Reactie van een gameserver

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter

peter

19/02/2009 17:44:00
Quote Anchor link
hallo!

Aangezien mijn host niet toestaat dat ik een fsockopen gebruik, stel ik hier de vraag..

Is er een mogelijkheid om vanaf mijn website verbinding te zoeken met een Lineage2 game server (poort 7777)?

Ik hoef geen informatie terug te halen, puur controle of hij online of offline is.

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:04:18
 
Kay Kay

Kay Kay

19/02/2009 18:40:00
Quote Anchor link
Volgens mij kan dat wel met get_headers()

En de url is dan ip:poort
 
Peter

peter

19/02/2009 18:48:00
Quote Anchor link
heb het geprobeerd, werkt niet.


Parse error: syntax error, unexpected ':'

Warning: get_headers() [function.get-headers]: This function may only be used against URLs

mag dus gene poort hebben, en moet een site zijn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/02/2009 19:06:00
Quote Anchor link
Mag je wel met CURL een verbinding naar buiten openen?
 
Kay Kay

Kay Kay

20/02/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik net toevallig gevonden wat jij zoekt:

http://nl3.php.net/manual/en/function.fsockopen.php
 
Michael -

Michael -

20/02/2009 00:22:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 20.02.2009 00:06:
Volgens mij heb ik net toevallig gevonden wat jij zoekt:

http://nl3.php.net/manual/en/function.fsockopen.php

Als jij nou eerst zijn topic leest.
"Aangezien mijn host niet toestaat dat ik een fsockopen gebruik, stel ik hier de vraag.."
 
Peter

peter

20/02/2009 14:45:00
Quote Anchor link
inderdaad, ik moet nog even proberen of cURL werkt, maar is het mischien ook mogelijk om dit probleem te omzeilen via javascript of flash?
 
Peter

peter

20/02/2009 19:13:00
Quote Anchor link
nou, heb net curl getest, dat werkt opzich wel, heb alleen geen idee hoe ik het moet instellen om te "pingen" naar een server:poort

ik heb dit getest:

===========================================
$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "194.50.163.160");
curl_setopt($ch, CURLOPT_PORT, "7890");

echo curl_exec($ch);
echo curl_error($ch);
===========================================

en ik krijg een witte pagina terug
 
Peter

peter

22/02/2009 17:38:00
Quote Anchor link
niemand met verstand van curl?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.