reactie op nieuws bericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Something Else

Something Else

27/01/2005 02:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een tut en een scripje gevolgd van Bas Kreleger, simpel nieuws systeem, maar die topics zijn zowat dood :(. Dus hier mijn vraag:
Ik heb het werkend gekregen dat ik het nieuws in iedergeval zie :p, maar de reacties krijg ik niet te zien. De reactie mogelijkheid zie ik ook(zonder errors ofz) , maar zodra ik op "verstuur" druk, lijkt ie nix te plaatsen in de db. Hij gaat gewoon netjes terug naar de nieuwspagina waar ie was(geen errors) :(, dus ik krijg geen reacties te zien :/. Wie o wie kan mij helpen :'(. De code die ik heb gebruikt is hieronder. Tnx!

ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben :x

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include ("connection.php");


?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?
error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

    if(IsSet($_GET['id']) && is_numeric($_GET['id'])){

    $iId = $_GET['id'];

    $sQuery = "SELECT * FROM nieuws WHERE id='".$iId."'";

    $sResult = MySQL_Query($sQuery) or report_mysql("Nieuws ophalen", __FILE__, __LINE__, $sQuery);
    while($row = MySQL_Fetch_Assoc($sResult)){


    //-- zet enters om in <br>'s voor een juiste weergave
    $row[bericht] = nl2br($row[bericht]);


    echo "<b>$row[titel]</b> op $row[datum]<p>";

    echo "$row[bericht]<p>";

    //-- dan nu de reacties
    echo "------------------<br>";
    echo "<b>Reacties:<br></b>";
    echo "------------------<p>";

$table = "reacties";

        if ($at && ($door && $msg))
            {

                $sql3 = "insert into $table (id, door, email, msg, at, tid, ip, fid) VALUES ('', '$door', '$email', '$msg', '$at', '$id', '$REMOTE_ADDR', '$fid')";
                $res3 = mysql_query($sql3);

                if ($res3)
                {

                    if ($fid)
                        $insert = "<p><span class=here>Bedankt voor het reageren!</span></p>";
                    else
                        $insert = "<p><span class=here>Bedankt voor het reageren $door!</span></p>";
                }

                else
                {
                    $insert = "<p><span class=here>Sorry, je reactie is niet opgeslagen, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.</span></p>";
                }

                $fid = "";
                $door = "";
                $email = "";
                $msg = "";
            }

            //-- not enough data
            elseif ($at)
            {

                    $insert = "<p><span class=kopje>Je bent je naam of bericht vergeten.</span></p>";
            }


            //-- recieve reacties from database
            $sql2 = "select * from $table where tid = '".$id."' order by id";
            $res2 = mysql_query($sql2);

            echo "<BR><BR>&gt;&gt; <b>Reacties</b><P><BR><BR>";

            echo "<table width=\"94%\" border=\"1\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" bordercolor=\"#597E90\">";
            echo "<tr>";
            echo "<td bgcolor=\"#496979\">";
            echo "$insert";

            //-- show reactions
            if (mysql_num_rows($res2) >= 1)
            {

                while ($row2 = mysql_fetch_array($res2))
                {

                    if ($row2[fid])
                    {

                        $fsql = "SELECT id, name FROM $table WHERE id = $row2[fid]";
                        $fres = mysql_query($fsql);
                        $frow = mysql_fetch_array($fres);
                    }


                    $row2[door] = htmlentities($row2[door]);
                    $row2[email] = htmlentities($row2[email]);
                    $row2[msg] = htmlentities($row2[msg]);
                    $row2[msg] = nl2br($row2[msg]);

                    if ($row2[email])
                        echo "<b>Reactie door <a href=mailto:$row2[email]>$row2[door]</a> @ $row2[at]</b> <span class=small><i>($row2[ip])</i></span><br>";
                    else
                        echo "<b>Gepost door $row2[door] @ $row2[at]</b> <span class=small><i>($row2[ip])</i></span><br>";
                    echo "$row2[msg]<P>";

                    $row2[door] = "";
                    $row2[email] = "";
                    $row2[msg] = "";
                    $frow[id] = "";
                    $frow[name] = "";
                }
            }

            else
            {
                echo "<b>Er zijn nog geen reacties op deze clan.</b>";
            }


            echo "<hr>";

            echo "<p>";

            // door email at tid
            $at = date("d-m-Y");

            //echo "<center>";
            echo "<form method=post action=$PHP_SELF>";
            echo "<input type=hidden name=id value=\"$id\">";
            echo "<input type=hidden name=at value=\"$at\">";

            echo "<b>Naam</b><br>";
            echo "<input type=text name=door value=\"$door\" size=25><BR><BR>";

            echo "<b>Email</b><br>";
            echo "<input type=text name=email value=\"$email\" size=25><BR><BR>";

            echo "<b>Reactie</b><br>";
            echo "<textarea name=msg cols=80 rows=6>$msg</textarea><BR><BR>";

            echo "<input type=submit name=submit value=\"Reageer\">";
            echo "</form>";
            //echo "</center>";
            echo "</p>";

            echo "<hr>";


            echo "<p>&nbsp;</p>";

            echo "</td>";
            echo "</tr>";
            echo "</table><P>";





    //-- linkje terug naar het nieuws overzicht
    echo "<p><a href=\"overzicht.php\">nieuws overzicht</a></p>";
    }
    }

?>
Gewijzigd op 27/01/2005 02:25:00 door Something Else
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:52:24
 
Something Else

Something Else

27/01/2005 13:07:00
Quote Anchor link
iemand? D:
 
Johan

Johan

27/01/2005 14:43:00
Quote Anchor link
raar...
 

27/01/2005 14:56:00
Quote Anchor link
boehoe :'( iedereen vind mij raar...O wrede wereld :(
\o/ ^_^

Iemand D:???
 
Marien xD

Marien xD

27/01/2005 15:06:00
Quote Anchor link
ik zou eerst eens zelf zoeken. Dit enorme script schrikt mensen af om op jou vraag te antwoorden.
 
Something Else

Something Else

27/01/2005 15:24:00
Quote Anchor link
Zoals je maybe al hebt gemerkt ben ik geen wizz in php, en ik heb het geprobeerd. Maar ik weet echt niet waar het aan ligt en ik weet 100% zkerz dat de tabel namen goed zijn :/
 
Legolas

Legolas

27/01/2005 15:50:00
Quote Anchor link
ik zie geen insert query :s
 
Something Else

Something Else

27/01/2005 17:27:00
Quote Anchor link
Legolas:
ik zie geen insert query :s


f ($at && ($door && $msg))
{
$sql3 = "insert into $table (id, door, email, msg, at, tid, ip, fid) VALUES ('', '$door', '$email', '$msg', '$at', '$id', '$REMOTE_ADDR', '$fid')";
$res3 = mysql_query($sql3);

die moet het toch doen? D:
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.