar wat, maar het ligt dus aan je PHP versie?
Kan bijna niet anders.

ArendJan:
Ik vindt het maar stom, al die verschillende browsers en versies en weet-ik-veels...
Mee eens.
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

01/05/2006 09:51:00
Quote Anchor link
Staat in de php.ini de session.autostart misschien op 1?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Zit er niet een of andere reclame van de hosting voor zodat je dus al output hebt gehad?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

01/05/2006 09:59:00
Quote Anchor link
Kijk ook eens naar 'auto_prepend_file' in de ini-file, misschien staat hier tóch iets in? Erg vreemde situatie :)
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 10:07:00
Quote Anchor link
SanThe:
Zit er niet een of andere reclame van de hosting voor zodat je dus al output hebt gehad?
Nee, dit heb ik gecontroleerd.

Verder ken ik de instellingen helaas niet. Maar roep alle mogelijkheden maar :)
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

01/05/2006 10:13:00
Quote Anchor link
Heb je je error_reporting al eens op E_ALL gezet en je display_errors aangezet? Weet je écht zeker dat er niets voor staat?? Eigenlijk twijfel ik er niet aan, maar het zijn de laatste mogelijkheden :))
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 10:14:00
Quote Anchor link
Ik zal straks wel effe kijken of het e.e.a. getest kan worden, het is niet mijn server. Ik weet alleen zeker dat er geen reclame is, geen output (ook geen spatie) en geen includes.
 
B a s
Beheerder

B a s

01/05/2006 10:39:00
Quote Anchor link
En als je de code eens copy / paste in notepad en vervolgens upload.. Dan nog steeds de error??

Ik had voorheen wel eens een verkeerde encoding (UltraEdit), dit hielp dan..

Als je de broncode bekijkt (nadat je het geupload hebt), in Firefox dus, zie je dan ook iets voor Testje staan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.