Reactiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 11:56:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik heb een probleem en ik kan maar geen antwoord vinden:
Ik ben met een weblog bezig en ik heb hem getypt uit html en css. Omdat ik zelf weinig tot niks met php en mysql kan typ ik gewoon ieder bericht in een nieuw document.
Ik wil dat bezoekers kunnen reageren op ieder afzonder bericht maar ik zou niet weten hoe ik dit zou moeten aanpakken.
Is er iemand die een idee heeft?
alvast bedankt;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:34:09
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:18:25
Quote Anchor link
Je wil dus dat mensen reacties kunnen geven op het artikel/ blog dat je post?

Dit is niet zo heel erg moeilijk. Je kan ook gewoon op internet kijken.
Zoek dan naar reactie systeem of iets dergelijks.

Ik zou desnoods een klein scriptje voor je kunnen maken als je wil ;)
Maar dan moet ik eerst weten:
A: kun je php op je website hebben?
B: kun je sql/mysql op je server hebben?
C: Hoe zie je systeem eruit / hoe werkt het?
D: Zou ik inloggegevens van je server/website krijgen?
E: (het belangrijkste) Wil je uberhoud wel dat ik iets voor je maak ;)

Ik kan trouwens ook een tutorial voor je maken.
Ik heb gister al 1 gepost waar je misschien wat aan hebt.
Kijk hiervoor hier: [php/mysql]Gegevens uit de database halen
Gewijzigd op 15/05/2010 12:21:12 door Peter ndshomebrew
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 12:25:27
Quote Anchor link
Ik kan iig wel php en mysql op mn website hebben.
Die vraag van hoe mijn systeem eruit ziet snap ik niet echt. Ik doe alles handmatig omdat ik van de rest nog helemal niks snap. Misschien dat je dat bedoelt maar ik denk het niet.
De inloggegevens zou je best mogen krijgen, maar het lijkt me voor mij ook het beste als ik een beetje snap waar ik mee bezig ben.
Ik zal als ik iets meer tijd heb naar die link kijken.
In ieder geval bedankt;-)
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:30:27
Quote Anchor link
Ik zal wel een keer een tut maken die is aangepast op jou vraag.

Met vraag C bedoelde ik meer hoe je de berichten maakt. Gewoon met html enzo begrijp ik.
Laat anders je site even zien met bijvoorbeeld een link ;)

Misschien is het wel een idee om de berichten ook in de database opteslaan.
Anders maak ik wel een artikel hoe je een eenvoudige blog kunt maken :P
(eigenlijk is een blog bijna het zelfde als een forum :P)
Gewijzigd op 15/05/2010 12:31:23 door Peter ndshomebrew
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 12:54:15
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp, heb je op dit moment alle kennis van HTML en CSS? Dan is het wellicht een idee om eens een PHP beginnershandleiding te gaan lezen en daarmee in de wereld van PHP te stappen?

PHP beginnershandleiding

En dan heb je voor het systeem dat je omschrijft natuurlijk ook nog een database nodig. Voor het werken met een (My)SQL database, zou je deze handleiding door kunnen nemen:

SQL beginnershandleiding
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 12:59:37
Quote Anchor link
Bedankt voor alle reacties.
Ik was idd van plan om een keer met php te beginnen dus waarschijnlijk is daar nu het moment voor.
Mijn berichten zijn idd in html geschreven.
De url van mijn site is: http://teunkeusters.nl
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 13:05:18
Quote Anchor link
Als je zoiets eenvoudig wilt realiseren en je niet veel of geen kennis van programmeren in PHP hebt, zou je ook eens naar Wordpress kunnen kijken. Daarmee is het zeer eenvoudig om een blog zoals je nu hebt op te zetten!

Linkje
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 14:21:43
Quote Anchor link
Ik heb drie dagen geleden idd worpress op mijn site gezet. De dag erna heb ik het er weer vanaf gegooid omdat het me niet echt voldoening gaf. Het is voor mij ook meer iets om beter sites te leren bouwen en daar helpt zoiets kan- en klaars niet bij.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 14:25:43
Quote Anchor link
Als je wilt leren programmeren dan is wordpress inderdaad niet hetgeen wat je zoekt. Pak dan de handleidingen die ik in mijn post daarvoor gaf ;-)
 

15/05/2010 14:39:52
Quote Anchor link
Je kunt heel goed leren van scripts die andere hebben gemaakt.
Volgens mij is wordpress juist een goed voorbeeld van zo'n script. Het is een kwalitatief goed systeem, het is niet gigantisch groot (zoals typo3 ofzo) en wordt volgens mij op een goede manier gescript in tegenstelling tot sommige scripts hier op phphulp. Voor jou is het misschien hier en daar wat ingewikkeld, maar met php.net moet je volgens mij een heel end komen.

Ik ken iemand, die zichzelf goed C++ heeft geleerd door de code van unreal tournament te bestuderen.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/05/2010 14:50:04
Quote Anchor link
Je kan ook een webservice gebruiken. Gewoon javascript in je pagina zetten, op dezelfde manier als bijvoorbeeld Google Adsence of Analytics. De drie bekendsten zijn denk ik DISQUS, InstenseDebate, en Echo, maar die laatste is betaald only.

Voordeel is dat zij zorgen voor dingen als login, of tegenwoordig meer het "vaststellen van je identiteit" door de reageerder te laten inloggen met een account van bijv. Facebook, Twitter, Google. Spam, veiligheid, flooding, etc. en onderhoud wordt allemaal voor je gedaan. En je hoeft geen PHP en SQL te kennen om het te kunnen gebruiken.

Nadeel is dat je minder controle hebt over je reacties. Je kan ze waarschijnlijk als eigenaar wel zelf weghalen e.d. maar ze zitten niet in jouw database. Je kan niet zomaar een functie toevoegen, of al je reacties ergens anders heen verhuizen.
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 15:32:36
Quote Anchor link
Ik heb idd wat jelmer zei voor tijdelijk gekozen voor DISQUS. Ik ga me nu verdiepen in php en mysql en dan zien we wel waar het schip strand. Iig bedankt voor alle reacties;-)
Gewijzigd op 15/05/2010 15:33:22 door Teun Keusters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.